Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ő ilyen:
Kreidler Florett Mokick RMC-BG
Csak a 2.9 lóerő-es változat.
igen!
4 sebességes akkor?
Olvastam a emiledet..de ezt a változatot mégsem láttam sehol ugyanis gyárilag fűzött dobfékes kerekeken gurul
Fórumon van több Kreidler tulaj is, bár azok leginkább régebbi típusúak mint a tied.
Tiednek valahogy így kéne, hogy kinézzen:
Írtam neked e-mailt, majd nézd meg!
nna felvázoltam a rezósdobot. remélem éritek a lényeget. ezt a technikát használtam fel mint a HPI savage offorad kamrásrezóknál szokott lenni. a lényeg hogy a gúlána ka közepén épphogy annyi a lyukátmérő megegyezik a tőcsavar vastagsággal. és így szépen rácuppan. és arra rá a lemezkét a gúlánál a lemezbe 4 lyuk van a másik végén meg 2 nagyobb lemez van. de ez ideiglenes.majd ha lesz isőm akkor persze komolyabbat is tudnám megoldani. csak a tőcsavarmiatt kicsit nehezebb kivitelezni.
No nyáron került hozzám...egyik havernál állt kerekek nélkül ,meg mondta hogy gyújtás hibás és hogy vas árába vihető! Most kapaszkodj meg 3000 ft Nekem meg tesóm jóvoltából volt otthon egy 3/4 Puch monza tehát gyújtás meg kerekek telók stb.....láss csodát összeraktam és működik ,erre gondoltam kap egy festést gumit stb aztán piac ,csak most úgy gondoltam kiteszem hátha mert időm az oszt nincs erre......Ja és igen előtte már hallottam hogy van ilyen márka
Neked honnan van mióta vagy kreidler tulaj egyáltalán tudod mi az a kreidler?Esetleg ha a faluba van még valakinek akkor szólhatsz ám nyugodtam ilyen áron megveszem az összeset.
Ez tulajdonképpen nem a krémje a floretteknek csak sokan életük végéig elkeresgélik és nem találnak belőle egyetsem.
Ez szerintem egy RMC nem nagy szám csak ha rendben van gyönyörű darab elképesztően szép motor szerintem.
Tulajdonképpen ha 50-ért hirdetted volna is holnapra elvinnék.
Ilyen ajánlatot is kaptam Mégpedig egy olyan embertől aki hozzáértő ,és ha bármikor szólok utalja a pénzt a motor mag majd elkerül!Csakhát reggelre beígérte valaki hogy itt lesz érte és ha nem hív föl előtte hogy indul,hanem egyszer csak itt lesz nem küldhetem haza ez így fer...... Dilemmába vagyok.............tudtam hogy ritka de hogy ennyire.......vagy van itt a fórumon valakinek?
Ennyiért elhozhatod és még utadat is kifizetem:-)
Csere nem lenne jó! Mert csak a helyet foglalja............de nem gondoltam volna hogy ennyi embert megmozgat, amióta fölraktam 4 email meg 7 telefon már olyan is volt 2 egyén aki utalta volna a pénzt hogy foglalja...................nehéz dió De úgy vagyok vele ennyiért ha elviszik akkor jó...........
Bizony ígyvan.
Köszönöm, nagyon komooooly cuccok vannak itt. Viszem is a nyomdába őket.
A problémára valószínűleg ez a megoldás, egy robogós is ezt mondta nekem.
Fogadd meg, a jó dolgokért messzi kell menni.
nekem msn jobban bejön. adatlapon kint van
Megvenném csak nagyon messze van:(:(:(
a skype jó :)
mindkettő van.
az 1973-as PUCH kéziváltós TIGAR mocin ilyen van !
szerintem itt van válasz.a puch automatiknál a dekompresszor tömitettlenség szivatott engem is levakoltam!
http://mopedriders.org/article...
érdekel csere ktm pl40-esre? persze adok hozzá mindent am jár hozzá:) érdekel? vagy TM50 épített motor 80-as ktm blokkal?
Persze nem elnepperkedni akarom ezt :) DE tényleg érdekel a dolog .csak lóvém nuku így csak cserebere lehet van K55-ösöm is meg mini riga is meg romet ponym is +félmotornyim is csak kérdezz ami érdekelne :)
aztán téged nagyon csípem ám:) van msned vagy skpeod? csakúgy csevejre.