Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Repsol bőrruhát szeretnék venni hogy hol lehet sehol nem találok!Köszönöm!
Vifil?
Üdv valakit nem érdekelne véletlen egy DAINESE 50 kétrészes bőrruha?
Most vettem kicsi lett.
Köszi, kétrészesem van, csak 1berészest találtam ami tetszik, aztán filóztam, h érdemes-e 2részesre megcsinálni. Ezek szerint nemigazán...
Tudok rendelni, 9000 Ft. Adatlapomon email, ha érdekel
HJC ZF-9-hez füstszínű plexit tud szerezni valaki?
Eladó Shoei sisakra való plexik. A következő típusokra jók:
RAID II, TZ-R, X-11 vagy x-spirit, XR1000 vagy RF1000, Multitec

1 db. Arany iridiumos 15.000
2 db. Fekete 10.000/db.

Érdeklődeni a 06205099566 telefonszámon vagy a pohi@vipmail.hu e-mail címen lehet.
mail ment
Szia Pohi!

Eladtam mindenem, de talán összeszedem magam a köv szezonra...
Addig össze kellene raknom a szetten (nehogy má' farmerban hozzam el a vasat...)
Szal rendelnék 2 kesztyűt. Egy fekete-fehér és egy piros-fehér GP Pro kellene XL-es méretben. Ismerjük egymást ezer éve , szal a lét átutalom előre, az átvételt meg megbeszéljük.
Valszeg Nálad pihenne hetekig, vagy ha megtennéd, hogy elpostázod nekem külföldre...amit persze én állnék..?
Részleteket mailben ha gondolod...

pool kukac liverpoolfc pont net

Köszi!
Motoros polók, ruhák, kiegészítők. A szerkesztő segítségével egyedi darabokat készíthetsz magadnak, amit 2-3 nap alatt ki is szállítunk!

http://bit.ly/9UoyBF
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"

Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Szerintem add el és vegyél egy kétrészest. Sok felesleges kínlódástól óvnád meg magad...... És nem is biztos, hogy olcsóbb átszabatni....
Szerintetek 1részes ruhából lehet értelmes 2részest csinálni?
Új motoros kabátok 1 Ft-os Vatera aukcióban!
Minden termék full protektoros, kivehető termobéléses!
Licitálj, és nyerj magadnak vadiúj motoros ruhát a legjobb áron!
Vatera link a termékekhez
Nem akarsz licitálni? Akkor keress meg ajánlatunkért! E-mail az adatlapomon!
Hello mindenkinek ! Eladó Sima Seria Cross Bukó (valami B-Square) vagy milyen márkájú ez :) + szemüveg (Alpina)

- a 2 oldalán Arany színű Fox levonókkal...

- akit érdekel írjon elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN címem is)

- Hobbi célra tökéletes ...

u.i. : HA VALAKI MEGVESZI TERMÉSZETESEN MEGTAKARÍTVA KAPJA MEG NEM ÍGY SARASAN !
Valakinek esetleg Alpinestars maszk van eladó?
X-Lite X-602 M-es méretű bukósisak eladó 100%-osan új még próbálva sem volt!

http://www.euromotor.hu/shop/p...

itt találtok róla leírást az új ára 104.000 Ft, én adom 65 ezerért!
Azért kivehető a bélése hogy ilyen esetben kivedd.Nem lesz semmi baj,tök mind1 hogy 100 ezer vagy 50 ezer,netán 230 ezer.
Azért gyártják ilyenre.
Én többször szedtem szét, mostam ki és raktam össze. Semmi baj nincs vele, ezek egyszerűbbek mint gondolnánk. Mosás után én úgy éreztem, hogy a szivacsok jobban is állnak. Nekem egy Uvex WingRS II-öm van, karbon versenysityak. De az S 100 termékei nagyon jók, gyorstakarításra biztos jók.
Én nem szednék szét szívesen egy 100ezres versenysisakot.

Van egy S100-as termék, sisakbelső tisztító hab, az is elég jó, de minden alkalommal úgy kell letenni a sisakot, hogy a nyitott plexin és az alján keresztül ki tudjon szellőzni, meg rendesen megszáradni, akkor ezek a kellemetlen szagok többnyire elkerülhetők. Valamint nagyon sokat számít a fejmaszk, lehetőleg műszálas, mert könnyebben párologtatja el a saját izzadtságodat.
Hát a mosógépben mosás tiltott, csak kézközt lehet mosni. Én öblítős langyos vízben szoktam, de most egy ragasztás elengedett, tehát az öblítős hideg víz a megfelelőbb, 10 perc elég neki, aztán átöblíted tiszta vízzel kinyomkodod és irány a napsütére vele, had száradjon ki gyorsan.
Fastride-ban épp van egy 2 oldalas cikk a szakszerű tisztításról. Leírnak mindent.
Sziasztok
Segitségeteket kérni. Van egy kivehető bélésű sisakom, ami a hétvégén a szakadó esőben beázott, ezért most elég kellemetlenillatok terjengenek benne (biztosan elfelejtettem lezárni a szellőzőket). Akérdésem az volna, hogy mi a "szekszerű" módja a sisak bélésének tisztítása. Eég csak valami langyos öblítős vízbe áztatni és hagyni száradni, vagy van valami speckó módszer erre? Akinek van valami jó ötlete, tapasztalata kérem ossza meg velem.
Előre is köszi