Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem elégettüzemanyagvégtermék hamu.(kox)
tied sima 50-eS? vagy fúrt?
Emzoli!
Akkor szerinted az MZ gagyirezó nem jó a Cobrára? Amúgy a könyök vastagsága jó volt. 1:1 ben ráment minden kókány nélkül. 32 es a Cobra kipu könyöke. Szerinted milyen a hangja így?

Amúgy hogyan tudnék egy jó rezót csinálni a Cobrára? Pl felhasználhatnám szerintem a Sebring kipuff méreteit a közepéig. Utána hogyan érdemes méretezni a kúpot a végén?
najóéjtszakátmindenkinek
naná:)
az jó lenne :)
Tunying szett!
Akkor régit eldob Csak újat szabad berakni, nincs buhera!
Szerintem tisztán látható, hogy kuka az a henger. Látszik a sérülés.
Fúrni nem lehet, mert nicasilos.
Így egyenlőre abszurd, hogy felújítsam.
Soha ne használj HERMETUKET!
vélemény: Amikr a hengerfely kormos olajos elégettlen anyag lerakodés van
Konkluzió: Kopott dugattyú+ gyürü csere, Henger megmér MÉRÖÓRÁVAL: 5-6 Század eltérés esetén, henger megfúr+ Hónol +új dugó+ gyűrű +csapszeg, és bejárat: Eredmény:Felújított moci!
Egyik fogaskerék lent van. Sajnos a végleges állapot nincs lefotózva.
Te ez ki lehet venni valahogy! a csapágy lehúzóval a fogaskeréknek a lyukaibatrakod és rácsavarozod és ahogy megveszül akkor a csapágylehúzó középre kiskalapácsal ráütsz kétszerháromszor és továbbtekertsz rajta. és akkor így tovább tutira kikelljöni.
Köszi, szólók előtte ahogy illik! Vittek a fiamék LABRADOR kiskutyát 1 éve Zircre! Frankó a blöki!
Na, megjöttem a pingpongból.
Gombi, szívesen látlak bármikor!
Szarrá ment dugó?
Főtengely?

Főtengely még minimálisat sem lóg fölfelé!
a kép jó szarráment dugó + gyűrű+ csapszeg, a Főteg nem sok jót mutat!
Újabb szétszedés, újabb csalódás.
Váltómechanizmust nem is bírtuk leszedni, kell hozzá gyártani leszedőt.
Tegnap este még kiégettem.
(nem is értem miért szedek szét bármit is . Amig nem akartam érteni, addig legalább egybe maradtak)
láttam a lapod OXI!
a Batavus őse!
Ne feltételezd rólam a kókányságot...
jó legyen ne kókány! használni fogom a mocit nem szeretnék szarakodni a Kreidler mellett
Szerintem van rá.
Mennyire sürgős?
ami ide jó