Most lépek aludni. Ha megvan a tuti méret és kell akkor dobj egy mail-t és rendelek neked. Fizetéskor rendelek, tehát 08.05.-én, addig kell tudnom, hogy kinek mi kell, mert ha nem akkor megint vakon rendelek.....
Hát.....nem nagyon. Érdemes felpróbálni, mert mindenkinek más a keze, és máshol erősebb gyengébb. Azt tudom mondani neked, hogy a 21-es tenyérkerület az kb. "L", az a fölötti "XL", a 21 alatti pedig "M"........
Általában ha valaki nem biztos benne annak szoktam rendelni mindkét méretet pl: L-XL között ha vacilál és akkor azt viszi el amelyik jó neki.
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
21-es a tenyerem de a vastagságával van gond.Felmegy.nehezen még jó is tenyér aljáig ahol dupla az anyag.No ott éppen összehúzza mint a cukorszirup a pofámat.Így nem túl kényelmes.Aszittem nyúlik annyit de nem hiszem.Kevésbé vastag tenyerű embernek pont jó lenne.Nem hiányzik csak pici és az is csak a jobb kezemen.
Éppen nem jó.
Nekem mondjuk 21 cm a tenyérkerület és az L-es kissé feszesen jó, az XL pedig lötyögős, ezért gondolom, hogy 22-es tenyérkerületre az XL megfelelő lehet.
Nem tudom, mert elvileg M-es a méretem de azt hallottam, hogy az Alpinestars az alul van méretezve, úgyhogy abból inkább az L-es volna jó. Melyik típus tudnád adni és mi volna az ára. Írhatsz ide is: dobrovicsr@gmail.com
Már nálam van, tudom utánvétel postázni (amit utálok, mert sokat kell írni meg várni a pénzre, de mindent a vevőkért ), vagy előre utalás után elsőbbségi ajánlottként feladni. Esetleg Bp.-en is át lehet venni, vagy itt nálam őrhalomban .
Tiszaalparon lakom, szoval az Isten hata mogott, de Kecskemetre vagy Kiskunfelegyhazara, vagy Csongradra elviszem idopont egyeztetes utan.