Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáá....az biza kicsi lesz...
De a Shift tökéletes lehet....főleg protektoringre...
Hellouu!A fox felső érdekelne,de 90kg körül mozgok ráadásul protektoringre venném fel így meg az L-es kicsi.Alpinestars-ból az xl-es jó.
Sziasztoook!
Még mindig nem köll senkinek ilyen eeee?
Fox Access nadrág 36-os....183 centi vagyok és 85 kiló...de nagy rám....30.000.-
Fox Short Cut mez L-es 5000.-
Shift Recon mez XL-es 6000.-

Mind zsír új...egyenesen a nagy Ámerikábúúú
Nekem van egy v2r -em hibátlan.
Nem párásodik, a napszemüveg jól működik, nem zavaró.
Előtte egy hjc-m volt, ez talán halkabb, és kevésbé huzatos.
A zárat kicsit szokni kell, de ha már rááll a kezed akkor jó.
sziasztok, szerintetek milyen bukó a Caberg V2R Zonda? Elég jónak tűnik nekem. De hátha van valakinek, vagy ismeri valaki. Előre is köszönöm
ICON tanktáska 13.000.ft
Teljesen új,csomagolt....
Hali!
Őrült Nitro akció a hónap végéig.
Nitro N1700VF 49900 helyett 23000 Ft!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető darabok:
Matt ezüst:XS,M
Ezüst:XL,XXL
Matt fekete L

Nitro N1710VF-ek 49900 helyett 27000 Ft-ért!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,letéphető fóliák mint az F1-ben,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock!
Elérhető darabok:zöld,piros,arany és fekete L-es méret.

Személyesen Kecskeméten megtekinthetők és kipróbálhatók!Számlával,garival!
Postai utánvét megoldható!
Kérdéseddel keress bátran!
20/974-1680
de jót se tesz neki.. nem?
Nem.
Sziasztok!
Egy kérdés: bőrruhába ha elázok, az nagyon megárt a ruhának?
szia. 25e. XL most csak fekete fehérben van. jövőhét elején megyek arrafelé.
Új női motoros profi bőrdzseki 1 Ft-os Vatera aukcióban itt:
Vatera link a termékekhez
Már csak pár darab van!
hogyé adod? xl kellene nekem....
Üdv.

Nem épp ruhás kérdés, de nézzetek körül itt:
www.motoros-polo.hu

Egy csomó jó cuccot rendeltem, díszruhában virítok most:D A szerkesztőben olyan polót készítesz, amit akarsz, nagyon komoly.
Hali!
Nekem van egy régi kendőm, dupla anyag vastagság, megkötöm úgy, hogy az államon is rajta legyen, + bogárháló a sisakban, és nem süvít be a szél, + véd a bogaraktól. És ha baj van nyomó szorító kötésre is kiváló, nem kell kapkodva keresgélni, ez kéznél van.
VR2.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Pár napja vásároltam egy új bukót M-es méretben. Tökéletesen passzol a fejemre, az arcomat oldalról egy kicsit nyomja is, ahogy kell, viszont a csat hosszúságát a maximumra állítva is nagyon nyomja az államat/torkomat. Amikor egy kicsit lehajtom a fejemet, akkor már annyira, hogy majdnem megfulladok.

A kérdésem, hogy mit lehetne tenni ezzel? Nyilván házilag nem fogok nekiállni megbontani a varrást és beletoldani egy hosszabb darabot, de létezik valami olyan hely (varroda vagy akármi) ahová be tudnám vinni, és meg tudnák ezt csinálni nekem? Vagy mit javasoltok?

Köszi előre is!
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Kék-Fehér: \"L\" -eladó-
Fekete-fehér: \"L\" -eladó-
Fekete-fehér: \"L\" -eladó-
Piros-fehér: \"M\" -eladó-

Jövő héten rendelek ismét!

Ha más méret és szín érdekel keress meg e-mail-ben, 1 hét alatt itt van.

Full fekete kesztyűk június vége, július eleje felé várhatóak.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Köszönöm az infokat sokkal okosabb lettem sisak terén!
Van hozzá az állánál háló (lukacsos valami), de azon keresztül hasít befele a szél. Csak onnan tudom ha kézzel befogom akkor szinte teljesen megszűnik a levegő zavaró hatása. Próbálgatom vanalamivel befedni de nem nagy sikerrel. Hihetetlen 50 rugó volt az eredeti ára (én -50% engedménnyel vettem meg) kb. 3 hete és eddig nem vált be vagyis nem nagyon birtam megszokni. Napszemüvegje van, orrvédője, kivehető bélés, stb. amik minden jó de ez a két dolog iszonyatosan zavar. El sem tudom képzelni mihez(re) tervezték. A motorhangját nem hallom de a szélzaj brutális az tény. Ha tegyük fel visszaviszem mit mondjak, hogy esetleg kicseréljék valami másra, ha már pénzt nem adják vissza? Ilyen problémára nemhiszem vonatkozik a garancia. Amúgy ő lenne az (bár ez nem a reklám helye)

http://www.parilla.hu/index.ph... (középtájon van)
Üdv dik!

Nem biztos, hogy a bukóval van baj ez sajnos ilyen. Lehet, hogy ez a bukó sokkal zajosabb huzatosabb mint a régi de lehet, hogy cserébe ennek 4 vagy 5 csillagos a sharp törés tesztje a réginek meg 2. Nem szabad összekeverni a verseny sisakokat a túra bukókkal mert tervezésnél teljesen más szempontokat vesznek figyelemebe. A verseny sisakoknál inkább a súlycsökkentésre a maximális védelemre és az aerodinamikára fektetik a hangsúlyt feláldozva a kényelem és csendességet. A túra sisakoknál már inkább a kényelmet és felhasználó barát tulajdonságokat helyezik előtérbe egy egy túra során ezért is sokkal nehezebbek de cserébe halkabbak általában. Ideális megoldás egy jó kis füldugó ami minden bukóhoz ajánlott http://www.origo.hu/motor/2010... itt hasznos dolgokat írnak. Az állrészen felmerülő huzat problémára pedig, ha nem kaptál hozzá akkor a bukók 90%-ához kapható bogárháló nyújthat segítséget. Ha pedig nem kapható hozzá akkor valami házi barkács bőrdarabot erősíts az állrészhez, bármelyik bőrös varr rá és sokat segít ezt tapasztalatból mondom. Remélem használható infókat adtam.
Vidd vissza.
Nem szabad ilyennek lennie.Az én bukómban 170-ig nincs baj és csak 29ezer volt.Esőben is motoroztam benne és semmi gond.Csendes korrekt sisak.Ha érdekel keress meg e-mailben és kecsón megmutatom neked ezeket a bukókat.
Hi!

Lenne egy apró kis kérdésem remélem jó helyen kérdezem! Vettem nemrégen a kecskeméti Parillában egy bukót. Van vele némi gondom, kérdésem. American pro zen márkájú. 5+ évig ezelőtt egy szutyok grex-em volt és itt volt az idelye cserélni gondoltam ez jó lesz helyette de 90-nél sokkal zajosabb(szélzaj) ez természetes jelenség, vagy én csinálok valamit rosszul vagy ez mivel 3x drágább volt 3x gyengébb minőség? Az állrészénél olyan szinten jön be a levegő majd kifolyik a szemem ez természetes jelenség(bár így valóban páramentes a plexi de a szemem nem biztos megszokja)? Ezek lennének a kérdéseim remélem valaki tud ezekre a jelenségre valamit mondani mert roppant idegesítőek. Ez más új sisakoknál is ilyen vagy vigyem vissza, hogy selelyt? Vagy ezek mind szokható dolgok lesznek idővel? Tudom kicsit furán hangzik mindez, de gondoltam megkérdezem olyan helyen ahol több motoros van hátha tudnak valami vigasztalót mondani mert kezdek kicsit elkeseredni.
Milyen Caberg-et használsz? Nálam a 407 baromi zajos 120 fölött
fekete gp pro eladó több méretben.
Köszönöm a segítséget!

Gyűlnek az infok!

B