Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vége a nyugalomnak, mert végre lehetne megint értelmes hozzászólásokat olvasni...
Hát ha nagyon kell a pénz akkor 60.
Milyen motor ez OKAY?Mert akkor tudom ki tud neked segíteni.
Emzoltán!

Neked már nagy gyakorlatod ill. tapasztalatod van az ilyen fórumgenyákban szóval te könnnyen beszélsz.
50 000-éve csinálod és a kismajmos 90%-a elfogad vezetőnek.Mindíg azzal a maradék 10%-al van gond akik általában kitúrnak a helyedről illetve kiutasítanak mindenhonnan.
Itt a fórumon egységes utálat leng körbe zünappos részlegről.
Azét jó voltál amíg itt voltál.
Gratula a Zündapphoz,bár az délután már mondtam.
Keverd felesbe benzinnel,és adjál még előgyújtást neki!Persze nem ártana egy kis kompresszio pusszba,akkor menne igazán.Lehet ,h több olajat is kéne keverni hozzá sztem,mert nagyon száraz neki az etanol iatt.A gyertyaképek meg tuti mások lesznek,ne várd az őzbarna szint.
Ebben a topikban a nyugalmat, és a normális hangnemet te negligáltad.

Ha egy hordó borba egy csepp szennyvíz kerül, akkor az eredmény egy hordó szennyvíz.
van, többit e-mailban
na,már megint vége a nyugalomnak....
Nnna, meg fogadtam, de még is hehe:)

szóval, ha néhányan nem azon rugóznának, hogy minden motor fos az övéken kívül, akkor társaság is lenne, és sztorizás is.

Minden oylan topik, ahol van pár iylen mentalitású ember, előbb utóbb arra a sorsra jut, hogy csak a nepperkedés megy már rajtuk.

Múltkor is, több hónap után, ideolvastam, és mit látok?

Anti ugyan azt magyarázza, ugyan annak a fikázónak mint egy évvel ez előtt,de láthatóan mindhiába.

Így nincs értelme.

Építem a "saját" kismotoros közösségem, mert annak meg van értelme.
Programok, összejövések, versenyek.

Ott megfér egymás mellett az utolsó csavarig ortodox módon gyári állapotra hozó mániákus restaurátor, és a mindent szétfaragó versenyző.
Furi mi?

Az a titka, hogy tiszteljük egymás agylövését.

Már elnézést, de nektek ezt kellene megtanulni.

(akinek nem inge ne vegye magára)
hát igen.... :(((
Ha lennének ilyen jó olvasni valók, talán nem agyba-főbe a nepperkedést tolnák itt.
Csak nepper a gyerek. Pénzből sosem elég.
egy huszast? Bár most eladtad egy pár jó mocikat és mégis hirtelen kell a pénz... ? van vmi függőséged (alkohol, drog, játékgép)ami erre vezette a sok sürgőségi eladásra?
egy kérdés hogy van szikrA?
és a alaplapon szokot lenni a szélénél vhol egy karcolás vagy beütés. azaz egy síkba kell lennie a blokk felével ha megtaláltad akkor arra hangolj.
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy vetem egy ktm puch féle motort de nem tudom hogy milyen típus meg neten sem találtam róla semmit sem és gyújtás gondja van de jeladó nincs rajta és abszolút lövésem sincs hogyan kell beállítani segítségetek kérném.Előre is kösz.
Nem kössz most KP kell. Kíváncsi vagyok ki mennyit adna érte.
Helló

Komár kézi váltós motorhoz keresek a váltómarkolatot.
Akinek van kérem jelezze!
Tevagy a fény az éjszakában mely áthatol a fórumon lebegő sötétség zord árnyán s mely mutatja a fényt.SIMSON mond miért ne m mész etanollal.

Ma kipróbáltuk és nem volt valami jó vele mintha más gyújtáspontot igényelne de ez csak az én szerény véleményem meg hát a karbi ha tudnál valami okosat lökni az jólesne.
engem érdekelne.. és érdekel e csere?
Köszönöm, de nem tértem vissza.
További kellemes fórumozást kívánok.
Már csak úgy kíváncsiságból érdekelne, hogy mennyiért adod?
Mident eladsz?
Amúgy eladósorba került a Cobra. Ha valakit érdekel írjon!
Szintén örülök a visszatérésednek:)