Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TECHNIK TORNAX TS 80.Privates Sammlerstück.

---EIN TOP SUPER SCHNÄPPCHEN SONDERPREIS 1499,-E trotz teurer Italy Qualität.

TORNAX-TS 80,6 Gang, 5 KW, mit 80KM /h Begrenzung, mein Sammlerstück, 2 Takter, nur 85 KG, Straßenrenner nur 0 KM gefahren,

NEUFAHRZEUG, BILLIGST für nur 1.499,- E mit TORNAX ABE 83-AU Abgas und Blinker nicht nötig(weil ABE 1983)

Dieses LKR ist ohne AU+Blinker zugelassen.
Ohne Verkleidung im Racing Look.
Auch zu fahren mit M-Lenker oder Renn Stummel Lenker!
UMRÜSTUNG auf günstige MOTORRADZULASSUNG-also über 80KM/H ist auch möglich-dann wid die Versicherung günstiger..
Einen besonderen Motorrad KFZ Brief ist für meine TORNAX auch erhältlich--gegen Aufpreis-auf Anfrage für Besitzer und Käufer meiner Motorräder.
Rendben van valamennyit fizetek rá ,de mennyit ?hogyan tovább ?
Ha adsz rá valamennyi pénzt akkor igen.:)
Szia! Egy jó kis verhovina 6 ost cserébe értük érdekel ?
Nem kell valakinek 2 darab KTM PL40? vagy TS vagy mittudoménmiez. Olcsón adom így fórumon belül... Mondjuk a 2 darab 40 Mátyásért
Ok, a címem bmw3@freemail.hu
Szia! A karbi érdekelne!
Ha ilyenkor szembesítik az eladót a szigorú tényekkel, akár a reális árig is lemegy. De a kérdés valóban az, mi a reális?
Elég sok hiányzik róla, vagy nem rá való, Így erős túlzásnak érzem a 100000-ft-ot rá! Még akkor is, ha esetleg szuper a blokkja! Ennél jobbakat szoktam 70-80-ért eladni! Ja, persze azért is szívják a fogukat a "népek"!
Üdv!
Engem érdekelne. Kérlek küldj emailt a cseburaska176@hotmail.com ra.
A lényeg lemaradt. BP 16. kerületben megtekinthetőek. Hétköznap általában 5 után, vagy hétvégén előre egyeztetve.
Sziasztok!
Hozzám került ma egy Puch DS-50, és egy Tomos (Puch) Kolibri, motorblokkok nélkül, eresz alól ennek megfelelő állapotban alkatrészbázisnak.
Az árról még egy barátommal egyeztetnem kell, de szerintem egy 20 000 lenne előreláthatólag az irányára a kettőnek együtt. (...de olyan nagyon sokáig nem szeretném őket tárolgatni)
További információk mailben, vagy 20/23hét-9303
Olx.on van egy monza kicsit hiányosan, n 50 sl-ként hirdetve.
Ahhoz képest, amiből kiindultál, elég jó lett a végeredmény. Grat...
Hát volt vele munka, mert olyan állapotban került hozzám, mint a képen van. Kompresszió nem nagyon volt benne sajnos, így aztán perselyezni kellett. A főtengelycsapágyak is cserélve lettek meg a szimmeringek, a főtengely is kapott egy új hajtókart. Kipufogó nem tudom mennyit dob a gyárihoz képes, mert nem eredeti volt rajta.
Valahol talán 8-10%-ot olvastam, de nem emlékszem már rá.
Á, nem adnám el. Eddig ezzel dolgoztam a legtöbbet. Az elektromos része még nincs is teljesen kész. Viszont elsőre sikerült a spurt jól belőni. Most ez a kedvenc.
A Condor hasonlít rá
tud vki erről a motorról hogy mikor gyártottak ilyet és mi a teljesítménye? http://www.jofogas.hu/nograd/P... bár ilyet még nem láttam.
szép jó kis vas :) nem eladó?
Na végre ma elindult. A 21-es karbival csak nem sikerült beállítani. Csak a jólbevált 17-essel viszont megy mint allat.
ami kimaradt a képekből. hogy a blokkban felújított főtengely azaz két féle főtengely sonkából lett összerakva és kicentizve. és fag c3-as főcicsapágy. akkor a szabadon futófogaskerék kikönnyítve, és a kuplungharang is meg a szerkezete is kikönnyítve. akkor a 4-es váltóban cserélve a 22-es fogúról 20-as fogúra azaz hosszúáttételes lesz/ lett. új szimeringek tömítések. meg még jön rá a 5 felömlős henger ugyanaz a régi ami volt benne csak új dugószettet kap, és felső műanyagkosaras tűgörgővel. és kivi leszek hogy hogy mit megy majd a blokk. Bár a gyújtást kéne még csinálnom. azaz bosch 12 voltos elektronikus lesz rá. csak nehéz belőni. vagy lehet hogy babetta gyula lesz rá csak elég macerásabb az mert a lendkerék olyan hosszú hogy ha jeladós részét kell leesztergálnom legalább 1-1.5 centit! és akkor hogy a picsába tegyek rá jel adót. :S
vkinek van vmi ötlete hogy hogy oldjam meg a babszi jeladóját feltenni a lendkerékre?
amúgy nem rég szereztem egy malaguti 50 hurkatöltős rezót csak át kell kicsit alakítani a mocimra.
Egy kis generál....
Nágyon sukár. Írj már róla, valamit, pl. Volt-e javítva , a rezóval jobban megy-e stb.