Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, elírtam a női ruha nem 2xl, hanem 2XS!
Új gp pro-k eladók több színben és méretben. 25e
Üdvözlök mindenkit. Sürgősen eladó egy: HJC Típusú CS-R1 Modell Bukósisak,
továbbá:-1pár 42-es méretű FRANK THOMAS fekete sporttúra csizma
:-1db L-es méretű SHOX fekete s.kék cordura dzseki
:-1db L-es méretű SWIFT fekete túranadrág.
S.O.S. mert jövő hét vasárnap elviszik a motort. A Bank.
A CLUB 130,és a Honda CBR XX-nél vagyok megtalálható. Köszönök mindent előre is akit érdekel. Egy szezont használt Számlával igazolom. Egybe 60000ft. külön: 25-20-15.000ft.
Tudom,azért akadtam ki én is rajta.Ezért nem is javasoltam a megvásárlását.
Ha ez egy Shoei, vagy Shark iridiumos plexi lenne, akkor ok, de a sisak maga került kb ennyibe...
Halihó
World Wide Service 48-as "M", fűzős kivitelű, makulátlan állapotú bőrgatyó eladó 16pénz
Elérhetőségek az adatlapomon
XL-es sisakban amúgy tudok most neked profi sisakot(vadi új) számlával,garival olcsón.Ha érdekel,e-mail címem ott van az adatlapomon.Keress meg.
Nem akarlak elkeseríteni,megnéztem neked,angolban is 45 font+20 posta.Ez kb 22-23 ezer Ft egy plexiért!
Szerintem húzós.
Köszi a segítséget badzoli!
Igen, nagy valószínűsége,hogy le fogom cserélni a sisakot.
Üdv.
Állítólag a Startautó forgalmazza. De nem akarlak elkeseríteni azzal, hogy nem sok esélye van, hogy kapj. Inkább vegyél vmi komolyabb sityakot, amihez tuti van sötét plexi.
Sziasztok!
Zeus típusú sisakomhoz keresek tükör ill. sötétített plexit, akinek van kérem jelezze!
A sisak típusát sajnos nem tudom, de tudok képet küldeni!
XL-es méretű!
Eladó Arlen ness 2 részes bőrruha!
Bővebb infó az oldalamon!
Olaszország , Vicenza dainese gyár mintaboltja. Az ebay-on is rendelhetsz, de gagyit fognak küldeni.
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -lefoglalva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"

Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem. 2010.08.04.-én rendelek, 1 héten belül megjön.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Átalakítom a motoros ruhatáramat, ezért eladóvá váltak a következő dolgok:

Új állapotban lévő Spyke 3 rétegű (külön vizzáró membrán, külön téli bélés) 2 részes női (2XL) és férfi (M) cordura ruha kihasználatlanság miatt eladó. Nyáron szellős, de a hideg téli napokon is remekül használható.
55.000 a férfi és a női is ugyanennyi.

Spool bőrdzseki (S) szép állapotban 15.000. Ezt sajna kinőttem pocaktájékon...

Diadora 36 női bőr, vízálló csizma szintén szép állapotban. 17.000

MDS provent keveset használt szép állapotban lévő teljesen fekete sisak eladó. A plexije is szinte uj, karcmentes. Doboza, papirjai is megvannak. 9.900
Cingár középmagas
A nadrág jó a dzsekivel bajok vannak rövid az ujja meg a dereka is a lényeg hogy magas vagyok bele és nem tudom öszecibzárolni a kettőt 177 magas vagyok.
hali
itt eladó shift krossz sisak:link
Hali!
Eladó új Nitro N1700VF bukósisakok extra nagy méretekben 49900 helyett 23000 Ft-ért!
Elérhetők:2 db XL
3 db XXL
Üvegszálas héj,dupla D gyűrűs csat,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,dupla szellőző,letéphető fóliák mint az F1-ben,bogárháló,orrvédő,sisakzsák.
Kérdéseddel keress bátran!Postai utánvét megoldható!
20/974-1680
Az ára érdekelt...
Te milyen testalkatú vagy?Csak hogy azt írtad kicsi lett?
Köszönöm
Sziasztok!
Eladó! 2db. távcső, túrához stb. hasznos lehet. Ill. motoros cuccra cserélhető. Csizma, kabát kesztyű stb.
eladó gp pro fekete és fekete fehér több méretben. 25e
Vagy ha méretre gondolsz 50-es
Vifil?
Nem értem mire gondolsz na mind1 az ára 20e