Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál segíteni hogy honnan tudnák rendelni olcsóbban?
Hááát, az ilyesmit úgy célszerű behatárolni, hogy az ember leműti a puklungdeklit és ott kézzel ellenőzri, hogy a vonóék a helyretaszigálható-é.
Ha igen és hajtás is van, akkor maga a kapcsoló mechanika a ludas.
Ha nincs hajtás,e bekattan, akkor kimaradtak a golyók:)

Szóval én levenném a puklungdeklit, és benéznék hogy mizu.
Gyanúm, hogy inkább a kuplung felőli oldalon lévő arretáló szerkentyű valamelyik rugója hibás. Vagy a fogak idegenkednek egymástól. Bent a vonóék már olyan egyszerű, mint egy szovjet űrhajó, vagyis képtelen elromolni. A többit a Zoli hozzáteszi...
A ford.számláló már nincs meg. A többit mail-ben, ha megadod.
Hali. Megvan még a Puch fordszám mérő , jó , mi az ára? És az 5-ös block , hibái , ára?
Üdv Mindenkinek ! Végre sikerült beindítani a herculest. igaz valóban szét kellett kapni hozzá a blokkot, de így kiegyengettem a berúgókar visszahúzó rugót és vissza került a helyére, tökéletesen működik. Még egyszer köszönöm a segítséget ! Most viszont sajnos a 4. sebességet nem akarja betenni. Van valakinek valami tipje ? 1,2,3 jó utána semmi .
És utóbbival szerelik az előbbit
Mucsán, a "puck" és a yahama vagy jamaha az teljesen általánosnak tekinthető, akár a "bóósflex" ez utóbbi Bosch márkájú sarokcsiszolót takarna..
Mikor rakták fel?
Képek mikor lesznek?
NO HALI. OLX-on Ktm 5-ös vizes.
Sosem értem a parasztok fonetikus nyelvhasználatát "Putch" Nem tudja megnézni mi a tököm van a motor oldalára vésve?
http://olx.hu/hirdetes/putch-I...
lécci tedd fel képeket a mociról :)
Engem igen. Van már egy itthon.
Ezen a fórumon, nem ez a fő csapásirány, de azért nem reménytelen...
Honda SS 50 érdekel valakit? Gyári állapot.
furcsa bizony,se tel.szám,se kép a gépröl..
Képesmotoron valaki ks50-et cserélne 6 sebis puchra. Furcsa egy hirdetés...
Bolhapiacon vettünk ma egy Puch DS-t. Szerintem valamikor kigyulladhatott mert kormos mindenhol és az ülés kárpitja leégett róla. Blokkja be volt állva hátsó lánckerék nincs de a festés az gyári és nagyon szép. Lábvédő is csak egy pici helyen rozsdás, kormányszektorok, lámpák hiányoznak.
Igen meg van hivj fel 30 5129874
Hello.
Érdeklödök,hogy a Sachs Hercules fejidomod megvan még? Ha igen érdekelne!
OK OK ! Írj árat.
Nincs. Igazából csak alkatrésznek jók.
az neked nem kell az . :P
Hali. Kellene mind a kettö. Gyújtás benne? írj árat a hondavf1000r@freemail.hu-ra