amúgy segítek fotózni:) ha kell :) elsőszabály hogy a model háttere ne legyen zsúfolt legyen egy színű vagy egyszerű. 2-ik szabály nappal szembe sose fotózz, és mindig háttal!, harmadik szabály hogy a gépen van olyan funkció hogy makró felvétel azaz kisvirág logó az kapcsold be és akkor akár 1-5 cmről csinálhatsz felvételeket szépen.
Amúgy én egy Fujifilm finepix 9600-assal fotózok. mndent. bár kicsit elavult de nagyon szeetem mert annyi funkció van rajta. :)
különben is itt ott kezdi enni a rozsa akkor hagyjam hogy egye szét tovább a rozsda? bár a festéket itthon volt és azzal intézem el.
Bár ha egy nagy veterános vagy nagy gyűjtőnek mindegy hogy milyen állapotban van a moci ha fel akarja újitani max csak akkor ha mindene megvan. hiányalan. akkor ér vmit attól függetlenül lehet terepszínű:) de ha vmije hiányzik vagy mi nem redeti rajta akkor nem sokat ér.
remélem jól mondtam ha nem akkor bocs.
Veterános körökben az állagmegóvást nem igy szokták elvégezni.
Nem akarok bunkó lenni, de jobb lenne, ha nem folytatnád. Hagyd állni, gyűjts pénzt, vagy add el így, akár bukva is rajta, de kérlek, ne tedd már tönkre! Ez amit csinálsz most, senkinek sem fog tetszeni, max neked.
1 ft-os aukció
Amúgy én egy Fujifilm finepix 9600-assal fotózok. mndent. bár kicsit elavult de nagyon szeetem mert annyi funkció van rajta. :)
3 képből 2 homályos.
Ezen meg a tetőből több látszik, mint a motorból.
Amúgy slampimegtanultam már fényképezni!
Bár ha egy nagy veterános vagy nagy gyűjtőnek mindegy hogy milyen állapotban van a moci ha fel akarja újitani max csak akkor ha mindene megvan. hiányalan. akkor ér vmit attól függetlenül lehet terepszínű:) de ha vmije hiányzik vagy mi nem redeti rajta akkor nem sokat ér.
remélem jól mondtam ha nem akkor bocs.
A műanyagok még ápolóval is le vannak fújva. Most ragasztottam meg ahol a csavar fogja a blokk takarókat, meg volt repedve.
Nem akarok bunkó lenni, de jobb lenne, ha nem folytatnád. Hagyd állni, gyűjts pénzt, vagy add el így, akár bukva is rajta, de kérlek, ne tedd már tönkre! Ez amit csinálsz most, senkinek sem fog tetszeni, max neked.
Jól törni Magyar
http://micropoll.com/t/KEiAfZB...