Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aza érszorítónak hívják és mennyiér?
500 ft / db mehet?
Aki szokott pecázni van neki most horogkiszabadítója steril rozsdamentes ha kell írj.
Most majd virítanak rendesen.Szép az a motor nagyon.Képet tennél jelen állapotáról?
Lebuktam.
:D jóvan hagylak csak nna:)
Most nézem a te hátsó telóid lettek polírozva krómozva?
M50 JET 6,25 -Ps 6 gang

M50 RACING 2,4 Ps 4 gang

M50 Grand Prix MITTUDOMÉNMÁHAGGYÁMÁ 4 gang.
Igen de olvasd el az élménybeszámolót!
Tudod hogy ment az optimám?Nagyon.
Akkora erő volt benne hogy csak na.És kellemes volt a váltója is meg jól gyorsult én nagyon meglepődtem azon a kis gépem.HA lehetőségem lenne nem túl drágán jó állapotút szerezni majdhogy nem beneveznék rá!Nagyon komoly kellemesen csalódtam.
Volt ebből az enduro fajta ami van hasnáltautón az nagyon jó cucc és abba tenni 3 gangos blokkot ami ebből volt gyárilag.1.5-literrel eljársz 50el kényelmesen bárhova és ha emelkedő van csak lenyelezed és szépen felmegy nagyon tuti gép aki kételkedik benne prbálja ki nekem nagyon bejött csak eladtam mert nagyon bajos volt a váza.

A 3 sebességes mennyivel megy azt nem tudod?
és mind a kettő eladó vagy mind a kettő eladva?
na újabb találós kérdésem lenne hogy a m50 grand prix és a m50 racing között mi a különbség? a m50 jet az már tudom :D
ezt már elvitték ugye?
Ígyvan tényleg.De ez ugyan az de most látom hogy ez nem olyan fényes állapotú pedig a múltkor amikor betetted nagyon tetszett.
AZTA ILYENED VAN?

Most mennyi puchod van összesen?
Az a grand prix régi álmom csak kicsit sokmindenből van atied de van neked egy szebb is nem?
Nekem csak legyezős blokkom van.NEm vitték el 10500-ért cakk pakk.
Már eladták.
Hello.
A blokkon végeztél módosításokat?
És ha igen mit?
amúgy lóvém nincs csak csere...
melyiket? :D
Bevan az zabálva.Enyémé kettőt megkaphatod annyiért.
az egy kecseg nepper csak nna és az egy szigetszentmiklósi bizományis és eléggé irreális áron árulja a mocikat.. :S és amúgy ezek a mocik már elkeltek.
mert még anno én ez a kék ktmet akartam venni. de az e idióta 100 ezerért kínálta mondom ilyen irreálisat ne mondjon már.
nagyon szép 5-ös!:)
szerintem is szép motor de ha tudsz venni egy herkules ultrát
azt is vehetsz olyan volt nagyonjó biztos lessz zündap bár itt a forumon hamar lecsapnak rá. Nekem véletlenül sikerült már csak vezetékezni kell mert gyujtáshibás volt de a sachsét tettem rá
és idáig jó stoboszkoppal is , mert a sachs forditva forog.