Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tiszaalparon lakom, szoval az Isten hata mogott, de Kecskemetre vagy Kiskunfelegyhazara, vagy Csongradra elviszem idopont egyeztetes utan.
Most lépek aludni. Ha megvan a tuti méret és kell akkor dobj egy mail-t és rendelek neked. Fizetéskor rendelek, tehát 08.05.-én, addig kell tudnom, hogy kinek mi kell, mert ha nem akkor megint vakon rendelek.....
Rendelni fogok Tőled az 100%

Kinyomozom a méretét a mancsomnak, és kereslek is!
Szia!

Van valami kék Alpinestars kesztyűd 22-cm-es kézre?

Köszönöm válaszod!
25000-be kerülnek. A pardinál 55000 szóval elég baráti ár.
ok, értem...

Megpróbálom a haverét akkor, az a legegyszerűbb...

Nekem egy kék-fehér, vagy inkább fekete-fehér kesztyű kellene... mennyi az annyi? ezek is 20?
Hát.....nem nagyon. Érdemes felpróbálni, mert mindenkinek más a keze, és máshol erősebb gyengébb. Azt tudom mondani neked, hogy a 21-es tenyérkerület az kb. "L", az a fölötti "XL", a 21 alatti pedig "M"........

Általában ha valaki nem biztos benne annak szoktam rendelni mindkét méretet pl: L-XL között ha vacilál és akkor azt viszi el amelyik jó neki.
pohi

Honnan tudhatom én azt, hogy nekem mekkora kesztyű kellene? Van valami mérettáblázat szerűség?
Hajra má csak nem.
Hajrá
Jó éjt!

Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:

Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"

Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem.

A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Még nem.
babakrémmel próbáltad már a kezed bekenni és úgy felhúzni és a kazeden mozgatni? Az segít puhítani.
Bazz volt hogy benne is aludtam.Ő győzött.Nem tágít.Majd gyűjtök lélekerőt.
Meg cipőtágítót.
Vagy elpasszolom.
Nyújtsad vazze.....az első 3 hosszabb túrán én is majdnem sírtam, de végül győztem
21-es a tenyerem de a vastagságával van gond.Felmegy.nehezen még jó is tenyér aljáig ahol dupla az anyag.No ott éppen összehúzza mint a cukorszirup a pofámat.Így nem túl kényelmes.Aszittem nyúlik annyit de nem hiszem.Kevésbé vastag tenyerű embernek pont jó lenne.Nem hiányzik csak pici és az is csak a jobb kezemen.
Éppen nem jó.
mail ment
Nekem mondjuk 21 cm a tenyérkerület és az L-es kissé feszesen jó, az XL pedig lötyögős, ezért gondolom, hogy 22-es tenyérkerületre az XL megfelelő lehet.
Nem tudom, mert elvileg M-es a méretem de azt hallottam, hogy az Alpinestars az alul van méretezve, úgyhogy abból inkább az L-es volna jó. Melyik típus tudnád adni és mi volna az ára. Írhatsz ide is: dobrovicsr@gmail.com
Már nálam van, tudom utánvétel postázni (amit utálok, mert sokat kell írni meg várni a pénzre, de mindent a vevőkért ), vagy előre utalás után elsőbbségi ajánlottként feladni. Esetleg Bp.-en is át lehet venni, vagy itt nálam őrhalomban .
Nem biztos.Én még szenvedek tőle.Próbát kéne tennie.
Igen, az XL-es kék fehér megfelelő lenne neked úgy gondolom.
Szia! Van van valami kék kesztyűd 22-cm es kézre? Válaszod előre is köszönöm.
Tud valaki olcsón, de szépen dolgozó mestert, aki zippzárt tud cserélni bőrkabátban, és meg tudja foltozni bőrnadrág térgyit?