egy öres lufit kell tenni a gyertya helyére egyet forgatni a főtengelyen majd megmérni a lufbalony térfogatát és négyzetgyök székelyt kell belőle vonni
Páran feltámasztottuk a hivatalos simson kupát, jövőre is lesznek versenyek.
A régiek közül sajna nem megy senki, de vannak lelkes fiatalok.
A motorok elég szarok(kevés kivétellel) de a lalkesedés megvan.
HA érdekel még a simsonos versenyzés, néz be erre az oldalra: http://simsonosok.hu/Main.acti...
Bár megfogadtam, hogy nem írok ide,( és általában nem is olvasom)
de akkor az élesen te egy simson GS hengeres motor láttál menni.
Annak kivehető a felömlője.
Iylen hengerből összesen 3 darab van maygarországon, ileltve ennyiről tudunk.
Ez korabeli spec enduró henger volt a 60as évek végén, a simson versenyműhelye gyárotta, összesen pár száz darabot.
Az ismert mindhárom hengert egy motorversenyző hozta be, akinek bejárása volt a versenyrészlegbe.
Az ember a simsontól dezertált az Nszk sok kis ccm.es csapatába,(nemjuteszembe a márka) és ott megnyeerte az Eb-t.
Kb uygan az történt, mint ami az MZ-vel.
Az mznek a világbajnoki, a simsonnak az európabajnoki címét csente el egy dezertőr.
Egyszer szívesen versenyeznék veled csak úgy poénból tunerkedni két turbós 4gangos blokkot csak úgy összemérni meik lesz a jobb.
Kíváncsi lennék.Nálam ott kezdődna, hogy bing 18 meg tomos hengerszet...meg tervezett rezó.
amúgy tudod beszéltük a ktm cometről.
és már feltettem a galériámba a képeket és nézz meg léccí:) katt nevemre és galériák között megtalálod és komentelj is ! :)
CSak a kupás úr miatt néztem be.
Páran feltámasztottuk a hivatalos simson kupát, jövőre is lesznek versenyek.
A régiek közül sajna nem megy senki, de vannak lelkes fiatalok.
A motorok elég szarok(kevés kivétellel) de a lalkesedés megvan.
HA érdekel még a simsonos versenyzés, néz be erre az oldalra:
http://simsonosok.hu/Main.acti...
de akkor az élesen te egy simson GS hengeres motor láttál menni.
Annak kivehető a felömlője.
Iylen hengerből összesen 3 darab van maygarországon, ileltve ennyiről tudunk.
Ez korabeli spec enduró henger volt a 60as évek végén, a simson versenyműhelye gyárotta, összesen pár száz darabot.
Az ismert mindhárom hengert egy motorversenyző hozta be, akinek bejárása volt a versenyrészlegbe.
Az ember a simsontól dezertált az Nszk sok kis ccm.es csapatába,(nemjuteszembe a márka) és ott megnyeerte az Eb-t.
Kb uygan az történt, mint ami az MZ-vel.
Az mznek a világbajnoki, a simsonnak az európabajnoki címét csente el egy dezertőr.
Neveket direkt nem írok, mertugye...
Majd este leszek még.Üdv Nektek!
Egyébkét versenyeztem a Zsiljákáltal Morbideli l mintára épitett Simsonnal is.
Kíváncsi lennék.Nálam ott kezdődna, hogy bing 18 meg tomos hengerszet...meg tervezett rezó.
és már feltettem a galériámba a képeket és nézz meg léccí:) katt nevemre és galériák között megtalálod és komentelj is ! :)