Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Click Here for PollOnline SurveyConjoint Analysis | Polls | Email Marketing | Feedback TabView MicroPoll
Csak így tovább!
ne aggódj jó kezekben van a motor. a vázat már lekentem feketéra állagmegóvás miatt.
Már megvetted? Vagy terv?
Hát ez meg mi?
Hát ez van.
tuning a kreidleremre
Ha csak annyival adnád többért, mint amennyiért hozzájutottál, lazán megvenném.
Hagyd a metálfény csúnya jobb a sima gyári viseltes!
Hát hallod mondjuk az előző 2 3 évben azér gyűjtöttem, hogy most relatív sokat megengedhessek magamnak.
Amúgy ha sokallod a zündapp főtengőt akkor meg tudd hogy simsonba is 10-körül kezdődik a normális amit belemernék tenni!
Mindig sírsz, hogy nincs pénzed, aztán főtengelyt 15-ért adod, Babettát akarsz venni, DS-t akarsz venni...
Az én Zündapp-om is karcos, lepattogzós.
Eszem ágába sincs hozzá nyúlni.

Nem minden metálfény olyan hűdegyönyörű...
Kérdezd meg van-e babettája mert megveszem akkor jó?
Miért nem vetted meg?Miért kell lenézni Brumót?Miért kell azt gondolni, hogy szarlesz?Miért?

Szerintem holnap felkeresem a tulajt. Remélem még az övé. Hivatalosan az ő nevén van. (nő)
Szegény motor,megmenthettem volna ,ha megveszem tőled.
kb 3-4 éve,aztán egyszercsak eltünt

Pedig már kezdett tetszeni.
Még nem üvegeltem meg.Elöbb azért bekarburálom,átnézem,nem akrok ragasztani egyet.
blablabla
Van zündapp homokszóró itt a képesmotoron nézd meg!
Nemsoká eljöhet az a pillanat is.Amúgy tényleg brutált írnak róla és amit halottam sem piskóta.Am a főtengő továbbra is 15 csak még megvárom a híreket a KS-ről és azután lesz eladó vagy nem eladó.De ez még eltarthat egy ideig!
Ma derült ki, ott lakik a tulaj. Mikor láttad arra?
A te legyezősöd mennyivel megy?
Hajrá.
Majd ha látjuk működni, talán elkezdünk félni.
Csináld amilyenre neked tetszik ha a hawajos tetszik olyan legyen de szerintem törekedj az eredetiségre!
Amúgy van sach 6 gangos vízhűtéses blokkom amely a fórumon lévő bármely gépet lenyomná a gyári adatok szerint.És nem tréfa lenne azzal kimenni simsonálisra!