Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, az a csicsás ügy örök "emlék" marad Sosem fogod megbocsátani
Nem, ez egyáltalán nem csicsás.
És a kis "drágát" mennyiért pazarolják?
Ez csicsás?
Nitro forgalmazó Vagy?Mindegyik modell beszerezhető?
mibe kerül egy normális darab és mennyi az élettartama? 50es esetleg 125s motorra érdemes?
Nekem meg ahogy jóanyám mondaná: marha jó az ízlésem, mert mindenből kiszúrom a legdrágább cuccokat, és ezt olyan érzéssel teszem, mintha tanultam volna
Naná.Bár bizonyos sebességnél fütyül.Van egy nagyon hasznos extrája.Fotokromatikus plexi.Nem vicc.Napfényre picit sötétedik.Ótómatikusan.Nem nagyon sötétre csak éppen kiszűri a nagyon nagy fényt.
Élőben is szép!
Így képen csecse!
Viccen kívül,sokan sztárolják a nagy márkákat,és nem tudnak ennyit.
Ez az utolsó darab most meg nevetséges áron keresi gazdáját.
Páromnak is ilyet újítottam be.
Eszméletlenül szereti.
Okés, okés. köszi a sok-sok hasznos tanácsot uraim
Mindent értek
hallás szempontjából szinte egyik sem az ideális. ezt olvasd el : motoros_becsengettek
Méret "bizonytalan" XS annál nagyobb tuti nem
Az ár egy kicsit, vagy nagyon de nekem azért húzós...
De nagyon köszi, hasznosítani fogom az itt olvasottakat
nézd meg a főbb márkákat, válaszd ki ami tetszik -ne az alsó kategórából - és olvasd el a gyártó paramétereit. ha van pár jelölt keress rájuk, ki mit ír. nem egyszer találtam magamnak jó bukót úgy hogy alig volt ismert itthon (pl. HJC) Most KBC-m van, hasonló módon keresve. Úgy látszik csak a 3betűsöket szeretem
füldugó... darázs ellen meg bogárháló nekem van és aranyat ér
Most hogy mondod, ez a másik nyűgöm az enyémmel. Mire hazaérek félsüket leszek, mert úgy érzem süvít benne a szél . De lehet csak beképzelem...
Múltkor meg bejött egy darázs alulról, alig tudtam meggyőzni, hogy neki kint jobb helye van
Ha Pesten laksz Keresd meg Ákost annyit megér...
Szerintem ezzel mindenki így van csak mi már felismertük a többség meg még nem.

Az ember szeme nem tud olyan gyorsan reagálni a fényváltozásokra mint az élet körülményei hozzák...
Asszem igazad lesz De nem baj, legalább nem unatkozom, végre "társaságban" vagyok
Ja,de már megszoktam.
Na látod, amilyen kis okoska vagyok, még azt is megnéztem a nagyok milyen sisakokban versenyeznek
Én télen-nyáron túrázni,síelni,autót vezetni állandóan használom,különben nem látok lófaszt sem.
jó esetben eccő kell megvenni. 12ezer volt bele alencse. husky-szemű vagyok én is és jól elvezeti a szelet, egy hátránya van, hogy melegben állva jobban megizzaszt.
Na jah lehet soknak hangzik de 1szer kell kiadni és nagyon jó érzés mikor nem vakít a napfény vagy egy autós legyen az hegyvidék vagy versenypálya.
Kempingezéshez,kiránduláshoz se utolsó :)