Nehogymá én legyek a balfasz ,reggel hétkor ébresztessz hogy mivan ....te vagy kb a tizenakárhányadik érdeklődő én azt mondtam neked délutánig kiderül hogy elkel-e a mai nap.Nem értem mi a fasznak kell ennyit hisztizni nem lett a tied és pont...............Amúgy tele van már a tököm az ilyen igérgetős "pestiköcsögöktől' hogy azt hiszitek bármit megtehettek!/akinek nem inge az ugye /Érdekes hogy mindenki normálisan kezeli a dolgot csak te nem és még ide is firkantod
A matricát viszont FEL NE RAKD! Viszonylag normális lett a festés, ne rakd rá a csajsziiit. Inkább add nekem, ha tényleg retro matrica.
Viszont csinálhatnál szabad fényben is fotót.
Utolsó szavam lesz itt!
ÉS szóval azzal lesz elegem hogy itt mindenki kínálja a motorokat és én meg tukmálom az nem is igaz! különben bence! elegem van a kétszínűségedből. Legalább veszítettél egyik legaktívabb fórumozót!
És én csak kínálok? És nekem nem voltak kókány motorok csak épített komoly motor ez csak az egyike. Pl neked a szar simsonod volt és hogy hónapokig próbáltad tukmálni az emberekre! Másik hogy a Igaza van a Slampinak hogy mi a helyzet a DS-edről? ha ennyire a nevedről látszik hogy nagy puchos fan vagy akkor legalább a DS-eddel csinálnál vmit. Meg másik hogy a Sachs-eidet nem érnek 50-él többet csak vastelepáron! Mert hozzájuk se nyúltál, csak szétbasztad! Én legalább igenis felújítom meg megcsinálom lehető a legolcsóbb megoldással.
Őszintém megmondom most a 7 motorból legalább 6 motor már pöccröff! Mert nekem nem abból áll hogy megveszem és szétbaszom és eladom többért! Hanem azért léptem ide a fórumba hogy legalább lássatok hogy miket szívok a motorokkal meg tapasztalat csere satöbbi meg ennyi. Na szóval leléptem. Meg nehogy az hidd hogy csak én nepperkedek? Dehogy te is az vagy meg mindenki de ez nem rossz dolog , mert meg találja mindenki a álmai motorját. De azért legyük normálisak az árral szemben! Ismét leléptem.
a kreidleres story nem egészen ugy történt,ahogy azt a tulaj elöadta.neki az adott szava,illetve becsülete 5-10ezerért megvehetö!ugyanis mondtam neki,hogy mindenképp kell nekem,erre mondja hogy már valaki utban van érte.mondom oké,övé az elsöbbség...erre hivom késöbb,na jött az ürge? hááát az nem,de már másnak adta...és itt jön be a képbe az adott szo,amely pár ezer ft felárért megvehetö.szerintem ez gusztustalan,engem ugy neveltek,hogy amit kimondok az ugy is történik.ugy látszik a pénz többet ér a becsületnél
Azt hiszem kettőtök közül neked vannak inkább szarjaid.
A hőn imádott DS-ed, amit istenítesz mindenhogy, a motorok megtestesült darabja, de a tiedről még nem láttunk se közeli fotót, se videót... Brumo legalább próbálkozik.
Jee 98%ban készvan a M50-es holnap már csak a gyújtás dekni meg finomhangolás lesznek. amikor lesz kész a matrica akkor az is felkerül.
A utolsó kép az csak rátettem csak gondolkoztam hogy milyen vagány lenne ha rátennem mert ez a matrica még a nagypapámé volt 25 éve:)
Viszont csinálhatnál szabad fényben is fotót.
Vagy tessék kibékülni, vagy legyetek meg egymás mellett.
Punktum
ÉS szóval azzal lesz elegem hogy itt mindenki kínálja a motorokat és én meg tukmálom az nem is igaz! különben bence! elegem van a kétszínűségedből. Legalább veszítettél egyik legaktívabb fórumozót!
És én csak kínálok? És nekem nem voltak kókány motorok csak épített komoly motor ez csak az egyike. Pl neked a szar simsonod volt és hogy hónapokig próbáltad tukmálni az emberekre! Másik hogy a Igaza van a Slampinak hogy mi a helyzet a DS-edről? ha ennyire a nevedről látszik hogy nagy puchos fan vagy akkor legalább a DS-eddel csinálnál vmit. Meg másik hogy a Sachs-eidet nem érnek 50-él többet csak vastelepáron! Mert hozzájuk se nyúltál, csak szétbasztad! Én legalább igenis felújítom meg megcsinálom lehető a legolcsóbb megoldással.
Őszintém megmondom most a 7 motorból legalább 6 motor már pöccröff! Mert nekem nem abból áll hogy megveszem és szétbaszom és eladom többért! Hanem azért léptem ide a fórumba hogy legalább lássatok hogy miket szívok a motorokkal meg tapasztalat csere satöbbi meg ennyi. Na szóval leléptem. Meg nehogy az hidd hogy csak én nepperkedek? Dehogy te is az vagy meg mindenki de ez nem rossz dolog , mert meg találja mindenki a álmai motorját. De azért legyük normálisak az árral szemben! Ismét leléptem.
De javítson ki valaki ha nem így van...
A hőn imádott DS-ed, amit istenítesz mindenhogy, a motorok megtestesült darabja, de a tiedről még nem láttunk se közeli fotót, se videót... Brumo legalább próbálkozik.
mindenki utál de azért a schwalbe-t ületeld be!
A KÓKÁNY MOTOROKAT!Porba kókány körülmények között összerakott szemét nem kell senkinek mert SZAR NEM KELL!
Ne a fórumon taplóskodjunk már...
Minden idetévedt emberre tukmáljátok rá a kókány motorotokat...
Látom jóféle a tankon a matrica érdemes:-)
A utolsó kép az csak rátettem csak gondolkoztam hogy milyen vagány lenne ha rátennem mert ez a matrica még a nagypapámé volt 25 éve:)