Ki szerelt automata blokkos cuccot?
Van egy elég nagy problémám: ugyebár ennél be kell húzni egy kart, hogy be lehessen indítani. Behúzom, rárúgok, de tiszta dörzshajtásos érzés keletkezik, nem olyan mint amikor be akarna indulni.
Mi a teendő? A kar eléggé behúzza a bowdent, nem az a gond. Nem tudok rájönni.
van minirigám :)
érdekel?
abba beteheted:) és nem is kell akkor átpingálni semmit.
majdnem zsírúj minden rajta kivéve egy kettő dolog:) Bár az irányára 40ezer... mert majdnem ennyit költöttem rá:)
Igaz. De Cobrat szeretnék még építeni. Ha vázat nem sikerül szerezni akkor egy olyan gondolat feltámadt bennem hogy Puch Cobra blokk kerül egy Mini Riga vázba. De vízhűtéses:) Szerintem eléggé nagy élmény lenne vezetni:D
szte hülyeség lenne eladni mert a végén megfogod bánni azért ammiért sokat megszenvedtél hogy legyne egy tökéletes motorod. sztem tartsd meg tartaléknak és elfurikázósnak mindig jó lesz. hidd el nekem.
talán tudnék vmit mondani.
Van egy elég nagy problémám: ugyebár ennél be kell húzni egy kart, hogy be lehessen indítani. Behúzom, rárúgok, de tiszta dörzshajtásos érzés keletkezik, nem olyan mint amikor be akarna indulni.
Mi a teendő? A kar eléggé behúzza a bowdent, nem az a gond. Nem tudok rájönni.
érdekel?
abba beteheted:) és nem is kell akkor átpingálni semmit.
majdnem zsírúj minden rajta kivéve egy kettő dolog:) Bár az irányára 40ezer... mert majdnem ennyit költöttem rá:)
http://trottlarna0910.forum24....