Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a második képen lévő milyen moci az?
én a motorra gondoltam ,nem az előző képre,azt látom ,h az egy vizesé
Hoooogy ,de most egy levegős henger van rajta,nem?
a 2. képen lévő milyen motor ?
Ez nem ennek a hengere ez a vízhűtésesé.
Aon gondolkodom,h küllős kereket kéne belerakni,valami duplex fékkel+jó telóval,azonban ehhez a motorhoz visznt nem illene sztem.
Szimpatikus a kicsike.

Igazából hagyni kéne a hengert is,m nagyon patent a blokkja (fényképen),és ebből kéne megköszörülni a 6.25 hengert.
Mi a kül a 6.25 ös henger vezérlése meg a mokick é között?

Meg kéne néznem élőben.......
Eredeti minden rajta (lámpák,fényezés,stb),kivéve a henger.
Te érted amit írtál?Vagy ha ilyet írsz akkor mellékeld a magyarázatot is:-D
persze,ha kerekeim lennének a lábaim helyett,akkor én is gurulnék!
Persze nem kell elhinni ez csak egy ötlet!Amúgy eljössz megnézed.Nekem az pl jó.Nem sürgetlek csak mondom az opciókat!
Bekötöm a sebességmérőt és megmondom emnynit ment érzére 60 volt de hát az csoda lenne.Ez MOKICK ez 40-et megy!
A hátsó lánckerék méretcsökknetése illetve a 6,25-ös henger ráhúzásával az 5. sebesség beépítésével bing 21-karburátorral ez képes lenne a bmw gépével együtt szaladni!
és milyen állapotban?képet!képet!
ez mind elado!
Kösz,van ilyenem,csak nem ilyen állapotban.
Halihó ! Akit érdekel tudok egy kis kiegészítő pénzkereseti lehetőséget ajánlani az interneten! Semmit nem kell előre és utólag sem fizetni, a kereseted attól függ, hogy mennyit foglalkozol vele. Nekem bevált ! :) Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: motoros88@indamail.hu Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.
60-ért én jobbat adok,és itt vagyok pesten!
Látni kéne a motort élőben,m néha csal a fénykép.
Mi a magyar felhasználóra jellemző?nem itt élem az életemet ,ezen az oldalon

Egyébként még tegnap elött ez egy szupertitkos projekted volt.......erre meg most itt árulod.

Állitolag 40 km nél nem megy többet,vagy ?
Hát ha kell neked megveheted szó nincs arról hogy megtartom csak kezdenek előjönni a magyar felhasználóra jellemző dolgok.
Amúgy tegnap csapattam vele de jó nekem már tetszik csak még összekell dobni jóra ha gondolod a sok melót megcsinálom rajta én de ha nem kell elviheted.Ahoz képes, hogy úgy volt hogy bevan álva már a helyszínen ment vele az illető:-D
Csinálni kell de melyiket nem?60 5-ös blokkal együtt de csak neked amúgy 5 blokk nélkül másnak 60 blokk nélkül.
De elszórakázok vele énis de ha sűrgős el is viheted leírom minden nyűgét majd ha érdekel.
Amúgy jó cucc 3.-ból 4 be olyan szép a hangja amikor elkezd menni.Meg kicsit sportos is mármint az egész érzés.
Hát az nem jó jel......

Ki kéne venni és normáloisan összerakni!A vezérlésnél is valamit elraktatok ,m 180 al el kellett rakni az eredetitől.

Egyébként honnan kopog,alulról,v a szelepek felől?