Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis karbantartás után már működik is.
Tee mit szedtél? pszihogombát? a hengereket ami kaptam azok tényleg jók voltak csak fúrni kellet és meg is fúrattam! tavaly tavasz elején! és egy egész nyarat lemotoroztam veleegyik hengerrel. CSak egy baj hogy a gyűrű túl kemény volt hozzá a dugóhoz és hamar szétkopott a henger és a gyűrű is a dugó még ép! De a henger is épp! nem karcos csak minimálisan kivállasodott. de ezzel a hengerrel elértem a 85 km/ órát! de lehe hogy azt vissza rakom a cometbe. és kap egy más milyen gyártmányú dugót vagy talán valami robogóét rakom bele. mert az ambika dugó is jó csak ami adnak hozzá gyűrűt az valami förtelem.
Hát brumo nem vagy elég sunyi.Mondtad volna slicknek, hogy van aztán visszatudtál volna vágni a múltkoriért, lefényképezel egy hengert ami jó aztán direkt szétbarmolod, vagy ami mégjobb küldesz neki egy teljesen rosszat.Van még lehetőség ugrálni a genyóság ugróiskoláján.
én is örülnék ha én is találnék egyet... amúgyvan nekem egykettő de mind kettő fúrásérett...
de nem eladó...
értem épp ezért a babszira voltam kiváncsi a véleményedre... de lehet hogy nem lesz semmi belőle...
Működik a fűnyíró!
Kapott új berántót, gyertyakábelt, gyertyát, karburátor kitakarítva, és már pöfög is. :-)
Üdv.
Valaki nem tud 4.-5. esetleg 6 felömlős Puch levegős hengert?
az 50es puklungja rendes spirlrugós cucc, egyszerű szabályozni a rigóéerőt.
Az 51es laprugós cucca meg egy fos, ha a fejed tetejére állsz, akkor is csálén emel ki.

A babettát meg nem kommentálom:)
"ok. amúgy merre laksz?

és mesélj hogy a simson kuplunggal kapcsolatban ami csináltál hogy miért jobb a s 50-es a 51-esbe? és másik hogy mi a véleményed a babetta 210-es ről ha építenék belőle egy dragmocit? "
na erre nem írtál párnapja...
Fordulj látszerészhez:)
te legalább válaszolhatnál a face-n....
igen de a habicht 4 gangos tankja gyönyörrrrűűűűűűűűű de a sima star az valóban randa. de ha belegondolnnánk hoggy ha s51es alapmotoron habicht 4gangos tank lenne akkor még szebb lenne...
Elkelt már a kipufogó sajnos.
Elkeltek már a gyújtások.
A simson gyárban nem csináltak iylen csúnya motorkerékpárt..
(na jó, de:)
A habicht például kifejezetten ocsmány:)
eem hanem a lombfújó...
Semmi szépség nincs abban. Mi tetszik rajta, a propeller?
arra értettem hogy a sok simótunyingosok is mindig leszedi a rohadt szép dekniket nna... http://youtu.be/cbGWgvJN1_8
Simson koppintás? Mégis mi? Te hülye vagy.
Agyadba fújta a szél a sok hót?
azért a tanksapi odabasz. Bár nekem valahony még mindig hiányosnak látom... pl a oldaldeklik kéne azért volna rá akkor így már gut. de ez amolyan simson koppinás...
akkor érdekelne ha aranyat tojik a tyúk :D
vágom. :) amúgy szép az züllés :)