Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Kék-Fehér: \"L\" -eladó-
Fekete-fehér: \"L\" -eladó-

Jövő hétre várhatóak, előre lefoglalhatóak:

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "2 db. XL" "1 db. L"

Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "3 db. XL" "2 db. L"

Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "1 db. XL"

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Cserélném/beszámítanám egy protis kesztyűre!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
hali megtudná mondani valaki hogy mindegyik crosscsizma ijen merevszáru vagy csak az olcsok mert vetem,nagyon jol néz ki de ugy birok bene meni mint egy lépegető
zzrrs biztosan tud neked hozni angliából.
fekete gp pro-k eladók több méretben. 25e
Sziasztok,

Plexit hol lehetne venni Bp-en Nitro 311 -re?

Sanyeee
Új Nitro N1700VF sisakok extra nagy méretben hihetetlenül olcsón most 49900 helyett 23500 Ft-ért!

A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db

Személyesen megtekinteni Kecskeméten lehet!
Postai utánvét megoldható!

20/974-1680
Megjött a GPX nagyon király jó a szín, jó a méret! Remélem még bótólunk...
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

A héten rendelek pár darabot, ha van szín és méret elképzelésed, hívj vagy írj és 1 héten belül beszerzem a kesztyűt.

Full fekete kesztyűk június vége, július eleje felé várhatóak.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Vidd bőröshöz aki ezek varrásával foglalkozik annak biztos van rá ötlete.
Vagy rá kel szarni ,oszt barna lesz!
Szerintem ez hüleség amit csinálni akarsz. De nyomjál egy két hasast meg hátast a betonon aztán majd kopik.....
Szevasztok! Van egy elég vastag fekete bőrkabátom, barnára akarom koptatni, szerintetek meg lehet oldani? Van itthon barna bőrfesték, de az a feketét biztos nem színezi át. Csinált már valaki ilyesmit?
Eladó egy használt IXS motoros dzseki, 60-as méretben! 18.500 Ft
Meg sok minden más.
Vatera link a termékeimhez
Nitro bukósisakok készletkisöprő akciója!
Csapj le rá most!Ennyiért sehol nem kapsz ilyen sisakokat!

Nitro N1700VF 49900 helyett 23500 Ft!
Üvegszálas héj szerkezet,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,bogárháló,dupla szellőző,dupla D gyűrűs csat,sisakzsák,letéphető fólia mint a Forma 1-ben!
Elérhető darabok:Matt ezüst:XS(53-54 cm):1 db
Ezüst:XL(61-62 cm):2 db
Ezüst:XXL(63-64 cm)3 db
Matt fekete:L(59-60 cm)1 db

Nitro N1710VF 49900 helyett 25500 Ft!
Üvegszálas héj szerkezet,kivehető-mosható antiallergén bélés,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,bogárháló,dupla szellőző,gyorszáras csat,sisakzsák,letéphető fólia mint a Forma 1-ben!
Elérhető darabok:zöld,fekete,piros L-es méretben(59-60 cm)

Nitro N766VX 29900 helyett 14990 Ft!
Karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,kivehető-mosható bélés,integrált szellőző,gyorszáras csat,ATM héjszerkezet mely hőre és UV-ra nem érzékeny,orrvédő,sisakzsák.
Elérhető darab:1 db piros XL-es(61-62 cm)

Személyesen megtekinteni,felpróbálni átvenni Kecskeméten lehet!
Kérdéseddel keress bátran!E-mailben további képeket is küldök!
Postai utánvét megoldható!

20/974-1680
Alpinestars GP PRO

Piros-fehér: "L" -eladó-
Alpinestars hálós nyári dzseki xl-es csere bőr kabátra ár 35000
Új motoros ruházat (kabát, nadrág, protektor) 1 Ft-os aukciókban, egyenesen a forgalmazótól, garanciával, cserelehetőséggel!
Vatera link a termékekhez
Új motoros, protektoros, kivehető termobéléses bőrkabát 24.000 Ft!
Vadonatúj női motoros cordura dzseki "S" méretben, 19.000 Ft!
Kivehető termobéléses, full protektoros, kényelmes, női szabás!
Elérhetőség az adatlapomon!

köszi
látom felszerelést keresel. Én is most vettem 125öst, és teljesen fel is öltöztem hozzá. Részletesen:
Arlen Ness 2 részes bőrruha:125e
Prexport Sonic csizmi:32e
Astars GP-Pro kesztyű:25e
HJC ZF-9 bukó:30e
Zandonda gerincproti: 19e(én 9ezerért vettem, mert a ruhával együtt kaptam 10e forint utalványt a superzone-ba)
Összesen: 221ezer forint
ebből lespórolhatsz egy húszast mugen ruhán(ha még akciós zoneba),azzal együtt lejön a 10e is az utalvánnyal, az már 30e + GP-Pro helyett vehetsz valami olcsóbb Shox kesztyűt, az is kb -10e, bár szeritnem jobban megéri egy ilyen, Pohit keresd ha érdekel, ő szerzi jóárasítva
Holnap megyek 400kmet túrázni, ez lesz az első nagyobb utam, meglátjuk hogy fogom bírni a meleget benne..(Van egy Heavy Tools aláöltözőm is, amit még régebben vettem téli snowboardhoz, ez kb 10e)
Sok sikert !
bukó van hjc többi majd haaktuális lesz(magyarul lesz píízem)