Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ért utol.
Amúgy mit szólna... Nem volt épp rendőr. Nem volt kedvem szarakodni a városon keresztül.

Mindjárt megyünk az automatáért.
jaja az egyémen a puch m50-esen is van króm DE én se akarom még fúrni bár vashüvelyes. majd egyszer :)
DE vaterán is van feleannyiba csak nem akarok annyit vele szarakodni.
scak azért kérdem itten a barátságos fórumozóktól hogy van e ha nincs akkor persze kénytelen leszek venni egyet. cask azért nemakartam mert akkor járatni kell jópár kmet. meg ehhez nincs kedvem... :S:S
A hollandok szerint igy a márkás mert majdnem 40 éves. A henger CromWanádium , alapméret és a dugattyu alapméret első javitó gyűrüvel,mivel a hengert fúrni nem lehet,csak cserélni!
Mit szó a rendőr a smk hoz az Mo n?
Most jöttem haza ezen az útvonalon. Kereken 20 perc volt.
Szépen lemostam a motort, fénylik rendesen. Holnap le is fotózom.
De abban az árban nem volt benne a barátság.
AZ a dugó gyűrűvel és csapszeggel + biztositóval 5éve volt 4500ft de eredeti Japi!
De ha estleg át akarod fényeztetni.......?
Már láttan,nagyon szép.
A Firefox eggyik segédprogija
Nézzd meg az adatlapom ma frissitettem!
Kb ilyesmi állapotban van a tiéd is ,nem?
hali mindenki! nagyon kellene egy puch vagy elko dugó gyűrűvel lehet új vagy használt de j állapotú legyen! A mérete 38,00 és a csapszeg meg 12-es! lehetőleg ha új akkor 1500ért vevő lennék vagy használt akkor megbeszéljük az árát. A csapszeg nem fontos. üdv.
hol találok ilyen funkciót? :S
HI! ha firefoxot használsz és van a gépedben forditó progi mindennt meg tudsz oldani!
Magyar az ürge ,aki árulja.
most találtam Kreidler!
Tizstelt Brumo! ez a jó szin.
Ááááá bakkerrr vki ennyire elvetemült hogy egymás után kattogasson!
nna szóval nem lesz metál. és csak vérpiros lesz. és színében az jobban hasonlít. Mos már megnyugodhattok:)
Igaz, de jó lett volna megvenni.