Na meg a másik, a fekete az nem nőcis. Mondják ezt mások....Akik nem látták a ruhásszekrényemet.... Van is bajom ebben a dög melegben, mert a fekete ugye szívja a meleget. Nem vagyok az a "színes" egyéniség Nem is értem, hogyan lett a motor ilyen forgalmi szerint zöld, szerintem meghatározhatatlan zöldes kékes színű
van akinek abból áll hogy bemegy és az 1. amit meglát... vagy a legolcsóbb sajnos én szívem szerint vennék dzsekit is de nemfussa arra is meg jogsira is
Juj, itten mostan kérek elnézést minden Nitrostól Igazán nem akartam a lelkedbe gázolni. Lehet valaki ránéz az enyémre és azt mondja ez is totál csicsás.
Mindjárt, mindjárt nézem az oldalakat.
További igényeim: zárt sityak Bocsika De roppant nagyra értékelem a segítőkészséget El sem hiszem, hgy vannak még akik nem néznek totál hülyének. Hol voltam én eddig?
Csicsásak?!?
Vannak egyszerű mintával ellátottak is.Nekem 7 éve Nitro sisakjaim vannak és ezután is csak az lesz.Nagyon kényelmes!
Egyébként zárt kell vagy felnyitható vagy Jet?!?
Nem-nem. De csak próbálkozz tovább az összezavarással. NEm akarok tippeket adni, de mondjuk be ne kérdezz műszaki dolgokba motor ügyileg, mert azzal nem kicsit zavarnál össze
Szín legszívesebben fekete, de akkor aztán totál elvesznék, mindenem az. Nem túl sok grafika, nem tetszik ami agyon van dekorálva mindenféle színes kütyükkel. A mostani ezüst-fehér, mert a boltos annak idején lebeszélt a feketéről a láthatóság miatt. Én meg hagytam magam Na de aztán meglátni és beleszeretni, még lehet csicsásban is tudnának olyat mutatni
Ennyire? Jó, időnként elveszítek néhány kilót én is a súlyomból (mikor vettem voltam 56, aztán 47, most 52 kg) na de ennyi a képemről és a fejemről úgy általában csak nem tűnik el
JAh, és persze a fél év keresgélésnek általában az az eredménye, hogy faszán elviszik a cuccot, mire észben kapok. Egy hete így jártam egy csimmával. Addig-addig gndolkodtam, hogy kell-e ez nekem 37ezerért, míg a végén már csak 46-osban volt. Bár az ismerősök javasolták, hogy majd kitömöm papír zsepivel, de sztem sok csomag százas zsepi kellett volna a 39-es lábikómhoz Így már nem érte volna meg a csizma
Lötyög az 35-ért is. Nehezen viselem, ha valami nem olyan amilyennek lennie kell. Kis maximalista próbálok lenni És rettenetes módon vásárolok, nekem egy farmer gatya is fél év keresgélés, mert csak azt viszem haza, amelyik tutira a szívemhez nő és egyszerűen nem bírom otthagyni.
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne a dolgom, ha lenne 3féle sisak, oszt csókolom. De így, hogy szebbnél szebbek vannak..... nehéz
Hát igen, a pénz az nagy úr.... Főleg ha az ember lánya albérletben tengeti az életét Na de hát tudtam, hogy nem olcsó dolog a motorozás, úgyhogy a lehetőségekhez képest megpróbálok "jobb" cuccokat venni, ha ne adj isten történik valami.
Bezzeg a motoron nem pöcsöltem, kb fél óra alatt eldöntöttem, hogy "Ő" kell
A lényeg, hogy ne kapkodj! A Nolan-nal nagyon nem lősz mellé, az biztos. Nekem most az van, és legközelebb is az lesz.
Bár lehet, ha 35-ért adnák nem lötyögne...
Vennék én Shoei-t is szívesen,de az nekem egy kicsit drága !
Mindjárt, mindjárt nézem az oldalakat.
köszike
Vannak egyszerű mintával ellátottak is.Nekem 7 éve Nitro sisakjaim vannak és ezután is csak az lesz.Nagyon kényelmes!
Egyébként zárt kell vagy felnyitható vagy Jet?!?
http://powerbike.hu/shop/bukos...
vagy
http://powerbike
.hu/shop/bukos...
Szín legszívesebben fekete, de akkor aztán totál elvesznék, mindenem az. Nem túl sok grafika, nem tetszik ami agyon van dekorálva mindenféle színes kütyükkel. A mostani ezüst-fehér, mert a boltos annak idején lebeszélt a feketéről a láthatóság miatt. Én meg hagytam magam Na de aztán meglátni és beleszeretni, még lehet csicsásban is tudnának olyat mutatni
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne a dolgom, ha lenne 3féle sisak, oszt csókolom. De így, hogy szebbnél szebbek vannak..... nehéz
Bezzeg a motoron nem pöcsöltem, kb fél óra alatt eldöntöttem, hogy "Ő" kell
Bár lehet, ha 35-ért adnák nem lötyögne...