én soha nem voltam de azért megyek holnap mert pont útbaesik a börze és halásztelken megyek tanulni. És ilyen veteránbörze lesz vmi.
A szigetszentmiklósnál a kék tónál. DE én már regge8 körül leszek ott és 10kor már suliban kell lennem aztán meg olyan 2 körül végzek remélem. és akkor megyek vissza börzére. :)
Igaz. Szerintem akkor az ismerősnek akinek hordósra kopott annak hüvelyezett volt. És visszagondolva tényleg! Meg a nicasil nem kopik túl egyszerűen...
a nicasilos henger nem fog kopni mert ha a nicasil réteg elkopik dobhatod kukába az egészet. az 2 tized miliméternyi réteg ami kurvakemény. és azért van gyárilag acélgyürü és nem króm hogy inkább a gyürü kopjon mert egyszerübb cserélni. a henger újranicasilozás meg 20 ezer körül van ha nem több. dugót nézd meg nem e lötyög, ha igen akkor gyürüvel egyben csere.
esetleg vkit érdekli a felújított mini riga vagyfelújításraváró romet pony+fél pony motor? mert ha kell holnap kiviszem. :) A riga 40 rugó a pony meg 20-25 rugó:)
erre tudom mondani hogy sztem a alsó gyűrűt is meg felsőt is cseréld. és mondjuk hogy 1:50-es benzin helyett 1:33-as benzinnel menj akkor elebe jobban megnő a kompreszió és jobb lesz a viszkozítás. Bár a hengerfejeden van tömítés akkor azt vedd le és sziloplasztal kend kicsit körbe.és vissza akkor jobb jóval....
Múltkor a simson lendítőkerékre szerettem volna 10 percen keresztül felkapatni de nem jött össze.(összevolt barmolva a menet de miután újrareszeltem sem sikerült.)
A szigetszentmiklósnál a kék tónál. DE én már regge8 körül leszek ott és 10kor már suliban kell lennem aztán meg olyan 2 körül végzek remélem. és akkor megyek vissza börzére. :)
Hány órára érdemes ott lenni?
Boltban sincs ilyen... 10/1 es balmenettel. Még a 10/1 is ritka nem hogy balmenettel...
és aképeked nyitod meg nem awebet