Emzoli!
Akkor szerinted az MZ gagyirezó nem jó a Cobrára? Amúgy a könyök vastagsága jó volt. 1:1 ben ráment minden kókány nélkül. 32 es a Cobra kipu könyöke. Szerinted milyen a hangja így?
Amúgy hogyan tudnék egy jó rezót csinálni a Cobrára? Pl felhasználhatnám szerintem a Sebring kipuff méreteit a közepéig. Utána hogyan érdemes méretezni a kúpot a végén?
Te ez ki lehet venni valahogy! a csapágy lehúzóval a fogaskeréknek a lyukaibatrakod és rácsavarozod és ahogy megveszül akkor a csapágylehúzó középre kiskalapácsal ráütsz kétszerháromszor és továbbtekertsz rajta. és akkor így tovább tutira kikelljöni.
Újabb szétszedés, újabb csalódás.
Váltómechanizmust nem is bírtuk leszedni, kell hozzá gyártani leszedőt.
Tegnap este még kiégettem.
(nem is értem miért szedek szét bármit is . Amig nem akartam érteni, addig legalább egybe maradtak)
Akkor szerinted az MZ gagyirezó nem jó a Cobrára? Amúgy a könyök vastagsága jó volt. 1:1 ben ráment minden kókány nélkül. 32 es a Cobra kipu könyöke. Szerinted milyen a hangja így?
Amúgy hogyan tudnék egy jó rezót csinálni a Cobrára? Pl felhasználhatnám szerintem a Sebring kipuff méreteit a közepéig. Utána hogyan érdemes méretezni a kúpot a végén?
az jó lenne :)
Fúrni nem lehet, mert nicasilos.
Így egyenlőre abszurd, hogy felújítsam.
Konkluzió: Kopott dugattyú+ gyürü csere, Henger megmér MÉRÖÓRÁVAL: 5-6 Század eltérés esetén, henger megfúr+ Hónol +új dugó+ gyűrű +csapszeg, és bejárat: Eredmény:Felújított moci!
Gombi, szívesen látlak bármikor!
Főtengely?
Főtengely még minimálisat sem lóg fölfelé!
Váltómechanizmust nem is bírtuk leszedni, kell hozzá gyártani leszedőt.
Tegnap este még kiégettem.
(nem is értem miért szedek szét bármit is
Mennyire sürgős?