Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ha 180 al elrakod a gy kápeleket mennie kéne
Igen, ezt vágom. Mikor először szedtem szét ezt a részt, a szerelőm majdnem pofánvert.
Most próbáltam úgy visszarakni, ahogy a könyv irja, meg ahogy volt a másik kocsin, de sehogy sem sikerült úgy. Abszolút ellenkező irányba áll a rotor, mint eddig.
amikor összecsúszik az elosztótengely az olajpumpa megajtóval ott lehet az anomália...
Nem csak az elostó külső felének az állása számit,hanem, h a rotor hová néz.Most jön az amit a Havassy beszélt a vezérlésről.

Most mi a helyzet?
Igazából ehhez a blokkhoz nem volt semmi, csak hengerig eredeti. Onnét a régi cuccai lettek ráépítve. Szóval elosztó is cserélve lett. Viszont próbáltam úgy felrakni, ahogy a könyv is írja.
Szia!

Meddig versenyeztél Simsonnal?A Kőbánya Kispesti brigádokbl nemimersz embereket?
Nagy kérésem lenne hogy legalább töltsd ki az adatlapodat. Nekünk ez megtisztelés lenne. ÜDV.
nagyon be vagy indulva....

raymund.kern@gmail.com-ra küldhetsz képet
Hello

Gyere beszéljünk máshol megfele.
Olcsóbban adom mint az MK2-esem.
PL a Slampixxxx féle Zündapp megfelelne....nincsenek nagy igényeim
Na milyen?
Hello

Megvan, hogy milyen motorod lehetne!Kezdhetsz izgulni mert legyezőhengerfejes!Néztem az állapotáról képeket egy üléshuzat és némi hátsóindex pótlásával kiváló gép lenne egy két folt tól etekintve képről kiváló a krómozása és idomzata korrekt, mechanikus tárcsa elöl.Gyönyörű kipuff és hiánytalan műszerek lámpák stb stb amit jóljönne nekem is de kiegyezhetünk.
A többit e-mail-ben képet is mellékele de csakneked a nagy érdelődésre való tekintettel.
Írj most.
Bocs elkúrtam rgcwdy 50 :-D
Suzuki TT50-esen (amiből itt rohad 2 darab a padláson) azon 10-től kezd mérni.
Nem húztátok ki a komplett elosztófejet véletlenül?
Slampixxxxxxx pl volt tegnapelött az egyetemen egy előadáson,és tudja ,h a motorokat,legyen 2,ill4 ütemü egy bizonyos ford tartományra hangolják.Egyébként egy 50 köbös versenymotornál mit akarsz 3-4 ezres fordulattal?Nem láttad a Kröber fordmérőt?6e töl kezd mérni
Milyen szép a Kröber fordszámmérő,gondolom a gyújtás is rajta van.
én is szeretem az ilyeneket és küldjek fel ide egypárat amiket csináltam?
Azoknak, akik bírják a különleges fotókat:
Forgótárcsával sokkalta kiélezettebb motort lehet csinálni.
Hello

50SW hűtőre műanyagot szerinted honnan lehet beszerezni?Tudod azt a körbe lévő műanyagot.
A kreidler pl tárcsával ment.
Azt halottam, hogy a tárcsás alacsony fordulaton sokat eszik.:-)
De nagyon jó a forgótárcsa nekem tetszik sismont is megcsinálták olyanra nagyon jó lett nekem tetszik.
De nagyon egyiket sem használták errefelé a rigákon meg a balkánokon.
Jóvanmá agyonverlek fejjel.
jó kérdés nem tom:S
értem.
és a kompresszió megvan?
a gyújtáson érdemes kicsit állítgatni.
és esetleg a gyertya kábelek felcseréltek e? meg a szelepek nem e szorosak úgy értve a hézagolóval ellenőrizni.