Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérni, bármennyit lehet. Bár, mint ahogy valamelyik kollega elmésen megjegyezte: mindig van egy veréb...
Azt nem kérdezted, miért csak 4 sebis? Bár még így is elég jó áron kínálja.
Ha valaki még megerősítené, hogy valóban nem kell szétszednem a blokkot az előzményekben leírtak miatt , vagy már találkozott ilyennel és tudna segíteni, azt megköszönném !
Kicsit drágának találom a Kreidler alkatrészeket OLX en
Beszéltem az öreggel aki eladja. Valami betegség miatt elvesztette az egyik lábát és nem tud így motorozni
Érdekelne engem is mennyi az ára?
Ha kell értemegyek nem kell postára adnod
hondavf1000r@freemail.hu
HALI. Mindenkép érdekel! Hány sebis? MI AZ ÁRA!
érdekelne csak mondj árat! és speedrabbit-kukac-freemail-pont-hu ra írjon!
Üdv!
Lenne egy eladó léghűtéses Cobra blokkom! 50ccm-s, gyújtással és karburátorral együtt!
Posta is megoldható!
Kinek mennyit érne meg?
Nagyon köszönöm ! Valóban reménykedek benne, hogy nem kell miatta széthúznom az egész blokkot. Elég érdekes fejű csavar volt. Szóval ha visszafelé hajtom a berúgókart utánna kell becsavarnom a csavart? Vagy hogy ?
Csatlakozom.
Jó megfigyelő vagy, valóban az lehet. De miért válik meg ilyen jó kis gépektől?
Szerintem az a berúgókar rugója volt, ami fel volt húzva.Elvileg ha visszafele tekered a kart, utána be tudod csavarni megint.De csak találgatok, mert én is így jártam
Ugyan annál van szerintem akinél a zöld kreidler volt. Nézd meg az udvart meg a füredi címet.
Sziasztok ! Segítségre volna szükségem. Most újítottam fel egy sachs hercules mk1-es Szinte teljesen kész lettem vele eljutottam az olajcseréhez és itt jött a gond ! :( Nem az olaj leeresztő csavart tekertem ki hanem egy másikat a blokk alján. félúton kitekeréskor egy kattanást hallottam bentről. Mi a teendő ? Mit rontottam el ?
http://www.kepesmotor.hu/moto-...
csere érd maláj kurvára :D
A redhot motors.hu-nál elvileg kapsz hozzá betéteket. mert én ott vettem a ktm mls 50-eshez pont ugyanolyat. de érdemes vinni a régi betétet mert az alapján tudják beazonosítani a méretek alapján.
Hercules k50 rl az olx-on, eredetinek tűnik, bár a tulaj azt írja, hogy 4 sebességes. Vagy nem számolta meg rendesen, vagy valami varia történt a váltóval. Minden esetre figyelemre méltó darab!
EBC-FA-050, vagy TRW-MCB-508 kb 4000 ft és szerintem bármejik meghozza.
baromság! a hercules rx 9 12v egyenáramrol megy az egész világitás...biztos,mert van ilyenem http://www.moped-museum.de/her...
Egy csomó helyen vállalnak fékbetét ragasztást
Úgy néz ki teljesen elkoptak a fékbetétek. Honnan lehetne rendelni megfelelőt?Tudsz ajánlani weboldalt vagy fékbetét márkát?
Tudtommal gyári 12-es nem volt. A 80-asok is 6 voltosak voltak. Az én aksim: 126x48x124 mm-es.Az aku nélküli jelenséget már az előbb írtam. A féknél meg kellene nézd, hogy működik-e a főfékhenger. Ha a légtelenítőn tudsz sugárba kinyomni olajat, akkor más a bibi. Ilyenkor leginkább a munkahenger van beállva, ezt próbáld megjáratni, a nélkül, hogy kiugrana a dugattyú, vagy a legegyszerűbb ok lehet, ha nincs ferodol a betétvason .