Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van ilyen ha érdekel olcsón.
Ha jól tudom jelenleg is ilyen van fent.
na akkor eladod vagy mégsem a cobrát? mégis a szívedhez nőtt?
ezért kell mincsig léptetővel együtt berakni a váltóba fogaskerekkel együtt.
mert pl simónál nem elég hogy 3gang helye 4gangot rakbele fogaskereket hanem ott is a léptetőt is módosítani kell :) de azért fasza hogy észrevetted:)
és kapok vmit ezért?:)
Azthiszem megoldom a Cobra fékproblémáit. Ugyan olyan féktartályt rakok rá mint a 80 asokon van meg pár 50 es szérián és külön lesz a gázkonzol. De minden magura lesz szóval típustiszta lesz. Elvileg akkor már harapni fog megint. Mert ez ami gyárilag rajtavan (amiben együtt van a gázzal) szörnyű. Mindig van valami baja. Mikorra megcsináltam a tartály eresztéseit a karmantyúknál kezd ereszteni...
ilyen kis különbség és mennyit számít...
ha nem veszem észre és öszerakom a 6-os váltót az 5 ös kapcsolóval csodálkoztam volna hogy miért vesz minden másodikra ürest és miért van csak 5 sebesség
ügyes
akko egyik a 6 gang a másik meg 5 gang?
még egyet találhatsz
ez nem nyert díjat
Bocs hogy elkerültök egymást:S :( mert én igyekeztem...:S Mert szombaton volt sulim is és így csak kb 1 órám volt hogy körül néztem persze a sok cucc látványára elakadtam....
és a 5foghoz 4gang a 4foghoz 3gang mert kell benne lennie üresnek is .
helyes. és melyik kulissza hány sebességeshez tartozik?
hajrá.
egyik 5 fogpár a másik meg 4 fogpár ?
vajon mi a különbség a 2 kulissza közt?
ha eljössz pestre,akkor igen
Most megyek egy Kreidler-ért.
Emzoli látott tégedkint.
70-80 körül.
Nagyon durván brutál cucc! Nézd a hátsó lengéscsillapító felfogatását, első tárcsaféket mofán... Olyan faszán fogott a tárcsa, meglepődtem.
Tisztelt Brumo! Azt a dugattyút meg kellene vizsgálni beszerelés előtt mert a masina ölég nehezen fog pöccenni!
Én inkább ilyet tennék bele!
Eladom inkább a 2 Sachsot mindennel együtt. Alkatrészeket is adom hozzá. Ki mennyit ad értük?
MIRINDAAA!
és ha csak 45-öt megy?
akkor kikell kínozni:)