Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

létezik hogy 46-47 méretű csizmát kapjak valahol?
kösz előre is
Fel sem segítettek?!?Na ez aztán a morál !
Vedd a nadrág alá azt nem látszik!
Sajnos ez a jellemző.
Én 140-el estem el hála 2 autónak.
Egyik sem állt meg,sőt.
Az elhaladó autósok sem.
Mire haver kiszedett a bokrok,fák rengetegéből ért oda egy biciklis.
Az annyit mondott,hogy
"Jó elesté bazmeg!"
De akár meg is dögölhettem volna,nem állt meg.
A válasz: nem tudom
Többiek?
írtam üzifalra reagáljatok rá lécci akár itt is
Gondolhatod, hogy én nem a miniszoknyás csajokat lestem Lehet hogy volt ott valami jó pasi, csak arra sem emléxem...
Én még a gyök 2-nél is lassabb voltam, sebességem a nullával volt egyenlő
Na de az egy dolog, hogy égő elvágódni álló helyzetben, de az meg az ott tankolók intelligenciáját tükrözi, hogy senkinek eszébe nem jutott megkérdezni, ugyan már miért heverek a motor alatt a földön. Lehet azt hitték pihenő pozíciót vettem fel
Mondom,pont mentünk volna motorozni.
Beindította a gépet és kiállt az utcára,úgy volt hogy az ott marad és melegszik,ő meg felöltözik addíg.
Már nem kellett neki!
Na ha valamit nem szabad motorozás közben nézni akkor az az!
Haverom legnagyobb esése gyök 2-vel történt.
A komplett bal oldalát lehorzsolta.
Ezt úgy érte el,hogy gatya,pólóban kiállt az udvarból az utcai bejárójukra.Ő is figyelt!A miniszoknyás csajra aki elment a túloldalon!
Figyeltem én... csak azt nem tudom mire.
nem is járok arra a kútra azóta
Sztem a biztonsági kamera felvételét fenyomták a youtube-ra
Könnyű ám lassan is elesni.....folyamatos figyelem a motoron,mindig mondom!
A nézelődés? Unatkoztam
A taknyolás meg jó gyorsan, olyan gyorsan, hogy nem is tudom megmagyarázni. Egyik pillanatban még álltam, vagyis ültem a motoron, a másikban meg feküdtem a motor alatt
Köszi, remélem lesz és nem ér ide a beígért jégeső, zivatar és nem tudom milyen szél
Hát azt meg hogy sikerült?!?
Jó bulizást akkor neked!
Uraim!

Még egyszer köszönöm a hasznos tanácsokat, hozzászólásokat és képeket
Fájó szívvel, de most el kell búcsúznom, ugyanis koncertre készülök este, és neki kell látnom "csajt" faragni magamból
Aki ma bulizik annak jó szórakozást, aki nem annak kellemes pihenést.
Széles utat, kevés kátyút, balesetmentes motorozást"
Érdemes is.
Érrtem. Még egy kicsit nézelődök itt a "környéken" de ha nem találok semmit, isten biz lemegyek Kecskemétre
ja vuki, ez a márka: ALPINE (MotoSafe).
Bocsi.
Megbocsájtottam.
Csak azért kérdeztem mert ebben most fog érkezni fekete is a te méretedben.Illetve lesz piros-fehér is.
Köszike
Sisak akcióban láttam 20e ert most a motorkiállításon.Én előtte vettem 28e ért áccijóban 45e ről asszem.Bár az igazi kedvencem a kövi lessz az igazi fekete mindenhez megy stílusban.RS1 vagy RS2.1 kiló mindkettő.
Bár pöttyet drágábba.
8K körül van. de csináltathatsz is fülre méretezve. az is kb ennyi. te tudod. én szeretm védeni a füleim, főleg, hogy zenével már az egyik oldalt kicsit amortizáltam