Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali jövőre tervezek ruha vásárlást 125ös motorra(persze kinövésig használnám) az lenne a kérdésem hogy milyen márkát nézegessek? szeretnék kalkulálni hogy mégis mennyibe állna meg egy korrekt cucc... dzseki,gatya,csizma meg kesztyű kellene! várom a válaszokat és nagyon köszönöm
A bőrruha cserélhető is, mond mid van..
ha jól tudom 39-es, de megkérdezem majd a páromat.
Új motoros ruházat 1 Ft-os aukciókban is!

Bőrkabátok, textilkabátok, versenyreplika- és női bőrkabátok, nadrágok, protektorok!
Licitálj, és nyerj!
Vatera link a termékekhez
Hali!
Nitro készletkisöprő akció utolsó árai!

Nitro N1710VF-ek 49900 helyett 25500 Ft!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock,letéphető fóliák mint az F1-ben!
Már csak L-es méretben,zöld,fekete,piros és arany színekben!

Nitro N1700VF-ek 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten 5 csillagot kapott!
Elérhető:Matt fekete L-es
Matt ezüst XS és M-es méret
Ezüst XL és XXL méret

További képekért és infókért keress bátran!
Postai utánvét megoldható!1 napos szállítási idő!
20/974-1680
eladó a motorom: zxr 250
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Tutis a csimma mekkora?
Sziasztok!

Új Sidi csizmák és új bukók rendelésre
A sisakból ezeket tudjuk beszerezni
-Arai
-Caberg
-Nolan
-X-Lite
-Shoei
-Schuberth

A hazai áraknál lényegesen olcsóbban !

30 /4330127
Szia!

69000Ft

üdv

laci
30 4330127
IMET. oket kerdezd meg.
sidi vortice air-t vennék...41-es méretben...tud valaki olcsóbban?
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Egy shoei xr1000-em van a sisak bal oldalán lévő plexi záró minek nevezzem pöcök letörött. Abban kéne a segítségetek, hogy ez cserélhető-e vagy mit évő legyek, esetleg hol tudnám beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv:Jola
Köszönöm a segítséget!
sziasztok, ha jóltudom itt van valaki akit tud intézni olyan ebay vásárlást am csak USA-n belül szállít. remélem olvassa ezt a hozzászólást
írjon 1 mailt legyen szives vagy mailben 1 telefonszámot és a többit megbeszéljük ott előre is köszi
milan1968@gmail.com
egy másik fórumban írtam egy srácnak....:
dereka...fullra kiengedve 95 centi...ezt kétoldalt össze lehet húzni...
szárát belül úgy mértem hogy lefektettem a gatyát...és a zacsitól a szára aljáig lemérem az kb 88 centi
kívül nemtom hogy kell mérni így szintén lefektettem és a gatya külsején deréktól gatyaszárig lemértem....ez kb 115 centi

ha télleg érdekel egy próbát megér...így méretek alapján necces belőni szerintem a fótón térdvédővel...krosszcsizmában vagyok hogy lehessen látni mekkora kb....elég bő...mindenhol...
Rainers cross csizma 43-as szinte új, Alpinestars XL-es hálós nyári dzseki mindkettő 35000,csere érdekel bármi
4x volt a páromon, azaz teljesen újszerű állapotú. S-méretű. ICON Legion pontos típusa. A többi cucc is 4x volt a páromon, de pl a térdvédő és a testpotektor teljesen új, csak felpróbálva volt.
vagy esetleg megmérnéd a derekát?
Hali mennyire nagy rád?
Én 186cm vagyok, és 110kg. álltalában 38-as nadrágot hordok, de van amikor a 36-os is jó rám.
Szia!

A sisakról mit szabad tudni?
Hali!
Nitro készletkisöprő akció utolsó árai!

Nitro N1710VF-ek 49900 helyett 25500 Ft!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock,letéphető fóliák mint az F1-ben!
Már csak L-es méretben,zöld,fekete,piros és arany színekben!

Nitro N1700VF-ek 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten 5 csillagot kapott!
Elérhető:Matt fekete L-es
Matt ezüst XS és M-es méret
Ezüst XL és XXL méret

További képekért és infókért keress bátran!
Postai utánvét megoldható!1 napos szállítási idő!
20/974-1680
A bőrruha eladása esetén eladók lesznek az alábbi termékek is. (plusz A-pro bőrkesztyű) és pár apróság (vesevédő, kendő, stb)
A komplett felszerelés elvitele esetén kedvezményes árat meg tudunk beszélni.
Elhiszem,de sajnos a shift nem tetszik annyira.Ha lesz a fox-ból xl-es az érdekelne.
Sziasztok!
Eladó egy vadonat új ezüst színű HELTEC krossz bukó L-es méret, gyors csattos, "E"-jelzéssel ellátott. Adok hozzá tartózsákot ami megóvja a karcoktól.
10.000.- érd.: 06-70-280-9222