Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kép? és mennyi?
Nimcs papirja
van papírjai? azaz rendszámozható?
Laverda 125 eladó idomos változat érdeklődni itt vagy e mailben.üdv!
Nincs valakinek véletlenül egy Kreidler lehetőleg RS kipufogója?
Bele illik a sorba ez is!
Hivj fel gyorsabban meg lehet mbeszelni mimt irkálva
30 5129874
Tudsz adni egy tel. vagy e-mail, hogy megbeszéljük?
Hangulatjavítónak. Egy memingeni kismotorgyüjteményből való képek. Jobbára cross motorok, de van közte utcai is. A Cobra állítása szerint 12 lovas gyári versenygép.
nna várom a képeket. :)
Valakinek van egy készlet lánckereke Cobrához? Első és hátsóra lenne szükségem mert jött hozzám egy aminek nagyon betegek ezen részei. Rakok fel képet. Konkrétan tarajos a lánckerék de már azok is elgörbültek.:D
ez..
sachs rs cup ülés-idomom van..
vas megye
ha eljössz viheted
de csak váz
lengö villa semmi más nincs
Érdekelne! Át lehet venni személyesen?
sachs rs váz valakinek ?,

postaköltségért feladom akinek kell sajnálom leadni vastelepre.......
Három rugó egy komplé hajtókarszett...
Gts 50, annyira nem rossz, csak minek? A $imson majd egy lóval erősebb nála...
kókányolt zündapp 150 ezerért! http://www.jofogas.hu/magyaror...
épp ezért kérdezem. hogy ha éphogy nem sérült a hajtókar akkor vmivel mgúsznám. bár tudom hogy sok helyen csak hajtókar csappal tűgörgővel együtt árulnak ugye?
amúgy a cimcony mezei 3 gangos blokkal rendelkezik. majd ha összerakom akkor kivi leszek hogy mit tud. bár nekem volt anno egy fojtott simson 3 gangosom 60-as sima 2 felömlősöm szépen behangolt és beállított semmi extratuning nem volt csak karbit 17-esre felfúrtam. akkor a hfejet lesíkoltam 1.5 mm-re és ment már 82 végsebességre :)
olyanokat tucc kérdezni..

Alapból érdemes cserélni, és mielőtt még mgekérdezet, bármelyik márkát választhatod, rocket, ckr yoko kb egykutya.

Ha nem kopott a futófelület, megnézném nagyítóva hogy nincsenek-é benne kippattogások, felületi hibák, mert sajna a széttörőkosár rendszerint kinyírja a futófelületet.

Sajna ugya ez érvényes a golyóscsapágykra is.
akkorjó mert én pont 20ért vettem egyet ma.
csak főcit kell cserélni benne. érdekesmódon a csapágyak szinte tökéletesek mintha nem rég cseréltek volna benne. csak a főcinél a alsó hajtókar besült azaz széttört a kosár meg a felsőnél is sajna.
habár sikerült szét húznom a főcit de nem tom hogy elég bele a a hajtókar alsónál a gőrgőcsapágy és csapszeg? a hajtókar még jó e ha nincs sérülés deformálódás?
vagy csak kompletten kell cserélni?
Sachs 50 sw blokkba való 39,7 mm lökethosszú főtengelyt keresek. Cserébe van 44 mm-es löketű levegős blokkba való tökéletes állapotú, vagy kp-ra. bmw3@freemail.hu
20-30körül reálisan.

Ha bontod kb a kétszerese kijön belőle
mondd csak mennyit ér egy leharcolt 88-as évj cimcony 51-es 3 gangos ami kivan véve a blokkja? de összességében fullkomplett motorról beszélünk.