Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

természetes egy vállon veregetést, de el kell jönnöd érte, postán nem küldöm
Miért ha kifizetem az üzemanyagot?
No, azon az üzleten nem sok hasznom lenne.......
Hozd el Tatabányára megveszem.
Sziasztok!Esetleg ha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/brand...
bocs ez a üzit nem ide akartam küldeni.... hanem máshova....
TE! nem ti is szoktatok jönni a Dömsödi krosszversenyre? ha nem akkor bocs.
nem mindegy neked?
Vettél még?
a kéknél asszem a simson suhloknak volt ilyen a vaterán biztos van egy két.
Keresnék ilyesmi hátsó lámpát:
mlyen motorról van szó?
talán tudnék vmit mondani.
Ki szerelt automata blokkos cuccot?
Van egy elég nagy problémám: ugyebár ennél be kell húzni egy kart, hogy be lehessen indítani. Behúzom, rárúgok, de tiszta dörzshajtásos érzés keletkezik, nem olyan mint amikor be akarna indulni.
Mi a teendő? A kar eléggé behúzza a bowdent, nem az a gond. Nem tudok rájönni.
persze jár hozzá kézikönyv. meg apróság. +alkatrészblokk is :)
van minirigám :)
érdekel?
abba beteheted:) és nem is kell akkor átpingálni semmit.
majdnem zsírúj minden rajta kivéve egy kettő dolog:) Bár az irányára 40ezer... mert majdnem ennyit költöttem rá:)
Igaz. De Cobrat szeretnék még építeni. Ha vázat nem sikerül szerezni akkor egy olyan gondolat feltámadt bennem hogy Puch Cobra blokk kerül egy Mini Riga vázba. De vízhűtéses:) Szerintem eléggé nagy élmény lenne vezetni:D
na látod:) pl a m50-es doppelauspuff meg a vörös cometem is már lassan ritka mint a fehér holló hazánkban:)
Igaz van benne valami. Mert szerintem mégegy Cobram biztos, hogy nem lenne. Meg egyre kevesebb a működő gép magyarországon.
szte hülyeség lenne eladni mert a végén megfogod bánni azért ammiért sokat megszenvedtél hogy legyne egy tökéletes motorod. sztem tartsd meg tartaléknak és elfurikázósnak mindig jó lesz. hidd el nekem.
Ment mail.
Mi az az olcsó?
nagyonbeteges aki építette puch maxi hengeres ILO BLOKKOT !
http://trottlarna0910.forum24....
Nemtudom mi lesz még. Egy fórumon ismert alak mondott rá 120 at még meggondolom.
Nem már másik fajta. Ilyen is volt csak ennél meg a tartály alatt kezd ereszteni meg még a tetején ha megvetemedik az anyag.