Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul szebb, mint a Cometjén.
Ha az orosz kis gépre gondolsz, az fazsa kis szerkezet, vizsont a kinai változatokat felejtsd el.

40 rugóért amúgy már szokott lenni rendes vasból lévő erős koordinátaatszal
Nem restaurálom a gépet hanem próbálom visszanyerni a régi fényét mivel nincs szükség restaurálásra. A pár karc miatt nem fogom újrafényeztetni az egész motort.
Pontosan és kényelmesebb.:)
köszönöm a infót. egyébként épp ezért kérdeztem hogy mennyire jó... bár nekem csak max 15 ezret érne meg ezt.
bár neten láttam egy kis ezstergagépet kompletten ami van hozzá marógép is. azaz nem csakesztergálni lehet vele hanem marni felülről csak 99 ezer az ára és én meg enniből nem tudok elővarázsolni....
ez egy gynege kis fos ami nevetésgesen drága.
Nagy hó nagy szél fűtött garázsban tuningra alkalmas idő :D
Gyárilag sem sima.
zolliiii! lenne kérdésem hogy ez mennyire preciziós? ami ilyen hobbi marásokra meg fúrásra? http://epitkezes-otthon.vatera...
Azért egy üléshuzaton ne akadjunk már föl...
helyzetjelentést kérek mindenkitől a időjárásra való tekintettel!
itt dömsödön tegnap óta szakad a hó fúj a szél mint az állat. -3 fok van és nálatok?
gondoltam.... De azért nem mindegy hogy restaurálásvagy felújítás. akkor ez most csak felújítás?
Mert igy sokkal királyabb.
ilyen is van nekem. de én a miniről beszélek ami a neten is nem találtam hazánkban!
Nagyon szép lett!
3800-ról tudok, hogy van.
ilyet szereztem tegnap! meg a nagy testvérét is ! http://freegw.xs4all.nl/~sven/... solex 5000 és 3800 :)))

gyakorlatilag mindene megvan csak szépíteni kell
A mini solex-et hazánkban nem találtam még egyet! úgyhogy nálam van az egyik! és nem tudok még más mini solexről hazánkban. szal elég ritkacucc a nagy solexből is van bőven de a miniről meg nem .
értem. de egy kérdés hogy a ülés miért ilyen bordásra csináltattad? amikor a gyárilaf simának kell lennie nem?
Nem volt olcsó de nagyon jó minőségű. Hibátlan az egész. 10 volt mindennel együtt
mennyibe fájt?