Ha meg jön egy mentő/tűzoltó valamelyik kis utcából és hirtelen kivág eléd de te nem hallod meg a szirénát nem engem fog elütni :)
De ne izgulj ha szólsz viszek sütit a korházba
Nos én a motor hangját a szélzúgástól egyáltalán nem is hallom (vagy csak nagggyon kicsit).
Amúgy is alig van hangja - és most ezzel el is indíthatunk egy újabb beszélgetést: az a jó ha nagy a hangja, vagy az ha olyan kis csendes mint az enyém
A motor körüli hangokat nem is szabad kiszűrni a sisaknak csak a szélzajzt kell minimálisra csökkenteni áramlástechnikai szempontból olyan kialakítással!
Az meg,hogyha a motor hangja üvölt a sisakban talán egy normális kipufogót kell feltenni nem egy kályhacsövet.
tökéletes köszönöm pivit szorít de még állítok rajt mióta abbahagytam a freestyle korit benn áll a 12 rugós térdvédő a szekrénybe (nekem ingyenvót haver adta aszonta nemkellneki) aztán mondom kéne használni hamár van semminél több
Hátt, ennyit az együttérzésről és segítőkészségről...
Akkor sem állt meg senki, mikor tök egyedül voltam, a motor meg leállt a kanyar kellős közepén, a padka olyan állapotban volt hogy nem tudtam még letolni sem.
Dudáltak mint a vadállat, meg mutogattak nemzetközi jeleket, de nem kérdezték meg, hogy jó e ott nekem.
A kúton egyébként aztán az ismerősöm (akivel motorozni indultam csak éppen fizetni volt bent) szedte fel a motort, én addigra kimásztam alóla
De ne izgulj ha szólsz viszek sütit a korházba