Szia szeretnék s.o.s-ben rendelni töled egy csizmát kék 46-os ,az e-mail cimem a következő 06maraaa77@citromail.hu ha van rá mód vegyük fel egymással a kapcsolatot.Köszönettel Mara.
7 ezer Ft ( ) Már ne is haragudj meg, de a gatyesz ÚJÚJÚJÚJ! Csekkold le az universalmotor.hu-n, hogy mennyiért veszegetik/vesztegetik.
7 ezerért köszi, de nem!
Hali!
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
Srácok csizmát mivel szoktatok ápolni tisztítani? Fehér darabom van és szeretném megőrizni minnél tovább a szép színét. Mondjuk bőr kabáthoz ilyen impregnáló zsírom az van gondolom az jó erre is de a tisztítani nem lehet vele.
Csak kíváncsiságból. Véleményed mi róla?
Mennyire kényelmes?
Ha nem titok, miért adod el?
(Következőnek ezt néztem ki, mert bejövős, meg az ára is elviselhető, de még győzködöm magam )
Sziasztok !
Van 2 HJC bukóm az egy FS 10 Smoke II,XL-s beépitett napszemüveges 34000 ft ,a másik pedig CL 14 Sword L-s 25000 ft
Továbbá:Kesztük
Difi Kid M-s 3900 ft
Shox iceroad M-s 69000 ft
Shox suzuka M-s 6500 ft
Spool Tifon XS-s 10000 ft
Icon Merc M-s 13000 ft
Thor Impact Protektoring mell,hát,könyök, alkar védelemmel,vesevédővel l-2xl ig állítható, nem lötyög,nem csószkál, úgy áll mint Katiban a gyerkőc
30.000,-
Elvileg xxl-es, én 38-as farmert hordok, de nekem totál kicsi.
Saccolom, hogy normál méretezésben, 34-36-os lehet.
Vadonat új, hordatlan, még a cimke rajta van. Úgy rendeltem a kabátomhoz, csakhát kicsi lett...
Bolti ár alatt jóval eladó.
FIX ÁR: 10.000,- ingyen posta.
erikguard@gmail.com
+36-30/911-4367
Sajna nem értek cross csizmához, de nem pont az a lényege, hogy ha eltaknyolsz akkor se a bokád se a lábfejed ne a másik irányba nézzen? Amúgy meg nekem a sima sport-túra lábbelim is kemény volt egy darabig de betörik egy idő után.
7 ezerért köszi, de nem!
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
http://kepesmotor.hu/hat_gerin...
Valaki használ Fox V1 vagy V2 sisakot? Ilyet akarok venni, és érdekelne róla valami vélemény!
Mennyire kényelmes?
Ha nem titok, miért adod el?
(Következőnek ezt néztem ki, mert bejövős, meg az ára is elviselhető, de még győzködöm magam )
shot 44-es 30e ft
Vatera link a termékeimhez
Van 2 HJC bukóm az egy FS 10 Smoke II,XL-s beépitett napszemüveges 34000 ft ,a másik pedig CL 14 Sword L-s 25000 ft
Továbbá:Kesztük
Difi Kid M-s 3900 ft
Shox iceroad M-s 69000 ft
Shox suzuka M-s 6500 ft
Spool Tifon XS-s 10000 ft
Icon Merc M-s 13000 ft
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
3x, használt,új állapotban eladó Bering Profil protektoros, kivehető mikropolar termobéléses dzseki. AJÁNDÉK belevaló knox energiaelnyelős hátprotektorral.értéke:7500Ft
37.000
Thor Impact Protektoring mell,hát,könyök, alkar védelemmel,vesevédővel l-2xl ig állítható, nem lötyög,nem csószkál, úgy áll mint Katiban a gyerkőc
30.000,-
Érdeklődni: mazda323f@freemail.hu
Nézd meg a termékeim között!
Vatera link a termékekhez
Elvileg xxl-es, én 38-as farmert hordok, de nekem totál kicsi.
Saccolom, hogy normál méretezésben, 34-36-os lehet.
Vadonat új, hordatlan, még a cimke rajta van. Úgy rendeltem a kabátomhoz, csakhát kicsi lett...
Bolti ár alatt jóval eladó.
FIX ÁR: 10.000,- ingyen posta.
erikguard@gmail.com
+36-30/911-4367