Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja valaki hogy 49 mm es dugattyú milyen motorban volt? Mert kellene most egy L gyűrű de nem találok. Illetve ha van dugattyúszett az is jó
Hercules Supra 4 gp az Olx-on. Jónak tűnik...
nna végre kész van a ktm comet cafe racerem. már csak a világítás kell megnézni meg a karbit kell behangolni kicsit. amúgy pörög rendesen az :)
Szivesen:)
Köszi! Megvettem, remélem jó lesz!
nagyon szép nagyon. csak az ára eléggé irreális ? :S http://veteranapro.hu/segedmot...
na erre lennék kivi ha van róla videó...
Itt van eladó Monza teleszpók hátha megvan még:
http://www.jofogas.hu/pest/Ela...
A jobboldalit ismerem; Gilera Bullit néven futott egy az egyben, négysebességes, kb. 60 km/h a vége.
Na ez milyen?
Egy kis érdekesség!
Ezekből látott már valaki, vagy tud róluk valamit?
Az egyik cróm szárat erősen elhajtották (gondolom nagyot zakóztak vele), majd a bajt megfejelve satuban megpróbálták kiegyengetni. Így aztán menthetetlen, mert a pofák belemélyedtek, ráadásul most már "S" forma van benne, ami az álmos könyvek szerint nem sok jót jelent!
de mi a baja a telódnak?
ha villakiflit kell megmérni amikor nem szoros állapotban van azaz kicsit kitágítva akkor kijöhet a 28 mm ha szerencséd van. ha nem akkor egyszerűbb első komplettet lecserélni.(telóval kiflivel)
27 mm!
a monzáé hány millis a telója?
Akkor lehet, hogy ez is beszerkeszthető lenne a Monzába, mert egy mili csak amit faragni kéne. Azért ha valaki tud egy db első telóba való használható cróm szárat Monzához, az szóljon! Esetleg komplett teló is érdekel!
Egyébbként tényleg ilyesmikre lenne jó használni a fórumot!
nincs mit. :) egyébként mindig így kéne lennie.
Na végre egy normális értekezés. Kösz Brumo!
Ha valamivel elkészülök, én is megosztom a fórummal.
Nem ez a normális?
ha jól emlékszem talán 28 mm mert volt nekem is ilyenem anno csak eladtam nekem pl 40-es központi telós motor volt csak a blokkja szar volt mert nem lehetett igazán tuningolni. mert anno mikor megvettem akkor csak max 45 km/h volt. hiába szereltem ki a fojtásokat, és hiába volt nagyobb karbi, és hengerfej marással 1.5 mmrel. így is csak 65 km/h volt a utazója.... DE ami volt egy puch ranger épített vadállat ami ktm aluküllős felnikkel annak a blokkja kellett volna megtartanom mert az 80-as blokk volt és 4 gangos és ment mint a veszett és az meg 100 km/h-t tudott lazán és 10 ezreket pörgött. lásd a galériámban. amúgy a 80as hengernek gilardoni nicasil volt és nem membrános! na az elég ritka henger volt és nem találtam ugyan ilyet sehol. :( pedig ha lenne akkor vettem volna párat belőle.
Szia Slick!
Ennek hány mili vastag a telója?
Érdekel. Mailcímem: cseburaska176@hotmail.com
Meg írd meg mennyi pénzt dobnál rá.
Erről lenne szó,ha érdekel!
de egyébként nem tudni hogy hány gangos ha tornax 50-es lenne. bár tipp lehet hogy 3 vagy 4 gang max. de ha 6-os lenne az még jobb lenne.