Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen úgy voltam vele hogy visszaállítom gyárira Bár szinte mindene eredeti volt :) még a indexek is működött rendesen.
és csak vissza kellett volna festeni gyári színre. csak erre már nem futotta a keretem.
Bár van egy másik mocim ami most csinálom ez is egy ritkaság :) a m50-e dupladobos gyári. ÉS gyakorlatilag mindene eredeti:) és persze visszafestem gyárira kicsit.
Nekem megtetszett csak a teljesítménye nem de hát azo nleeht javízani
Korrekt amit mutattál.Persze van vele munka,de nem a szalonbol jött most.Nem is szóltam semmi negativot.
És az 1es henger van robbanáson?

Látom jó l áll az elosztó
De amit én tudok csacsi ragyi.A krómokat meg 5000ből javítod.Mé matricák is jók.
Erre gondoltam,csak én szeretem ,ha mindene gyári ,ezek az átfényezett motorok ....

Ha jól látom kipuff is eredetzi ,gyárilag rezon volt rajta.
Életed egyetlen normális motorja volt.
akkor mi a kérdés ?tudsz mindent
aza sachs rs-re gondolsz? mert volt nekem :) DE már eladtam
Bár ez a típus Sachs rs40 ez mindene eredeti volt rajta. :) a RS50- az meg kockahengeres és vizesblokkos volt de nekem legyezős változat.
BÁr kicsit bánom hogy eladtam de jóáron eladtam..
Keress vissza, kirakta már az e-mailjét.
Te vagy vasutas ,és én lakom a vasút mellett.
Hello.
Én is 15. kerületi vagyok...
Küld az e-mailod...
Mindjárt fotózok.
Igen de ha sokat szeretnél tudni róla akkor leírom mail ben.
Kicsit messze van a XV ker től.

Na kezd szépen ,motor Fhp- n,melyik hener van robbanáson?
Nem rossz.Egész korrekt a motor része.

Emlékszel, volt ebből teljes idomos is ,piros fehér szinben?
Hello
Én mindíg nagyon be vagyok indulva.Küldtem képet remélem tetszik mert nekem már annyira tetszik, hogy nagyon.
Érd. Bár igazából az út egyik oldala Pest, a másik Érd, közigazgatásilag.
Ma nem volt kedvem korábban felkelni. Érdekes, mert vasárnap házibuli volt, fél 2-kor feküdtünk. Hétfőn meg 8-kor már a blokkot szereltük.
Nem mindenhogy kell felrakni,hanem ahogy irtan!

Ha fhpn nem pont az elosztó szegmenséhez áll a rotor akkor azt már az elosztón állitod be.

Hol van ez a szellemautó ,hanyadik kerület?
te 10 kor reggelizel.. :| nem semmi :D
Felraktam én már mindenhogy...
Most elmegyek kajáért, meg reggelizünk, aztán majd valamit mókolok.
Természetesen amelyik henger robbanáon van oda kell,h álljon a rotor.
Hajsd fhp re,nézd meg,h melyik henger van robbanáson és h hová álla rotor akkor.Utána meg a gy sorrendnekmegfellően jöjjenek a nagyfesz kábelek!