Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valószinü az a tekercs lesz a jeladó amin látszik a rázhuzalozás. a mágnesen belül meg látszik 2 helyen eltérő minta, ha mindkettő helyén van akkor ad szikrát
azt először elfelejtetted írni hogy van szikra csak nem jó helyen.....
azon van jeladó és alapból nem így néz ki a gyujtás
Kapsz érte egy puch maxit és nem kell ezzel görcsölnöd!
AZ MZ fórumon kb másfél hete volt ez a fajta gyujtás a téma, valóban nem volt +szakító meg bütyök meg semmise. Keress vissza abban a fórumban , a srácnak már működik az MZ-jén.
Talán segit, de csak tipp: Az alaplapot rögzitsd forgás iránnyal ellentétesen ütközöig,majd a lendkerékbe találsz egy kis szakitót az legyen dugattyú felső holtpont előtt 1.7 mm-el itt ha ad szikrát elindul a masina, ha nem ad akkor gyere visszafele az alaplappal. Kicsit nyügös tolomérö kell hozzá és türelem meg napfény!
azt majd tudok feltenni
de vmi tipp hogy mit tegyek vele azon kívül hogy dobjam ki
nem elég a külsö a belső is kell...
Á kivan zárva az iveco
Használd a 7.-érzéked ez általában a gagyi motorosokra jellemző és kizárólag azoknál alakul ki aki ment már szoci motorral!
Úgy kell használnod, hogy megragadsz simson gyújtást és azt teszed rá ott a megszkítót látod lökdösi a kis pöcköt a kisdomb a mágneson és már jó is az egész!A többit meg kikell dobni nem jó az semmire sem.
a lendkerék az ducati akkor valűszínü hogy a gyujtás is az
szikra van nem vmi nagy mert ezt a motor rosszan vetem meg és akié volt nála volt úgy fordítva indult be és van rajt elektronika egy kis CDI féleség de abszolút semmit nem találtam neten a motorról a lednekéren van jelölés de nem tudom hogy mihez nézzem ha a dugót felső holtpont állítom
sanya azért annyira nem vagyok analfabéta a motorokhoz hogy észre nem vegyem hogy nincs rajt megszakító de létezik ám jeladó is csaz ezen az sincs és ezért nem tudom a beálítását
Ezt haggyuk itt valamit félreértelmeztél.
DE te hallottál már a ducati féle gyuláról? Mert azon sincs kalapács.
és állandó pontos adja a szikrát és állítólag macera a hangolása.
DE! a lendkereket fotózzmá le kivül belül! akkor talán jobban tudnék segíteni!
egy kérdés hogy van szikra? És nagy vagy kicsi? a alaplapon van egy jelölés és ugya arra állítottad be? és ha mondjuk hogy min rajta megszakító akkor kell lennie vhol elektronikája is.és mondok vmi hogy ha dugót úgy állítsd be hogy a felső holtponton legyen és akkor a lenskereken nézmeg hogy hogy áll és elvieg hogy kell lennie vmi karc vagy jelölés.
ja a karbit pucold ki ami biztos az biztos. ha nem megy akkor szólj. és továbbra segítek.
pajtás ez sehogy nem fog beindulni mert nincs megszakitód
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy valaki megtudná e mondani hogy ilyen fajta gyújtást hogyan kell beállítani mert írtátok hagy az alaplapon van egy jel és azt a blokk feléhez kell tenni de úgysem indult be a motor.Ha valaki tud adjon valami tippet. Előre is kösz.
Nekem Tetszik!
Hát az attól függ mennyiért adod?Meg mivan hozzá meg képet tegyél már róla!
Az biztosúgyvan!
Azért olyan mert az a kisebb rész vastagabb az ablaktörlő miatt...
Nem kell majd valakinek a Sachs RS em? Ha kell adok hozzá komplett 5 ös váltót. Amúgy Bing 21 karbi van rajta. Nem mehet túl rosszul bár időm még nem volt a beindítására.
ém má megtaláltam :P ezek ilyennek kellenie kinézetben kb....