Egy senkihazi otforintos ge c i volt,de komolyan erik bennem az elhatarozas,h jol szajbaverem.
Kb este 7 korul hivtam,mikor feltette a hirdetest,beszelt simson blokkrol,m egyeb feszsagokro.10 e ft mondott,mondtam neki,h ez nekem jo,de nem tartom korrektnek az elado reszere,legyen 20 e ft.Ok, megegyeztunk,mondtam masnap lemegyek erte,hadovalt ossze -v ,h a melohelyen van komaromban...mondtam semmi baj,az a 10 km mar nem szamit.Erre masnap du 3 kor kuldi az sms t,h a fia igenyt tart a motorra.Felhivom,hadoval mindent,mondom ember,baj van a penzzel?tegyunk meg hozza,m eppen indulnek erte.Ne haragudjak,a fia igenyt tart ra,es neki a fia mindenk elott.Na ez mar nekem is kezdett budos lenni a story,megkerd tole,ha a fiad azt mondja ugorj a Dunaba,te beleugrasz?Egy ora mulva meg felhivtam,hatha,de kodositaett,aztan mondtam neki,h tudom mire mehet ki a jatek,egy tizfilleres senkihazi vagy!
Nekem erről nem beszélt. Mondjuk a 159-es után ez csalódás lenne. Az 501-es blokk gyengécske, nekem a váz is kissé alulméretezettnek tűnik. Végül is én Ktm-es vagyok, az is Sachs blokkos, ezért indultam rá.
Jo a rabeszelo kepesseged!en tegnap elott megegyeztem avval a szarhazival,tegnap kuld du egy sms t,h a fia igenyt tart a motorra....meg megvan a szama,sztem lemegyek jol szajba verni!
Tegnapelőtt vettem a vázat Dunaalmáson, tegnap a blokkot Pákozdon, ma meg összeraktam és motoroztam vele. Na azért ez más, mint az rs változatok. Negyedikben csutka gázon 60 km/h a max. (gps-szel ellenőrizve biztos kevesebb lenne.) Viszont pofás kis jószág és a tél folyamán csilivilire megcsinálom. A riga kipufogót nem véglegesnek szántam... hátsó lámpa nincs, talán a simsom shul-ét teszem rá, mert az hasonlít kicsit. Lehet herótolni...
Nem tudom mennyi a szállítás, de a kapcsolatnál van telószám.
Ez jó az 50-eshez is! Egy kicsit drágának találom, mert két éve 3500-ért vettem Lucas-ban. Szerintem akad olcsóbb is!
Ezt ki fogom kesziteni!
Kb este 7 korul hivtam,mikor feltette a hirdetest,beszelt simson blokkrol,m egyeb feszsagokro.10 e ft mondott,mondtam neki,h ez nekem jo,de nem tartom korrektnek az elado reszere,legyen 20 e ft.Ok, megegyeztunk,mondtam masnap lemegyek erte,hadovalt ossze -v ,h a melohelyen van komaromban...mondtam semmi baj,az a 10 km mar nem szamit.Erre masnap du 3 kor kuldi az sms t,h a fia igenyt tart a motorra.Felhivom,hadoval mindent,mondom ember,baj van a penzzel?tegyunk meg hozza,m eppen indulnek erte.Ne haragudjak,a fia igenyt tart ra,es neki a fia mindenk elott.Na ez mar nekem is kezdett budos lenni a story,megkerd tole,ha a fiad azt mondja ugorj a Dunaba,te beleugrasz?Egy ora mulva meg felhivtam,hatha,de kodositaett,aztan mondtam neki,h tudom mire mehet ki a jatek,egy tizfilleres senkihazi vagy!
egyebkent nekem van egy rt 159 em
Szeirntem be voltak nyomva, amikor azt tervezték...
Ez jó az 50-eshez is! Egy kicsit drágának találom, mert két éve 3500-ért vettem Lucas-ban. Szerintem akad olcsóbb is!
egy csomagban mindig vagy egy párban adnak! ahogy a kocsiknál is adnak párban.
http://redhotmotors.hu/EBC_FA_...