Sajnos ez a jellemző.
Én 140-el estem el hála 2 autónak.
Egyik sem állt meg,sőt.
Az elhaladó autósok sem.
Mire haver kiszedett a bokrok,fák rengetegéből ért oda egy biciklis.
Az annyit mondott,hogy
"Jó elesté bazmeg!"
De akár meg is dögölhettem volna,nem állt meg.
Gondolhatod, hogy én nem a miniszoknyás csajokat lestem Lehet hogy volt ott valami jó pasi, csak arra sem emléxem...
Én még a gyök 2-nél is lassabb voltam, sebességem a nullával volt egyenlő
Na de az egy dolog, hogy égő elvágódni álló helyzetben, de az meg az ott tankolók intelligenciáját tükrözi, hogy senkinek eszébe nem jutott megkérdezni, ugyan már miért heverek a motor alatt a földön. Lehet azt hitték pihenő pozíciót vettem fel
Mondom,pont mentünk volna motorozni.
Beindította a gépet és kiállt az utcára,úgy volt hogy az ott marad és melegszik,ő meg felöltözik addíg.
Már nem kellett neki!
Haverom legnagyobb esése gyök 2-vel történt.
A komplett bal oldalát lehorzsolta.
Ezt úgy érte el,hogy gatya,pólóban kiállt az udvarból az utcai bejárójukra.Ő is figyelt!A miniszoknyás csajra aki elment a túloldalon!
A nézelődés? Unatkoztam
A taknyolás meg jó gyorsan, olyan gyorsan, hogy nem is tudom megmagyarázni. Egyik pillanatban még álltam, vagyis ültem a motoron, a másikban meg feküdtem a motor alatt
Még egyszer köszönöm a hasznos tanácsokat, hozzászólásokat és képeket
Fájó szívvel, de most el kell búcsúznom, ugyanis koncertre készülök este, és neki kell látnom "csajt" faragni magamból
Aki ma bulizik annak jó szórakozást, aki nem annak kellemes pihenést.
Széles utat, kevés kátyút, balesetmentes motorozást"
Sisak akcióban láttam 20e ert most a motorkiállításon.Én előtte vettem 28e ért áccijóban 45e ről asszem.Bár az igazi kedvencem a kövi lessz az igazi fekete mindenhez megy stílusban.RS1 vagy RS2.1 kiló mindkettő.
Bár pöttyet drágábba.
8K körül van. de csináltathatsz is fülre méretezve. az is kb ennyi. te tudod. én szeretm védeni a füleim, főleg, hogy zenével már az egyik oldalt kicsit amortizáltam
létezik hogy 46-47 méretű csizmát kapjak valahol?
kösz előre is