Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesz. Csak most a gyújtással szöszmötölök. Mert ugye ezen motoplat gyújtásnak kéne lenni, de ezen Bosch van ami a Puchokról ismerős megszakítós gyújtás. És ez a gyújtás a másik oldalra való és másik irányba is forogna. Tehát a fluxusváltás nem megfelelelő ezért csak magasabb fordulaton ad megfelelő szikrát. Ezért most külső trafósra lesz kötve variált tekercsekkel. Megnézem hátha így már jó lesz.
Képet mutathatnál róluk!
Beindult. Csak most kéne hely. Meg kéne válnom tőlük.
Nem kéne.
Mi lenneeee teee.Ő tudja az a lkényeg.
mi van a sachs mocikkal?
eléggé lepukkant és nem tetszik a formája :S:S
Na még pár év és 50-ért elhozhatom:-)
110-ről a 85-nem rosz alakul alakul.Amúgy a zündapp főtengőmet ha aktuális lesz eltudjuk cserélni valami sachs bizgentyűkre?
még mindig elado!85 E.FT
Eladó Imola
http://www.hasznaltauto.hu/motor/puch/puch_iomola-4261357
Mit meséljek? Egy börzén hogyan lehet hozzájutni egy motorhoz?
Reggel sétálok a sorok között, szinte észre se vettem a motort, mert egy utánfutón volt. Megláttam, rágerjedtem, de annyira nem volt pénzem, hogy hazafelé tankoljak a motorba. Számát azért elkértem.
Hazajöttem, anyámnak bezsongva mutattam, mondtam. Kaptam kölcsön, felhivtam az embert, lealkudtam, megcsináltam a Corollát, mert az nem is ment, visszamentem, kifizettem, mindenki megcsodálta mikor leállítottuk valahol, aztán hazahoztam.
nna itt a képek lehet szemezni.
tutira van storyd:)
mesélj hogy hogy jutottál hozzá:)
Szóval ezzel kezdődött el a legenda?
akkor mondd meg.
Pedig a világ összes bölcsességét tartalmazta továbbá a meggazdagodás a hosszú élet és az örök egészség titkát és az összes kérdésedre a választ emelett az igazság nyitját.
nagyszerű..... akkor nem is érdekel.
Elnézted.
Ugyanis ő egy FALCONETTE KS 50, vagyis a mindenki által ismert és kedvelt KS 50 sorozat legelső szériája!
A motorkódja 276-271, 4.2 lóerő.
Itt van egy adatbázis, rá tudtok keresni kódszám alapján is a modellekre.
Itt pedig csak a Falconette KS 50-ről vannak adatok.
Miért kéne felújítani?

ELADÓ SACHS LEGYEZŐS CUCCOK VAN SOKMINDEN!
Sokat írtam és véletlenül törlődött na most nem tudod meg amit leírtam.