Majd lesz. Csak most a gyújtással szöszmötölök. Mert ugye ezen motoplat gyújtásnak kéne lenni, de ezen Bosch van ami a Puchokról ismerős megszakítós gyújtás. És ez a gyújtás a másik oldalra való és másik irányba is forogna. Tehát a fluxusváltás nem megfelelelő ezért csak magasabb fordulaton ad megfelelő szikrát. Ezért most külső trafósra lesz kötve variált tekercsekkel. Megnézem hátha így már jó lesz.
Na még pár év és 50-ért elhozhatom:-)
110-ről a 85-nem rosz alakul alakul.Amúgy a zündapp főtengőmet ha aktuális lesz eltudjuk cserélni valami sachs bizgentyűkre?
Mit meséljek? Egy börzén hogyan lehet hozzájutni egy motorhoz?
Reggel sétálok a sorok között, szinte észre se vettem a motort, mert egy utánfutón volt. Megláttam, rágerjedtem, de annyira nem volt pénzem, hogy hazafelé tankoljak a motorba. Számát azért elkértem.
Hazajöttem, anyámnak bezsongva mutattam, mondtam. Kaptam kölcsön, felhivtam az embert, lealkudtam, megcsináltam a Corollát, mert az nem is ment, visszamentem, kifizettem, mindenki megcsodálta mikor leállítottuk valahol, aztán hazahoztam.
Pedig a világ összes bölcsességét tartalmazta továbbá a meggazdagodás a hosszú élet és az örök egészség titkát és az összes kérdésedre a választ emelett az igazság nyitját.
110-ről a 85-nem rosz alakul alakul.Amúgy a zündapp főtengőmet ha aktuális lesz eltudjuk cserélni valami sachs bizgentyűkre?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/puch/puch_iomola-4261357
Reggel sétálok a sorok között, szinte észre se vettem a motort, mert egy utánfutón volt. Megláttam, rágerjedtem, de annyira nem volt pénzem, hogy hazafelé tankoljak a motorba. Számát azért elkértem.
Hazajöttem, anyámnak bezsongva mutattam, mondtam. Kaptam kölcsön, felhivtam az embert, lealkudtam, megcsináltam a Corollát, mert az nem is ment, visszamentem, kifizettem, mindenki megcsodálta mikor leállítottuk valahol, aztán hazahoztam.
Ugyanis ő egy FALCONETTE KS 50, vagyis a mindenki által ismert és kedvelt KS 50 sorozat legelső szériája!
A motorkódja 276-271, 4.2 lóerő.
Itt van egy adatbázis, rá tudtok keresni kódszám alapján is a modellekre.
Itt pedig csak a Falconette KS 50-ről vannak adatok.
ELADÓ SACHS LEGYEZŐS CUCCOK VAN SOKMINDEN!