Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kék autó,ne állt régen a III ker Királyok útján?
Szép cirkuszos lesz,de a céllövöldében is 3 hurkapálcára tennék....
Szegény blokk.
Adj címet MSN-n!
Én is láttam egy ilyen Corollát a 4. kerültben egy panelnál...
Baaaakkeeerrr tudod mit találtam :D ez az én naaapooommm! jjeeeeee! http://www.50er-forum.de/tipps... pont ezt kerestem. azért rakom ide hogy másnak is legyen! máris megyek összerakni a blokkot!
50
Mentem ma M0-áson.
Fura, nem előzött meg senki.
najóvanbakker, és mizujs a sachsel? meg a zündappokal?
Itt kezdődik a kókányolás.
vidéki vagyok vidékiboltban vettem na és nemvolt kedvem kimenni a világból....
Jó szar helyen kerestél akkor.
én olyan mélypirosmetált akartam és nemvolt csak ez vagy aza benceféle piros na az meg nem teccik. :(
Épp ezért aggódom.
Metál-piros-lila-rózsaszín? fúúúj
ne aggódj ez metálfény. és minden hol csúnya karcok meg lepattogzások.
Te! Mit csinálsz?
A gyönyörű oldaldobozokat lefújod ilyen csillámló szarral?
na csináltam egy kis próbafestést, sztem jó lesz persze le lesznek csiszolva meg utána festve.:)
nem hiném őszintén valóban nem tűnik 80asnak mert a henger nem egyezik a fejjel sőt nem is rávaló. MAx 20-25-öt lehet adni érte és szétbaszni vagy alkatrésznek...
Mindent elhiszel?
80 ccm, pedál, meg 4 sebesség?
Tiszta gagyi egyébként. Láttam én is.
Ma elvittem szinterezni a 125-ös oldaldeklijeit. Találtam a telephelyen egy Corollát...
Szinterezés után pont mentem volna elintézni azt az autót, amit ingyen kapok, erre pont találok mégegyett...
amúgy találtam egy 80-as kreidlert 4gangosba minimális hiánnyal 40-ért pl műanyaghasidom, vagyis oldalidomok. meg kell bele dugó és aztán go. bár nekem nincs rá keretem és illető nem akar cserélni semmire.
bammeg ismerem jól ez a helyet mert mindig ezen a vonalon járok fel anyumékhoz 16kerbe lőrincen keresztül :) ott elég para. mert a lejtőnél elég gyakran nem tudni hogy ki jön ki meg megy be.
Adott ez a kereszteződés.
Gilice tér felöl csordogálunk lefelé a lejtőn, kb 40-el. Nissan Pathfinder indexel jobbra, el fog fordulni a kereszteződésben. Hagytam kellő távolságot, félig már az utcában volt, mikor kikerültem. Egyszercsak ott termett a sávom kellős közepén egy Punto. apicsába, ez hogy került oda?! Nem is láttam! Főleg nem azt, hogy ki akart fordulni!
Vizes utat ugye nem szeretik a motorosok. De igazából lehet az volt a szerencsém, hogy vizes volt az út. Szoktam gyakorolni a keresztbe rakott seggel való fékezést. Most is ez mentett meg. Ha nem tudok "driftelni", szerintem az autón állok meg.
Nem csak én ijedtem meg, mikor visszafordultam, az autóson is láttam, hogy még kicsit magához kell térnie. Nekem a bordámtól a gerincemig lezsibbadt mindenem.
hogy történt? ittál?:D mesélj.
Ma majdnem karambolóztam.

Hát nem aranyos?!