Nem restaurálom a gépet hanem próbálom visszanyerni a régi fényét mivel nincs szükség restaurálásra. A pár karc miatt nem fogom újrafényeztetni az egész motort.
köszönöm a infót. egyébként épp ezért kérdeztem hogy mennyire jó... bár nekem csak max 15 ezret érne meg ezt.
bár neten láttam egy kis ezstergagépet kompletten ami van hozzá marógép is. azaz nem csakesztergálni lehet vele hanem marni felülről csak 99 ezer az ára és én meg enniből nem tudok elővarázsolni....
gyakorlatilag mindene megvan csak szépíteni kell
A mini solex-et hazánkban nem találtam még egyet! úgyhogy nálam van az egyik! és nem tudok még más mini solexről hazánkban. szal elég ritkacucc a nagy solexből is van bőven de a miniről meg nem .
40 rugóért amúgy már szokott lenni rendes vasból lévő erős koordinátaatszal
bár neten láttam egy kis ezstergagépet kompletten ami van hozzá marógép is. azaz nem csakesztergálni lehet vele hanem marni felülről csak 99 ezer az ára és én meg enniből nem tudok elővarázsolni....
itt dömsödön tegnap óta szakad a hó fúj a szél mint az állat. -3 fok van és nálatok?
gyakorlatilag mindene megvan csak szépíteni kell
A mini solex-et hazánkban nem találtam még egyet! úgyhogy nálam van az egyik! és nem tudok még más mini solexről hazánkban. szal elég ritkacucc a nagy solexből is van bőven de a miniről meg nem .