Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár én újítottam föl. :) azért adom el mert kell a pénz... :(:(
Bocs, de nem tudom miről beszélsz.
érdekel e benzines 4T-s vízszivattyú? 25ért? ha igen akkor kiviszem a börzére.
én soha nem voltam de azért megyek holnap mert pont útbaesik a börze és halásztelken megyek tanulni. És ilyen veteránbörze lesz vmi.
A szigetszentmiklósnál a kék tónál. DE én már regge8 körül leszek ott és 10kor már suliban kell lennem aztán meg olyan 2 körül végzek remélem. és akkor megyek vissza börzére. :)
Milyen ez a börze? Gondolkodom, hogy elmenjünk-e.
Hány órára érdemes ott lenni?
Igaz. Szerintem akkor az ismerősnek akinek hordósra kopott annak hüvelyezett volt. És visszagondolva tényleg! Meg a nicasil nem kopik túl egyszerűen...
a nicasilos henger nem fog kopni mert ha a nicasil réteg elkopik dobhatod kukába az egészet. az 2 tized miliméternyi réteg ami kurvakemény. és azért van gyárilag acélgyürü és nem króm hogy inkább a gyürü kopjon mert egyszerübb cserélni. a henger újranicasilozás meg 20 ezer körül van ha nem több. dugót nézd meg nem e lötyög, ha igen akkor gyürüvel egyben csere.
esetleg vkit érdekli a felújított mini riga vagyfelújításraváró romet pony+fél pony motor? mert ha kell holnap kiviszem. :) A riga 40 rugó a pony meg 20-25 rugó:)
Holnap jön vki a szigetszentmiklósi börzére?
ezt a esztergályos megcsinálja simán neked.
erre tudom mondani hogy sztem a alsó gyűrűt is meg felsőt is cseréld. és mondjuk hogy 1:50-es benzin helyett 1:33-as benzinnel menj akkor elebe jobban megnő a kompreszió és jobb lesz a viszkozítás. Bár a hengerfejeden van tömítés akkor azt vedd le és sziloplasztal kend kicsit körbe.és vissza akkor jobb jóval....
Képet tegyél már a cuccaidról!
Múltkor a simson lendítőkerékre szerettem volna 10 percen keresztül felkapatni de nem jött össze.(összevolt barmolva a menet de miután újrareszeltem sem sikerült.)
Igen.
lendkerék felöl?
Újranicasiloztatod meg veszel bele új dugót aztán 55-be megis ált a dolog.
Kéne Sachs 5 gangos blokkra főtengelyvéganya...
Boltban sincs ilyen... 10/1 es balmenettel. Még a 10/1 is ritka nem hogy balmenettel...
a kreidlerbe 3 éve ATHENA dugó+ gyürű+ csapszeg +tűgörgös kosár 50 euró volt,de megérte.
KI kell próbálni, pénzes a dolog!
google piston ring cobra!
és aképeked nyitod meg nem awebet
Tudom láttam már ilyet. És tudok is magyarországról rendelni újat. Csak érdemes vagy nem?
Én bizony nem találok semmit. Egyszerűbb ha elmondod vagy belinkeled... Mivel csak Cobra autóhoz találtam valami fórumot így.
ne a web hanem a képeket nézzd!