Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyáá keeeeellll. :) gere privibe facén vagy a mailbe!
Nem kell valakinek 2 Sachs 125 ös crossblokk? 7 gangosak egyikhez henger is van fejjel
bmw3@freemail.hu, a kukacot kifelejtettem.
Gyere a bmw3freemail.hu-ra, mert akarok mondani valamit.
Meg egy kulf tel rol kuldtem egy sms t ,h lemennenk atbeszelni ezt a dkw storyt
Most hivtam egy masik szamrol,h erdeklodom a dkw felol,aztan valtottam hangnemet.

Ezt ki fogom kesziteni!
Bartfalvikam,mivel ez a 159 ,igen ez van,de nem ilyen szep.
Egy senkihazi otforintos ge c i volt,de komolyan erik bennem az elhatarozas,h jol szajbaverem.

Kb este 7 korul hivtam,mikor feltette a hirdetest,beszelt simson blokkrol,m egyeb feszsagokro.10 e ft mondott,mondtam neki,h ez nekem jo,de nem tartom korrektnek az elado reszere,legyen 20 e ft.Ok, megegyeztunk,mondtam masnap lemegyek erte,hadovalt ossze -v ,h a melohelyen van komaromban...mondtam semmi baj,az a 10 km mar nem szamit.Erre masnap du 3 kor kuldi az sms t,h a fia igenyt tart a motorra.Felhivom,hadoval mindent,mondom ember,baj van a penzzel?tegyunk meg hozza,m eppen indulnek erte.Ne haragudjak,a fia igenyt tart ra,es neki a fia mindenk elott.Na ez mar nekem is kezdett budos lenni a story,megkerd tole,ha a fiad azt mondja ugorj a Dunaba,te beleugrasz?Egy ora mulva meg felhivtam,hatha,de kodositaett,aztan mondtam neki,h tudom mire mehet ki a jatek,egy tizfilleres senkihazi vagy!
Szép!
a nevemben is pofánvághatod,én már akkor tárgyaltam vele,mikor fél órája jelent meg a hirdetés...:((
Ilyen a tied?
Nekem erről nem beszélt. Mondjuk a 159-es után ez csalódás lenne. Az 501-es blokk gyengécske, nekem a váz is kissé alulméretezettnek tűnik. Végül is én Ktm-es vagyok, az is Sachs blokkos, ezért indultam rá.
Jo a rabeszelo kepesseged!en tegnap elott megegyeztem avval a szarhazival,tegnap kuld du egy sms t,h a fia igenyt tart a motorra....meg megvan a szama,sztem lemegyek jol szajba verni!

egyebkent nekem van egy rt 159 em
Ilyen az, amikor az art deco és a funkcionalizmus összecsap...
Joe, ügyi vagy, meg még csinos is, csak az a csomagtartó..
Szeirntem be voltak nyomva, amikor azt tervezték...
Tegnapelőtt vettem a vázat Dunaalmáson, tegnap a blokkot Pákozdon, ma meg összeraktam és motoroztam vele. Na azért ez más, mint az rs változatok. Negyedikben csutka gázon 60 km/h a max. (gps-szel ellenőrizve biztos kevesebb lenne.) Viszont pofás kis jószág és a tél folyamán csilivilire megcsinálom. A riga kipufogót nem véglegesnek szántam... hátsó lámpa nincs, talán a simsom shul-ét teszem rá, mert az hasonlít kicsit. Lehet herótolni...
ahogy belegondolnánk az nem drága mert az KEVLÁR betét ami az ayren nézett ki, bár ha sima ferodo féle betét akkor természetesen feleannyiba van
Nem tudom mennyi a szállítás, de a kapcsolatnál van telószám.
Ez jó az 50-eshez is! Egy kicsit drágának találom, mert két éve 3500-ért vettem Lucas-ban. Szerintem akad olcsóbb is!
Engem a leírásban az 1db kevert meg!
valaki azt mondta,hogy a piaggio free ugyanilyen,egy próbát megér...
hát nem vettél betétet sosem ?
egy csomagban mindig vagy egy párban adnak! ahogy a kocsiknál is adnak párban.
ez mindig párban adnak! szerinted ha egyik oldalon a betés van a másik oldalon nincs akkor mi fogja meg akkor a moásik oldalon?
14 ezer lenne az 1pár!? Az kurva sok.Lentebb valaki azt írta 4000Ft körül kapni. Hát akkor nincs képben a tag.
de,ott van! 1db..
Ezt találtam. Ez egy db vagy egy pár? A leírásban nem szerepel a puch cobra 50 csak a 80, jó az 50-esbe is? Mennyi itt a szállítási költség?

http://redhotmotors.hu/EBC_FA_...