Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglett a Honda hibája lehet nem írtam. Valami idegen cucc bekerült a gyújtásba az meg elintézte a tekercseket. Itthon újratekercseltük és jobb lett mint valaha. Jobban veszi a fordulatot is meg simábban is jár.
Ha innen indulsz és van Fordító a googlin meg tudod csinálni ne foss!http://www.50er-forum.de/tipps...
Amelyik mikuninak nem 5-ös fuvija van, ahhoz nem annyira könnyű és olcsófuvit venni, meg úgy általában bármit.
Dellhez meg van minden kímélőbb áron.
Láttam ezt a Laverdát. Tök jól megy, annak ellenére, hogy a Mikuni helyett, egy Del orto van belefabrikálva. Közlekedni nem-igen lehet vele, de játszós motornak kiváló.
kell vkinek 125-ös türüpptürüp dap dap?
http://www.jofogas.hu/pest/Ela...
A blokk szét-össze miújsággal az lesz a bajság,hogy a rugóval kapcsolatos hibát ugyna elhárítod , de ha ügyes vagy és egyéb károkat nem okozol, a főci például eléggé garantáltan kimegy a centrírból ha túlfedéses a főcicsapágy,ha vállcsapágy van benne, azt meg újra kell hézagolni a szerelés után..
Semmi gond , hisz segíteni próbáltál. Nagyon örülök, hogy beregisztráltam ide mert valóban jó embereket ismerek meg akik szívesen segítenek egymáson. Köszönöm még egyszer mindenkinek !Bár még nem volt merszem széthúzni a blokkot, de a jövő héten rászánom magam, lesz ami lesz.
Ne haragudj, hogy rossz irányba vezettelek, nem szándékos volt. Legközelebb inkább megbizonyosodom a dolgokról, mielőtt baromságokat mondok.
Nagyon köszi a képet ! Elgondolkoztató. Hát sajna itt bontás fog jönni ! De valóban sokat segítettél, segítettetek !
Olyannal bizony nem foglalkozom
Van cserébe mz, meg simson tűzzománc 25*80 cm-es.
Az van itthon :) egy jó nagy eredeti sachs motorservices "cégér" legalább 50x50 centis de inkább több
Előre is köszönöm !
Azt üssed be a google-ba, hogy sachs motorservice! Annyi robbantott ábrát kapsz, hogy besokallsz.
Igen valóban úgy néz ki, hogy ki van akadva a rúgó, mert mikor bevilágítok, a tengely előtt szoktam látni néha mikor forgatom . Sajnos ez van, pedig rengeteg időt töltöttem a felújítással, és már valóban az olaj kellett volna csak lecserélni. :-( Ez a rúgó a tengelyen van ? Nem találok sajna semmilyen robbantott rajzot, és így nem tudom átlátni a dolgot .
mármint ugy elöre,hogy mintha berugnád.ha visszafele tekerted,akkor kiakaszthattad a rugót,és akkor tényleg szedheted szét!
nem visszafele,hanem elöre kell tekerni,csak addig,hogy a csavar beérjen a lyukba...
Kicsit kamu szaga van a Cobra dolognak. Jól látom?
Holnap megnézem neked, és megmondom pontosan merre és mennyit kell tekerni.
köszönöm a választ, de sajnos úgy látom, nem jön össze. Visszafele tekerve csak kattog, és semmi feszítést nem érezni. Azt a pontot látom amikor a csavart be kell hajtani, de semmi más nem történik hiába tekergetem visszafelé. :-(
Ment az email!
Nem kicsit drága, hanem nagyon. Szerintem megnézte kinti oldalon, és "lefordította" az ottani árat. Sok sikert hozzá!
Biztosan nem kell széthúznod, velem is előfordult, mikor először került hozzám ilyen blokk, talán visszafelé kell felhúzni a rúgót 1 vagy 2 fordulatot, és betekerni a csavart. Világíts a furatba egy elemlámpával, vagy napfényben próbáld, és látni fogod.