Most renderelem a videót a Cobráról. Mentem ma vele egyet. Valaki állapítsa meg majd hogy a kanyar után kb 5 méterről indultam és a kamerásig volt 250 méter, na akkora távon mennyire gyorsultam fel.
Nem átkoztalak meg. Majd vigasztalódok a Zündappommal .
Nézzük a jó oldalát a dolognak. Megspóroltam 1 csomó munkát.
De tény h nagyon tetszenek ezek a kreidlerek.
Bár lenne it 5-6 db akkor mindenkinek meg lehetne felelni Nem a ráígérésről van szó!Csak egyszerűen ha egy ember tegnap egy fél órán át beszélget velem telefonon,és nem csak a motorról han em pl élettörténetéről ,foglalkozásró stb meg hogy akár most elindul a saját kismotorjával 180km-ről hogy kifizesse és majd elkerülne.........szóval úgy gondoltam ha neki ennyire fontos akkor legyen... De remélem ezzel nem bántottam meg senkit
Ne csináld azt mint puchi. Akár hány ember jön ti rögtön rámásztok és tukmáljátok rá a motort. Ki kell rakni néha hogy eladó aztán ennyi. Mert így egyre több ember fog innen elmenni.
Alakulgat a dolog. Remélem délrutánra elkészülök vele. a fetsés nem a csúcs. de a célnak megfelel. és majd ha eljön az ideje akkor utolsócsavarig meg lesz csinálva akkor újra fényezem eredeti gyári szín alapján(pirosmetál).
REmélem jó áron adtad el? És innen a fórumból? ha igen akkor örülök. Bár ha úgy gondolod hogy ilyensmifajta motorok érdekelnek akkor maradhatsz itt:) bár vannak eladó motorjaim is. pl egyik PUCH TM50 KTM80-as blokkal, másik meg KTM PL40 A nevemnél megtalálod a videóimban meg itt a fórumban néhány oldallal visszamész és megtalálod.
Az egyiket talán eladom jövőre de nagyon hiányos...
Gratulálok ahhoz is, ahogy kezeled az ügyet! Így kellene mindenkinek felfognia a dolgot.
Én csak annyit kérdezek, hogy pécs környékéről mentek a motorodért?
Nézzük a jó oldalát a dolognak. Megspóroltam 1 csomó munkát.
De tény h nagyon tetszenek ezek a kreidlerek.
Írnál nekem egy e-mailt? Csak kérdeznék valamit.