Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Tőled a lehető legmeszebb vagyok Tatabányán de gyere el és vihetsz mindent.Amúgy van 50 sw cuccom is csak az nem eladó de nézelődni lehet.
Igazából valami jobbra gondoltm volna,nicasil maradt még a hengeren?A főtengelyről nem tudok semmit h milyen javitó sett lehet hozzá,ha fel kéne ujjitani.

Hová valósi vagy?
De ha kell még sachs csak szólsz és hordom haza őket olcsóbban mint ezeket és lesz minden.
Amúgy mennyit adnál a mechanikus fékes sachsért?Majd ha megvan beszélünk róla állítólag bevan állva mint az ökör.
Nagyon jó 50-ért elviehted 55-ért blokkal együtt a kettőt pedig 110-be.
Gyula karbi nincs henger bevan álva főtengely szétvan hulva csak ezért csak neked csak most 10 AJÁNDÉK RÓZSÁVAL!
Herculessel nem tudom mi van mert nem jön róla a kép de ha lesz te leszel az első akinek eladom.
Amúgy kell sachs?VAn eladó ritka és olcsó.
Mi a hiányossága a sachs blokknak?(kéne gyújtás is,meg karbi hozzá)

Simson star sajnos nem hoz lázba,még ha Sperber lenne....

Mi van az eladó Ultra 4 el?
Nemáhogy nem tudad?
Az volt a parancs hogy olyan motort tervezzenek ami képes tartani a gyalogság tempóját erre volt a 3 Km/h-s sebesség.
Csak az 5-ösöm van jele állapotban 10-ért ha kell elviheted mert nekem kell a pénz és eléggé útbanvan.Meg van simson star blokkom is gyujtással lendítőkerék és karbi nélkül 6-ért.
Jó lenne egy 6gangos is,ha az ötösből kifogytál......

Egyébként mi van a Hercules ultra 4 el?
voáh
...miért nem kérdezed erről Sanyibácsit ?
Ezekben a vasakban volt (van) a váltóban egy olyan fokozat amivel tudta tartani a 3km/h-s sebességet minden különösebb bűvészkedés nélkül árkon bokron át.
Erre akkor volt szükség a ha motor a katonai menetben haladt és hogy tartsa a tempót a gyalogsággal.
(németek, ezek mindenre gobdoltak ! )
Puch 800:

Adatok: Gyártási idő: 1936-1938

Motor: 20Lóerő/4000rpm 4 ütemű 4 hengeres

Furat/löket 60mm 70mm

Kompresszióviszony 5:1

Váltó: 4Fokozatú

Önsúj: 195

Max sebesség 95 kőkocsival 125 szólóba

Fogyasztás 6.5 kőkocsival és 4.5 szólóba
Igen igen 4 sebességes olyan erős mint az optimám és valószínűleg nem is megy sokkal jobban.
Csak gondoltam rákérdezek hátha tudsz valami okosat mondani vagy volt már vele dolgod.
De majd kiderül amúgy tetszetős darab simson helyett jólenne ez nagyon és ahogy nézem bowdenes tárcsaféke van.
Kicsit szerényebb daqrab de azért adtak a formatervre.
Tudod jól, hogy állapot függő. Meg ez 4 sebességes.
Ilyenért mennyit érdemes adni szerinted?
Hello

Neked van véletlenül vízhűtéses sachs blokkod?
Talán.
Akkor érdemes lett volna megvenni.
Hello az össz elenvetésem amit még nem mondtam hogy nem 80-swd hanem SA
A Hercules erejének pedig itt tudsz utánna nézni.
"Menetteljesítmények. Legnagyobb sebesség 95 km/óra. Legkisebb sebesség 3 km/óra. "

Ez némi magyarázatra szorul nekem.
saját blog, két idevágó témával :

http://car-tarsak.blogspot.com...
http://car-tarsak.blogspot.com...

...és persze még rengeteg más. Olvassátok rendszeresen
Hello

A motorodon lévő faridomnk a többi része megvan esetleg más cucc hozzá?
ja az más...