Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nézz lejjebb a képeket a m50-es állapotáról :) és érdekességképpen a hátsólámpa gyári.
mert máshol néztem és ilyennel is szerelték a motort...
A blokk nagyon.
sajna nem :S:( tetszik neked ez a moci?:S
Nem ismered az eladót?
ottvan a fotóknál hogy szigerszentmiklósi börze. én csináltam a képeket és az is van benne. De nem érdeklődtem az ára után...:S
amúgy a motorja moto morini.
Bakker! babázok!
mellette nem könnyű melózni!
BÁr ha gyerekek amikor alszanak akkor kisurranok csinálgatni...
Ezért a legyezős mofa ért mennyit kértek?nincs info az eladóról?
Mivan iszol mint az állat?Vagy nem megy a munka löket nélkül?
Kireszeled attól biztos jólesz úgy remeg majd a kormány a motoron mint a büdösrosebb!Meg a lábtartók is széthullik majd idővel.
sztem nem olyan sok jelentősége lenne .és én is azt néztem a u alak az a felömlőhöz vezet.
bár kipróbálom hogy milyen, ha nem olyan jó akkor kireszelem ennyi.
A kompreszió rendesen van.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
így égesdki a könyököt én művem.:)
Nézdmár meg a dugattyú palástját és hasonlícsd össze a másikkal lehet hogy hülye vagyok és félrenézem de talán van jelentősége a paláston kialakított 2 kis u lakanak a csapszeg alatt!
1:30-as keverékkel fogom hajtani ami biztos az biztos :)
Bazz a hátsó lámpája ilyen a gyári is? :S ami nekem is ilyen.... akkor szinte full gyári kivéve a tankcsapi:)
A puchokról ismerős megszakítós gyújtásból is volt többféle forgásirányú!Az ilyen buherált cuccok szemetek arra utal, hogy már mindenki megtanult rajta szerelni:-D
És azon gondolkodtál már hogy a keverék hogyan megy majd föl a kanálisban?
Navégre valami normálisat is csinálsz már.Sok sikert hozzá.Sok munkád lesz vele!

A sachscuccokra visszakanyarodva továbbra is érdekel és ha van valami jó ajánlatod szívesen belemennék az üzletbe!Halgatom az ajánlatod, hogy mit ajánlanál érte!
Felesleges kompatibilis cuccot keresni. Az a Super Combinette is teljes restaurálást igényel. A pókhálós cucc nincs meg a piroshoz.
Te a pedálos hiányos dappról tugsz e felhasználni a pókhálósizét? meg egy két cuccot? van benne vmi kompaktbilis? mert ha igen akkor nyert ügyed lesz:)
A jelenlegi állapot. :) bár jó úton haladok. a új dugó a jobb oldalon.
Köszönöm!
hurrá:) támogatlak :)
Megvan az eredeti gyári színe a Super Falconettének.
Pirosban, és kékben készült. Én kékre fogom felújítani.
Én ajánlottam neked Sachs cuccot, b@sztál az ajánlatomra...
habár buherált akkor nem ér olyan sokat. bár van egy jó tippem... a bosch lendkerék és a simson lendkerék majdnem egyforma de fordítva van a megszakítókalapás (azaz fluxusa.) :) és sztem próbáld ki simson lendkerékkel:)