Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem ezt fel tudod majd újítani a másik piros dapp ból való egy két cucc felhasználásával.
Ez a moci KS 75 512-es gép 1964- böl
ötezer. :P:P
na itt a dugó. Bár lenne ehy szaki kérdés hogy mennevel jobb lesz a hatásfoka ha egy gyűrűs kivitel? leírna ki nekem. Bár tudm hogy kicsit csökkenne a kompresszió de jobb lesz a viszkozitása.. :S a M50-esnak krómhengerfala van. és gondolom ez tökéletesen megfelel. Bence remélem nem lesz zöld az arcod a irigységtől :)
Akkor azt adod el nekem ezerrel szépen.Amúgy lehet, hogy maxié.
meglátjuk majdkiderül.
amúgy örülök hogy juttottál egy ilyenhez :)
És sikerült szereznem egy zsírúj elko dugóóóóóóóttt 38-as egy gyűrűs kivitelben:)
megvetted? :)
Szigetmonostor elvileg egy kalap kaki...
Ha olyan szemét, te miért akarsz állandóan Zündapp-ot?
háháhá ott voltam csak nem maradtam olyan sokáig mert mennem kellett tannulni. DE nagyon teccet) bár jövőhéten tutira kimegyek szigetmonostorra börzézni:) ott csak 1000 ft a árusnak és kapsz finom egy tál gulyás levest:)
Nagyon olcsó motor!
Hát a zündapp a szemét azért is van nálam teljesen makulátlan főtengely.
Hát igen, nem a szemetet kéne gyűjteni.
Nekem is van már egy halom szemetem kikéne vinni egyszer elpasszolni Vinni motort is meg mindent ahogy kell.
Bár ahogy nézem hogy a jegy 2000 lepedő lesz. és így inkább jövőre halasztom. és inkább csak magam megyek hogy tapasztaljam hogy milyen volt a börze.
Még szerencse
Nem tudom mire fog gerjedni a népség...
Én magamat viszem.
szted meilyet vigyem ki a romet ponyt felújítani valót vagya felújított mini rigát? és viszek egy pár kacatot. meg panónnia karbit. meg csepel lámpát. és te?
nem mondtam hogy vedd meg csak felkínáltam hátha vkinek kell e .:) nem mondtam hogy kötelező:)
NAGYON JÓ BÖRZE!
Rengetegen szoktak lenni, mind eladók, mind nézők. Reggel 5-6 felé már nyit. Olyan 7-8 felé már egész szép a kínálat.
De tudod, ki korán kell, aranyat lel.
Most már legalább tudom, hogy miről beszélsz.
Azt még mindig nem értem persze, miből gondoltad, hogy nekem kell egy ilyen szivattyú?