A dellnek az a rákfenéje, hogy rengeteg variációban árulják, ha ötletszerűen veszel egyet, simán lehet, hogy 4re valót vettél,azzal persze, hogy nem megy sehogy, beálíltani is bajos.
Amúgy az jó kis karbi, még a kínai utánzat is jobb mint a legtöbb ezeréves bing.
CSak be kő álíltani..
Szia nem küldtem mailt és nem érdekel a motorod de van egy babettám meg két fej hagymám ha esetleg elcserélnéd akkor benne lennék a dologban.van még színes tévém 12személyes étkészletem meg egy kávéfőzőm de szimeringes.
Nemrégen hozzájutottam egy Puch monzához (N50-6)
A vele kapott karbi egy phbg-21-es (dellorto utánzat) indulásnál ha nem figyelek a fordulatra és ugy váltok 1-be akkor lehörög és alig akar magához térni (szerintem sok anyagot kap és nem tud vele mit csinálni) ha magához tér akkor menet közben és üresben is szép hangja van (szerintem)
Aa kérdésem az lenne hogy jól gondolom-e hogy sok neki az anyag és ezért hörög vagy máshol keressek? Ha jol gondolom akkor elég egy subert lejjebb engedni és fúvókát kisebbre cserélni vagy próbáljak szerezni egy kisebb karbit (pl17.5) vagy ha valaki hasonló karbival használja esetleg sughatna pár fúvókaméretet.
Ilyen legendákkal tele a padlás. Az emberek alapvetően nem hülyék. Ha az illető tudta a típust, meg hogy 6 sebességes, akkor az értékét is. Szerintem téged akart jól felidegesíteni. Ha én hallok hasonló történetet, soha nem veszem komolyan.
Ma hívott fel egy ember valahonnan mucsajröcsögéről és karburátort keresett egy X50-4 es Puchhoz mondtam hogy sajnos már komplett nincs erre rákérdezett hogy volt érdekelt e volna egy 6 sebességes Monza. Mondom hogy a viharba ne. Mert hogy neki ottállt a kert végében és pár hete vitte el leadni a méhtelepre kicsit sem volt elszomorodva amikor tájékoztattam az értékéről...
a két első villa meg a fordulatszám mérő meg a km óra mennyi lenne?
Amúgy én vagyok az aki a lőrincu börzén beszélgettük. és adtál nekem ajiba egy kipurezó valamit nna.
mielőtt a Képes motorra felteszem a cuccokat, válogathattok belőle: Ktm rsl 50 a legtöbbje. A legdrágább is csak 2500, a váz is... a műszerek működnek, elvben a karbi is...
A dellnek az a rákfenéje, hogy rengeteg variációban árulják, ha ötletszerűen veszel egyet, simán lehet, hogy 4re valót vettél,azzal persze, hogy nem megy sehogy, beálíltani is bajos.
Amúgy az jó kis karbi, még a kínai utánzat is jobb mint a legtöbb ezeréves bing.
CSak be kő álíltani..
email: vecsoka@gmail.com
véletlenül nem eladó a motor?
nem Pécsi vagy?
kérhetnék esetleg egy email címet?
Nemrégen hozzájutottam egy Puch monzához (N50-6)
A vele kapott karbi egy phbg-21-es (dellorto utánzat) indulásnál ha nem figyelek a fordulatra és ugy váltok 1-be akkor lehörög és alig akar magához térni (szerintem sok anyagot kap és nem tud vele mit csinálni) ha magához tér akkor menet közben és üresben is szép hangja van (szerintem)
Aa kérdésem az lenne hogy jól gondolom-e hogy sok neki az anyag és ezért hörög vagy máshol keressek? Ha jol gondolom akkor elég egy subert lejjebb engedni és fúvókát kisebbre cserélni vagy próbáljak szerezni egy kisebb karbit (pl17.5) vagy ha valaki hasonló karbival használja esetleg sughatna pár fúvókaméretet.
Előre is köszi a segítséget
Amúgy én vagyok az aki a lőrincu börzén beszélgettük. és adtál nekem ajiba egy kipurezó valamit nna.
Köszcsi.