"Azt tudom, hogy megvan az eredeti bőr-kötéses papírja...de nem tudom milyen nyelvű. (de kiderítem)
Ezen kívül van Román papírja és rendszáma.....vagyis fogalomban van és lehet vele közlekedni....de egyébként nem használják...csak áll a garázsban.
Állítólag ez limitált kiadás és talán a Vatikán gyártatta a Zündapp-pal.....nem tudom igaz-e.
Apósom egy paptól vette."
Sőt tavaly- tavalyelőtt megvehettem volna 60ért akitől ők vették, csak nem volt fénykép róla, és ahhoz túl messze volt hogy találomra elmenjek. Nos ennyi a felár ha képpel tesznek fel egy ilyen hirdetést.
ott a pont. és a igénytelenek vesznek ilyet :)
és akkor majd pár évvel később rájön hogy mégis szar a kínai mert ez a baja aza a baja. Pl a haverom bontós szerelő és 3 év alatt hoztak vagy 10 szer egy quingi kínai robogót mert mindig van valami szar baja van......
Kedves Szecskamester! Felújítás igen adott estben igen drága sporttá tud válni főleg ha az ember maximálisan törekszik az "új"állapot elérésére persze ez nagyban függ az adott donor állapotától előéletétől és a típusától is illetve az alkatrészek elérhetőségétől és minőségéből (alkatrészen spórolni nem szabad törekedni kell a gyári minőségű alkatrészek beépítésére)adódó plusz költségektől is .
DE ha belegondoltál volna hogy az a motowell helyett az a 253 ezer ft-ot költöttél volnaa cometre olyan lenne mint az új patent állapotba kihozhattad volna. még talán maradt volna némi pénzed.
De egy kis matekozás képpen. mondjuk egy comet puch blokk full generálozása max kb 40ezer ft minőségi cuccokból. akkor a motorfestés is kb 50ezer durván hivatásos festőmesterrel. akkor a két kerékgumi kb 10-15 ezer ft. akkor elektromosságok durván 10ezer a plafon. (vezetékelés, izzók saruk stb.) és akkoe párezer ft a matrica.a tankira idomokra és plusz 5-10 ezer ft egyebekre. akkor így összesen mennyi? na akkor kb 125 ezerbe kerülne egy fullos generál. és abból a többi a zsebedben maradna! abból vehettél volna még egy mocit vagy piára vagy kurvákra vagy drogra amire akarsz .....
Szóval annak.
Figyu, neked már van egy narancsod. Tényleg azzal mi van? Lesz belőle valami?