Hááát, az ilyesmit úgy célszerű behatárolni, hogy az ember leműti a puklungdeklit és ott kézzel ellenőzri, hogy a vonóék a helyretaszigálható-é.
Ha igen és hajtás is van, akkor maga a kapcsoló mechanika a ludas.
Ha nincs hajtás,e bekattan, akkor kimaradtak a golyók:)
Szóval én levenném a puklungdeklit, és benéznék hogy mizu.
Gyanúm, hogy inkább a kuplung felőli oldalon lévő arretáló szerkentyű valamelyik rugója hibás. Vagy a fogak idegenkednek egymástól. Bent a vonóék már olyan egyszerű, mint egy szovjet űrhajó, vagyis képtelen elromolni. A többit a Zoli hozzáteszi...
Üdv Mindenkinek ! Végre sikerült beindítani a herculest. igaz valóban szét kellett kapni hozzá a blokkot, de így kiegyengettem a berúgókar visszahúzó rugót és vissza került a helyére, tökéletesen működik. Még egyszer köszönöm a segítséget ! Most viszont sajnos a 4. sebességet nem akarja betenni. Van valakinek valami tipje ? 1,2,3 jó utána semmi .
Bolhapiacon vettünk ma egy Puch DS-t. Szerintem valamikor kigyulladhatott mert kormos mindenhol és az ülés kárpitja leégett róla. Blokkja be volt állva hátsó lánckerék nincs de a festés az gyári és nagyon szép. Lábvédő is csak egy pici helyen rozsdás, kormányszektorok, lámpák hiányoznak.
Ha igen és hajtás is van, akkor maga a kapcsoló mechanika a ludas.
Ha nincs hajtás,e bekattan, akkor kimaradtak a golyók:)
Szóval én levenném a puklungdeklit, és benéznék hogy mizu.
http://olx.hu/hirdetes/putch-I...
Érdeklödök,hogy a Sachs Hercules fejidomod megvan még? Ha igen érdekelne!