Megnézem, csak technikai fennakadásaim vannak jelenleg. Nem bírja a gépem a fórumot Remélem ez is besz...ik. A hűtő már folyik, a sisakom nagy lett, mi jöhet még...
Sharkot felejsd el!
Plexi lecsapodik egyből és nincs rajtuk 1mm hézag kitámasztó pöcök,párásodnak,úgy karcolódik a plexi mintha az lenne a dolga,lakk meg 3-4évesen már pattog le róluk!
nézd meg az eladó 5éves Sharokat minden lakkozási hiba van már!
Nekem a 2001ben vásárolt Sharkom is 3év után szarabbul nézett ki mint a most használt 1998as Araim!
Zúgott,fütyült,párásodott és még sorolhatnám.
Hjc környéken van sok motorosnak de akijében nincs pinlock páramentesítő mind párásodik elég keményen.Meg a normálisabb darab ott is 60tól indul.
Fasza.
Akkoriban én is kibaszottul szívtam a fogam,csak mivel nagyon világos a szemem,vennem kellett valamit.
A bukóra meg nem akartam sötét plexit,mert este is motorozok sokat.
Sasold meg a marushint.777-es.Nem túl csendes nem túl hangos,jól tartja a fejet,olcsó a plexi hozzá és pofonegyszerű cserélni.Üvegszála,könnyű.És a design........ Fekete cool gésás festéssel.
A Bertoni-nak vannak kurva jó motoros szemüvegjei.
Én már 6 éve azt hordom és még bírja,igaz már akkor is 17000 volt.
3 pár lencsét kaptam hozzá,tokot,kendőt stb.
Nagyon fasza.
És nem márkajelzéssel ellátott plusz pár ezerért.
Napszeművegben meg ilyet vegyél,biztos van más felirattal is(márkára gondolok akár napszemüveg gyártó márka vagy motor márkában is tuti árul a többi is...)
UV védett 3pár cserélhető lencse és tökéletesen alkalmaszkodik a fejed alakjához és nagyon jó sisak alatt.
Lényeg,hogy ilyen rugalmas anyagú legyen és picit íves meg a fülednél lévő része ne nyomja a füled hosszú utakon.
A motorozáshoz kitalált szemüvegeket direkt úgy alakítják ki,hogy sisak alatt kényelmes legyen.
Bemész egy te motorodnak a kereskedésébe ha nem Kawád van és biztos honda,suzi,yamaha,stb is árul ilyesmit.
De árban számold,hogy 10felett lesz!
Caberget használt egy srác, odaadtam a Nolan-omat és nem értette mi történt a motorjával! A válasz egyszerű: Nem volt szélzaj, a sisak nem fütyült, így mindennek más hangja volt. A napszemcsi (belső) egy áldás, ha szemüveges vagy, és így tovább. Szóval nézz ki pár formát, abban az összeghatárban, amit szánsz rá, és próbáld ki őket. Hallgass meg mindenkit, mert udvarias vagy, és dönts úgy, ahogy akarsz.
és most azt várod hogy kivezessen valaki a dzsungelből? itt is azt fogják mondani az emberek, amivel már volt tapasztalatuk és a sajátjukat dícsérik. de neked kell választanod. van jópár igényes gyártó, abból egy jó típust kell felpróbálni, megnézni mit tud, és ha tetszik megvenni. szerintem fogalmazd át a kérdést, hátha előrébb jutsz?
Rád bízom a döntést csak nézz meg pár Man TT videot,hogy a többség milyen sisakban megy a Man szigeti versenyen ahol "utcai motorok" és "utcai ruhák-sisakok".
Róla beszéltem elöbb!
Nagyon korekt csákó!
Érdemes lenne felkeresned sisak ügyben,hidd el akik egyszer vettek Arai vagy Shoeit többet mást nem neveznek sisaknak csak fejrevaló bilinek.
Tény én Zöldet szeretem volna de szürkés-feketében volt pont rám passzentos és mivel újra nemvolt 100-200eft -m maradt a használt szürkés-fekete:)
Pár sorral lejjebb ott hirdetem a Nitro N1700VF-et ezüstben XS-ben.
Nem csicsás,most nagyon olcsón a tied lehet,mivel utolsó darab.
Számlával és garival adom.
Nem lutri,az övé az egyik legjobb törésteszt.
Gondold át!
Attól mert nő vagyok még nem totál hülye Körülbelül a négyszázhatvanötödiknél tartok amit megnéztem. De igazodj el a bukósisakok világában, ha az eladó ugye megpróbál rábeszélni arra, amit éppen nála lehet venni. A haverjaid lebeszélnek mindenről, mert a Caberg alsó közép kategória, a beépített napszemüveg gagyai és hasonlók. Na és akkor itt összezavarodtam Nézzétek el nekem..
30-40e körül ha szerencséd van kifogsz jóállapotú Arai vagy Shoeit a te fej alakodban.
Azért írok alakot,mert használtnál már valaki fejéhez hozzáilleszkedett.
A hirdetések közt egy Ákos nevű srác szokott hirdetni kintről hozott nagy tételben és úgy egy helyen próbálhatsz 40-50db közül vagy a vatera.hu
Esetleg picit hozzá sporolsz és egy akciós modellt újban.
Alapvetően a sisak alatt úgysem látják a "nőcis" dolgokat. Egyébként ha egy rakás pénzt kiadsz valamire, akkor az Neked kell, hogy tetsszen, nem másnak!
Plexi lecsapodik egyből és nincs rajtuk 1mm hézag kitámasztó pöcök,párásodnak,úgy karcolódik a plexi mintha az lenne a dolga,lakk meg 3-4évesen már pattog le róluk!
nézd meg az eladó 5éves Sharokat minden lakkozási hiba van már!
Nekem a 2001ben vásárolt Sharkom is 3év után szarabbul nézett ki mint a most használt 1998as Araim!
Zúgott,fütyült,párásodott és még sorolhatnám.
Hjc környéken van sok motorosnak de akijében nincs pinlock páramentesítő mind párásodik elég keményen.Meg a normálisabb darab ott is 60tól indul.
Akkoriban én is kibaszottul szívtam a fogam,csak mivel nagyon világos a szemem,vennem kellett valamit.
A bukóra meg nem akartam sötét plexit,mert este is motorozok sokat.
Én már 6 éve azt hordom és még bírja,igaz már akkor is 17000 volt.
3 pár lencsét kaptam hozzá,tokot,kendőt stb.
Nagyon fasza.
És nem márkajelzéssel ellátott plusz pár ezerért.
http://www.kawasaki.hu/product...
UV védett 3pár cserélhető lencse és tökéletesen alkalmaszkodik a fejed alakjához és nagyon jó sisak alatt.
Lényeg,hogy ilyen rugalmas anyagú legyen és picit íves meg a fülednél lévő része ne nyomja a füled hosszú utakon.
A motorozáshoz kitalált szemüvegeket direkt úgy alakítják ki,hogy sisak alatt kényelmes legyen.
Bemész egy te motorodnak a kereskedésébe ha nem Kawád van és biztos honda,suzi,yamaha,stb is árul ilyesmit.
De árban számold,hogy 10felett lesz!
http://www.gusmanmoto.com/img/...
És semmi pénzért nem vennék mást!Nekem nagyon bejött!
(Főleg hogy forgalmazójuk vagyok!)
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
ebből meg ha picit alkudsz ingyen lesz:
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Igaz így is jó ár.Főleg, hogy most a forint romlott elég keményen.
Még egy kis infó:
http://www.nitrorider.com/helm...
Róla beszéltem elöbb!
Nagyon korekt csákó!
Érdemes lenne felkeresned sisak ügyben,hidd el akik egyszer vettek Arai vagy Shoeit többet mást nem neveznek sisaknak csak fejrevaló bilinek.
Tény én Zöldet szeretem volna de szürkés-feketében volt pont rám passzentos és mivel újra nemvolt 100-200eft -m maradt a használt szürkés-fekete:)
Nem csicsás,most nagyon olcsón a tied lehet,mivel utolsó darab.
Számlával és garival adom.
Nem lutri,az övé az egyik legjobb törésteszt.
Gondold át!
Azért írok alakot,mert használtnál már valaki fejéhez hozzáilleszkedett.
A hirdetések közt egy Ákos nevű srác szokott hirdetni kintről hozott nagy tételben és úgy egy helyen próbálhatsz 40-50db közül vagy a vatera.hu
Esetleg picit hozzá sporolsz és egy akciós modellt újban.
Egyik nap nézelődtem a fórumon, és pont a Te képeidet nézegettem. És a kajáldás képnél eszembe jutott, mekkorát taknyoltam nem rég a "kajáldában"