Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre valaki aki szintén szarnak tartja a Lazer Vertigo-t!
Ezért van most Nitro-m.Pici pénz és tudja azt amit a 60-70 ezres sisakok.
Bukót,csizmát,kabátot tudok neked elég olcsón.Ha érdekel keress meg.
Bukó: Lazer Vertigo Dragon 33e - hangos, szeles, nem éri meg
Bőrkabát: Shox mondial 35e - gerinc protektor egy vicc, a többi tűrhető
Nadrág: Shox mondial 35e
Csizma: Trace 26e
Kesztyű: Shox suzuka 12e
Gerinc protektor: Zandona 12e - boltban 15e körül láttam
Térd és könyökvédő: Axo 11e + posta ktg 2e
Maszk 2e
Vesevédő 2e
van egy lakk fekete Shoei Raid 2őm Mes (57,58as méret) újszerű állapotban 40 pénzért
debrecenben lehet megnézni nem viszem sehova.
Küldtem mailt
Halihó!
Vadi új Ghost Cougar sport csizma eladó fekete színben 43-as méretben.Még felpróbálva sem volt soha!
Bevezető áron 25500 Ft-ért csak a hivatalos importőrtől!
Olajálló és csúszásmentes talp,cserélhető orrkoptató,sípcsont,boka és sarokvédő,egyedi kinézet,szellőzők!
Rövid határidővel más szín és méretek:
Fekete:42,43,44,45
Kék:41,42,43,44,45,46
Piros:41,42,43,4
4
Fehér:41,42,43,44,45
Postai utánvét megoldható!
Kérdéseddel keress bátran!

20/974-1680
zzrrs@citromail.hu
Eladó egy használt, de jó állapotú 39-es XPD motoros cipő:
-ütéselnyelő protektorok
-fényvisszaverő betétek

ár: 10e Ft

belgarda kukac gmail pont com
értem... köszi nagyjából akkor tudok kalkulálni... meg szép lassan beszerezgetem ami kell köszönöm mindenkinek és ha v.ki tud még v.mit szívesen várom
Értelemszerűen ahol két ár van a kisebb a beszerzési másik a lista ár

első lépésként vettem egy sisakot Airoh, nyitottat mert úgy gondoltam hogy milyen vagány (35 ezer.....26ezer) Utána megvettem a motort, a GS-t. Majd vettem gerincvédőt (GC) és kesztyűt (Cafe Racer)10+8 ezerért. Majd kicsivel később egy BLH kordura kabátot 29ezerért és egy csízmát (falco stroke) 26ezer. Utána Acerbis gatya 33ért és 5ezerét egy tucano urbano kamáslit. Majd 10ezer km után vettem egy fullface sisakot (AGV Airtech 60ezer....40ezerért) Aztán télen egy shoxos téli kesztyűt (9 vagy 10ezer) ami 3 fok alatt már hideg, minuszokban 40kmig kényelmes
Aztán téli akcióban protektoring (30ezer...10ezer) majd, mivel nem vigyáztam a plexire, 15ezer km után cseréltem (13 ezer), aztán vettem most nemrég egy Berik kabátot (90ezer.....25ezer/használt/)

Télen meg kaptam neoprén scott maszkot ajándékba, nem tudom mennyibe került.
Azt hiszem ennyi cuccom van, motoros. Most bőrnadrágra fáj a fogam meg új csízmára
hy ALL! Sok mocison láttam (magyarokon is) hogy van REPSOL-os felsője.engm is főleg csak felső érdekelne...ebuy-on,meg egy bolta láttam székesfehérváron.de pesthez vagyok közelebb.nem tudtok valami boltot pestmegyébe ahol lehet kapni? naon fontos lenne . am az se baj ha honda is van rajta
ha lehet mind 2-t
igyekeztem figyelni az akciókra.. teljes árat vagy beszerzésit írjak.. nem mind1
te például mennyit költöttél védő felszerelésre? 100-150be megállna egy olyan szett ami 2-3 évig akár tovább kiszolgál és tényleg minőségi lenne boldog ember lennék... de mellette A1 jogsi meg motor is kéne
nekem grand canyon van. én még 10ezerér vettem most 15ezer, meg van egy shoxos protektoringem (utasnak meg nyári városi motorozásra vettem) is azt meg téli akcióban harmadáron egy 10esér.. ment is érte nyitáskor a harc

nem tudom mit tud a gerincvédőm.. mikor új volt megkértem haverom hogy rúgjon hátba rendesen.. eldőltem de nem fájt. bízok benne; tartósnak meg tartós. Eddig azt mondom megérte az árát, és remélem soha nem kell majd bizonyítania betonon nagy sebességnél.. mert terepen már estem benne a hátamra.. semmit nem éreztem belőle.

A többi proti a kabátokban általában jó szokott lenni
10 rugó nem pénz érte... kerekesszék többe kerül úgyis
Nézd végig a mofaker kínálatát.
Ár/ érték alapon rendben van nagyon.
ahamm... és a többi beépített protektor? gerinc protiból mi az az árfekvés ami már megéri az árát? (na ezt jól megaszontam ) remélem érted
az amit gerincvédőnek csúfolnak általában a protis kabátokban az kb arra jó.. hogy az akvárium alá tedd, hogy felfeküdjön rendesen. Nem hiszem hogy elhiszed hogy az a kb 5-6 mm vastag szivacsdarab ér bármit is.. rendes gerincvédő kell sztem.. márha a dolog hasznossága is fontos. Szezon végén figyelj, mert akkor emberi áron lehet kapni.
kabátból full protisat ami könyök gerinc vállat véd! kesztyűm az van de csak tessék lássék minőség nem kell feltétlen új nemvagyok az a finnyás típus csak működjön köszi sokat segítetek
vadész használt cuccokra.. nekem sikerült idén vennem egy patent berik kabátot 25ezerért.. mondanom se kell nagyon megérte. És nem csak méretben hanem hála az égnek stílusban is perekt

a csízma és a kesztyű mellé nem árthat azért egy gerincvédő sem.. nagyságrendekkel olcsóbb mint tólószékbe kerülni gerincsérülés miatt

alsó hangon is legalább 120.. de inkább több ezres felöltözni rendesen, új cuccokból

Nekem csak kicsivel olcsóbb a "felszerelésem" összesen mint a motorom.. és közel sem érzem úgy hogy jaj de jó minden megvan
Az aprót lesheted, néha jó áron hozzá lehet jutni mindenféle cuccokhoz, már ha nem feltétlen újat akarsz. Amúgy meg a leg alapabb ami nélkül nem igazán indulnék el motorozni, az a térd, könyök gerincvédő, kesztyű, bukó. Ez már egész szép védelem de a bokád még simán eltörhet, a hátsódról lenyúzódhat a bőr, meg a mellkasod sincs védve.
köszi! használni amíg lehet leszarom hogy illik-e a motorhoz... majd ha új motorom lesz ahhoz hozzáöltözök árrol meg annyit hogy ár/értékbe jó legyen inkább tovább spórolok és tényleg valami normálisat
női csizma és kész
Suomy :)

de Shox is elég jó,sok a választék.
attól függ mennyit költesz ruhára, és meddig akarod használni.
és annyit h pici a lábam 38-39