Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem, csecse. Csak sztem nagy. A mostani XS-es és beleesik a fejembe Amit próbáltam Nolant XS.es volt, és az elad még simán alárakta a tenyerét Ennyire nem lehet kicsi a fejem De köszönöm az ötletet!
jó reklámmal mindent el lehet adni rakd fel vaterára vagy nemtom ahova gondolod hátha megtetszik valakinek és nembaj ha hisztis vagy végülis nem kevés lóvét "dobsz ki" úgyhogy akkor már olyan legyen ami tényleg tetszik
A Nitrok annyia nem tetszenek, túl csicsásak vannak benne Felmegyek az oldalra és szembe villan mindenféle sárga és piros és egyéb színkompozíció Ja-ja, tudom, jaj de hisztis vagyok De az én "kis drágámhoz" nem illik mindenféle csicsás buksi
A HJC-ket is nézegettem & a Sharkot is.
Szted a mostani sityakomat el tudom valakinek passzolni? És mennyiért? Semmi baja nincsen, használaton kívül zsákban és dobozban tartom, csak nekem nagy, pedig XS-es....
Szia!
Nézd meg ezt , hátha meg tudtok egyezni!
hjc vagy nitro sisakokat próbáld nekem hjc van szerintem megérte esetleg drágább árfekvésbe shark,shoei ilyesmi
Szijjasztok

Légyszi valaki (vagy valakik) adjon tanácsot bukó ügyben. Szeretném lecserélni a mostani sityakot, mert vagy az én fejem ment össze, vagy a sityak nőtt meg, de állandóan belehuppan a fejembe menet közben, meg lötyög is, szóval minden csak nem kényelmes. Két éve amikor vettem még tökéletes volt, és nem is használtam túl sokat. Ja, ő egy AXO sisak . A maga korában nem is volt olyan nagyon olcsó (44 ezer). Nem is válnék meg tőle, de nem állapot, hogy időnként nem látok ki annyira a fejembe csúszik. Próbálgattam már buksikat, de vagy őrült áruk volt, vagy randák voltak. Milyen márkát ajánlanátok elfogadható árkategóriában? 50-60 belefér, ha a fejem épsége a tét Múltkor éppen egy NOLAN N85 STYLISH N-COM akadt a kezembe, vagy fejembe , de nekem egy kicsit túl "lányos" (bár nagyon szép) annak ellenére hogy az vagyok És egy kicsit túl drága... Előre is köszi az ötleteket.
Hali!
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 21000 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
Eme sisak eladó a mérete s 10.000huf
Szia Májkir6r !
Hello mindenkinek !
Van egy jóbarátom aki több ilyet és
hasonlót már "összedobot" korrektül.
Ha érdekelne,dobj egy E-mailt,
rastar9@gmail.com-ra , a többit megbeszéljük.
Na Pá..............
Szeva, dobj egy elérhetőséget. Szoktunk webshopokat is csinálni, szerintem elég barátságos áron, de persze ez igénytől függ.
eladó egy új gerincvédős táska: http://kepesmotor.hu/motoros_t...
Üdv!
Ha ismertek olyan motorost, aki meg tud csinálni egy profi webshopot szóljatok! Az egyik helyi kereskedésnek kellene, cserébe több százezer forint értékű ruhát adnának, de ezt majd leegyeztetik!
szia. 15e az elképzelésem.

http://www.velvarttld.hu/velva...
szia csak kérdezem a gatyáért mennyit kérsz?
eladó Troy Lee nadrág 36-os. kb 90cm derékra,60cm a hossza.
fox kesztyűk M,L méretben.
Eladó egy protektoros használt bőrdzseki.Apróbb javítható hibával (ezért ennyi az ára).
11500ft
Tel:06 30 9397476

M.es méret.
Hello!
Most vettem 1 mocit és a régi tulaj adott hozzá 1 ilyen csizmát. sajna nem tok véleményt mondani róla.
Eladó egy pár vadi új Ghost Cougar csizma!
43-as méret!
Az ára 27500 Ft!
Postázom is!
20/974-1680
Új motoros, protektoros, termobéléses túranadrág 1 Ft-os vatera aukcióban itt:
Vatera link a termékekhez
Minden méretben XS-XXXL között, amíg a készlet tart!

Ha nem akarsz licitálni, küldj e-mailt!
Hali valakinek cross dzseki M-es ?
Csere cross gatyóra vagy speed csimmára?
Mekkora méret kellene?
Keress meg e-mailben ott van az adatlapomon.
szia!
valami fasza esőruhát nem tudsz véletlen szerezni?
Szia!
Sajnos már kékben csak 42,43,44 van.
Egyenlőre nem tudom mikor érkezik ekkora méret!Utánajárok és kereslek!
Sziasztoook!
Még mindig nem köll senkinek ilyen eeee?
Fox Access nadrág 36-os....183 centi vagyok és 85 kiló...de nagy rám....30.000.-
Fox Short Cut mez L-es 5000.-
Shift Recon mez XL-es 6000.-

Mind zsír új...egyenesen a nagy Ámerikábúúú