Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szinte az összes olasz kismotor elmenne Cafénak.
Utolsó pont Malanca.
DE ez egy caferacer jellegű motor! TETSZIK! :D
Ne akart tudni! Ez nem a te műfajod.
Dollár milliókat kéne ráköltened, hogy olyan legyen, mint a Comet.
80-nál nyílegyenes, hibátlan úton nem igazán fogok megcsúszni...
Elötte a Budai-rakparton mentem, 50-nél szabályosan féltem! Nem volt egy motornyi épp felület az úttesten...
és mi hiányzik róla a dolgok? és árban van vmi terved?
és viszel vmi cuccokat?
nana csak vigyázz az esőben ne legyen mögötted a kamion mert ha vizesúton megcsúszol akkor a kamion kerekei között leszel. Bár láttem ilyen hasonló balesetet a vmi bizarr oldalon. NEm, szép látvány.:S
Tud még meglepetést okozni a Zündapp.
Jövök hazafelé a 6-oson, beértem egy kamiont úgy 40-nél. Gondoltam megyek szélárnyékban. Esőben nem jó dolog, kegyetlenül csapta rám az anyagot, sötétben nem is láttam semmit... Nem vagyok félős, de most féltem. Namondom, lemaradok.
Az nem volt jó, úgyis csapta. Meg lassú is volt...
Na akkor előzzük meg. Mehettünk kb 70-el, ötödikben, kicsit meghúztam, és csak azt vettem észre, hogy a kamion elött vagyok.
Há mondom ez tök jóó

Raymund! Jövő héten tessék tovább maradni!
Én természetesen ott leszek.
Legalábbis igy tervezem.
jó... lehet....
DE majd meglátom hogy hogy alakul a dolog :) Bár én akkor 7 körül indulok dömsödről. és akkor már elvileg ott leszek 8 kor. DE nem ígérek semmit pontosan. :)
és te?
Suli elött gyere... Reggel 7-kor már majdnem teli van, jobb időkben.
legalább fotozni tanulj meg,hamár érthetöen nem tudsz fogalmazni
malanca,3 gang,kézi
ez már beeeeteeeegeeeessss..... http://www.pagenstecher.de/Aut...
szombaton mécc? kéktóhoz? bár én sose voltam ott. és a sulim után mennék megnézni. bár a suli 9-től lezs és nem tom meddig. vagy 2ig vagy 4ig.
bár lehethogy ellógok korábban.
sztem a nagyüveg az plexi és a kicsi meg az üveg. és gondolom nem akartak belerakni a nagy üveget mert akkor nehezebb lenne a jármű és törékenyebb.
Itthon fillérekért szokták adni.

De verném szájon aki ilyen első szélvédőt tervezett neki... Minek az a téglalap bele?!?
hm.... jó igazad van de így is eléggé tákolmány...
lesz most 7végén börze szigetszentmiklósnál a kéktónál lehet hogy kimegyek. mert a halásztelken fogok tanulni aztán a suli vége után benézek.
Amugy Ritka!
Nem röhej... Nézz utána....
Ez egy Meister Kabine K6 alváza... És ez Puch alapokra épült...
Ki fogod végezni azt a motort! is

Az nem arra való,h esőbe ,dzsuvába azzal közlekedj.

Egyébként jó túra tőled az Eu center.kb 20 km
Én meg szétfogok ázni a Zündapp-on.
Majd a nők elfuvaroznak oda +vissza,m melos gatyában vk és nincs kedvem bkv n utazni.