Nahát,nahát Én egy esetben szoktam ilyen gardrób előtti (bár gardrób az nincs csak szekrény) hisztit rendezni: ha amolyan kiöltözős bulira kell menni. Na akkor van nagy baj, mert nem vagyok egy kiöltözős típus, így a "gárdrób" ezen a téren nagyon hiányos
Motoros cuccban mégsem mehetek mindenhova
Rock lesz, kifulladásig, úgyhogy ma gatya, póló, tornacipő is megteszi
Vonósnégyes és szimfonikusok... hát annyira nem az esetem
Nem minden csaj dühöng a gardrób előtt, hogy nincs egy rendes cuccom amit felvehetek.
De ha gondolod lenyomok egy hisztit, csak megvárnám vele a "kísérőmet"
Vagy igazából csak rettentően zavarok itt, és finoman elküldtél?
gondolom akkor a tartományszűrés és hangnyomáscsökkentés szavak is tágak neked. na ha jobban utána olvastál az akusztikus érzékelésnek, lesz miről beszélnünk.
A Cikkre amit belinkeltél csak annyit tudok mondani,hogy káros és káros közt van eltérés és ha a sisakok márkától függetlenül olyan károsak lennének ilyen szempontból már rég törvény írná elő a kötelező füldugókat(és nem arra az esetre gondolok,hogy a füldugógyártó cég kéri meg a törvényhozókat).
Mobil telefon is káros mégis biztos van neked.
Sőt tuti ettél már olyan kaját amiben lévő adalékanyag rákot,gyomorbajt,stb okoz és mégis megeszed,mert finom.
A meghallom tág fogalom :)
Nem mind1 mikor és hogyan.
Ezek olyan dol,gok,hogy fórumon át nem lehet leírni vagy ráérez valaki legyen az egy jó sisakgyártócég embere és olyan sisakot gyártanak vagy épp egy motoros aki a sok sisak közül azt a jót megveszi.
Csak sisak,semmi füldugó!
Sisak márkát,típust direkt nem írtam,mert márkát hülyeség lenne mikor mind gyárt több ezer típust és típust meg azért nem írok,mert biztos sok felel meg a kritériumoknak.
látom elolvastad a lent linkelt cikket... a lényege a tartományszűrés és hangnyomáscsökkentés. meghallod a szirénát is csak nem hasogatja fel a dobhártyád.
A talpa nem szőrös
Lehet hogy hisztizik a gardrób előtt Láttam én már olyat
Egyébként nem késik, csak sűrű volt a mai "táncrendje"
Motoros cuccban mégsem mehetek mindenhova
Rock lesz, kifulladásig, úgyhogy ma gatya, póló, tornacipő is megteszi
Vonósnégyes és szimfonikusok... hát annyira nem az esetem
De ha gondolod lenyomok egy hisztit, csak megvárnám vele a "kísérőmet"
Vagy igazából csak rettentően zavarok itt, és finoman elküldtél?
Igazán örülök, hogy a zajos siakkal ilyen "vitát" indítottam, indítottunk, de azért ne egyétek meg egymást
Mobil telefon is káros mégis biztos van neked.
Sőt tuti ettél már olyan kaját amiben lévő adalékanyag rákot,gyomorbajt,stb okoz és mégis megeszed,mert finom.
Nem mind1 mikor és hogyan.
Ezek olyan dol,gok,hogy fórumon át nem lehet leírni vagy ráérez valaki legyen az egy jó sisakgyártócég embere és olyan sisakot gyártanak vagy épp egy motoros aki a sok sisak közül azt a jót megveszi.
Csak sisak,semmi füldugó!
Sisak márkát,típust direkt nem írtam,mert márkát hülyeség lenne mikor mind gyárt több ezer típust és típust meg azért nem írok,mert biztos sok felel meg a kritériumoknak.