Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép nagyon!
Gondolom, a hangja kicsit halkabb lett.
Üdv:papa54
Szezonra készen, egy kis átalakítás után.
Sziasztok!

A Royal Enfieldes filmet honnan tudom megszerezni v. megvenni magyar szinkronosan?.A pontos címét nem tudom....
Ha vki tud esetleg vmit róla vagy megvan neki vhogy megbótolhatnánk,mert kíváncsi lennék rájjja nagyon.
Üdv!
Végre egy új kép! Nagyon szép a motor, irigyelni valóan tiszta, csillogó!
Szép tavaszt!
Sziasztok,
Az elmúlt szombaton nálam is végre elindult a motoros szezon. Külön köszönet Dömééknek, hogy távgyógyítással sikerült megoldani a fordítva bekötött aksi miatt keletkezett anomáliákat :-)
Clockwork
1-Lábtartó: Elfelejtettem a lányom után felhajtani.
2-Óra: Szuper jó! A sorozatgyártás jogos kérdés!
Remekül néz ki! Sorozatgyártás?!
aszittem fém, de így is kuuurva jó!
Sziasztok!
A barátom készített egy remek 3D-s marógépet, "vizsgadarabként" pedig készített egy Royal Enfield órát nekem. Na milyen?
Üdv:Imre
mintha kissé le lenne fittyedve az utaslábtartó
A gazdi kapkodott!
Jó ötlet!
Töfi bejelentkezik!
Ez a másik fajta rugós ülés:
Erre gondoltam:
fúú baze.. csere az fzr-re meg havi 10ezer?
Gyönyörű!
Ő az utolsó? Le kell csapni rá, most már valóban itt a tavasz!

Erre felülve gondolom mindenkin egyből úrrá lesz a "sztívmekvínbekaphassa" érzés
Pedig ez egyre értékesebb lesz. Szerencsére kevés van belőle az országban, és mivel a "precíz" eu-s rendelek nem is engednek többet behozni, a mostani állománynak könnyen meglódulhat majd az ára. Ettől függetlenül sok sikert az eladáshoz,remélem jó kezekbe kerül.
Sajnos nem az új változat miatt, de eladósorba került az RE 500 standard ES-em.
Fekete színben, 5 ganggal, önindítóval, 12000km-rel, frissen szervizelve, sérülésmentesen keresi törődő új gazdáját.

Az adatlapomon találtok elérhetőséget.
Remélem nyár elejére jön.
Mikor lesz kapható az új Bullet 500 classic?
Pure Rock'n'roll!
Ott valami egyedi gond lehet, egyébként semmi extra tömítés nem kell oda.
Azért kérdeztem, hogy új-e a motor. Mert a bejáratási időszakban ha egy kicsit "kokszos", az normális. A kipufogógázokból szép lassan lerakódik majd annyi anyag, hogy az tökéletesen tömíteni fog.
Így tervezték, egyszerű, nagyszerű és ami nincs az nem is romlik el.